Gosiek33 04.11.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Mam nadzieję, że już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 .... Osica, nie znęcaj się nad Jeżycą bo Animalse się odezwą!!!!! Siem nie znęcam... grzeczniutko czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.11.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Jeżówka, w niedzielę pysk Cię nie palił? ...eee... w sumie, to pewnie nie... Zaczęliśmy Cię obgadywać, ale nikt żadnych nowin nie miał, to i długo nie pogadalim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Trza było za fona złapać i by wiedzieli co w jeżowie piszczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.11.2013 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Bida piszczy ... a co by inszego ... Dlatego Jeżowa za robotą gania. Tak się chciałam ambitnie przebranżowić ... i dooopa. Zaszufladkowali mnie na śmierć ( do śmierci ... też ) Wszystko wskazuje na to, że z deszczu pod rynnę idę ... ale nie mam wyboru. Jak człowiek trochę ambitny na stare lata to już niżej przymierzyć się nie może bo ... kwalifikacje za wysokie. A ja chyba zmęczona już jestem. Mogłabym teraz za świstaka się nająć ... ale nie da rady Dziecię ma się dobrze. Wyleżało się z gołym tyłkiem pod lampami jak kurczak w "solarium" ( czyt. rożnie ) i teraz : je, śpi sra i pokwęka casem ... Śmieje się też ale sama jeszcze nie wie dlaczego i do kogo ... ot takie dzidziusiowe poczucie humoru. Właśnie ją dzisiaj wiozłam na pierwszą "wycieczkę" do przychodni. Pomierzyli, poważyli - jest ok. Łośka - a co się będzie działało u Cię w ten nibydługi łyk-end ? Dla wtajemniczonych - JEŻ SIE OGARNĄŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.11.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (...)Tak się chciałam ambitnie przebranżowić ... i dooopa. Zaszufladkowali mnie na śmierć ( do śmierci ... też )(...) Dla wtajemniczonych - JEŻ SIE OGARNĄŁ W zakładzie pogrzebowym się zatrudniłaś? Brzmi tajemniczo, ale obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Łośka - a co się będzie działało u Cię w ten nibydługi łyk-end ? Że tera zara wew sensie??? W sobotę od fajfaokloka ( około, bo z Lublina musiem wrócić ) jesteśmy do dyspozycji.... ooooo zadzwonię jutro do Cię, skoro szansa się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Po co się przyznajesz, że masz takie wysokie kwalifikacje Schowaj papiery do szuflady może będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.11.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dla wtajemniczonych - JEŻ SIE OGARNĄŁ Ale u fryzjera też był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.11.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 W zakładzie pogrzebowym się zatrudniłaś? Brzmi tajemniczo, ale obiecująco W prosektorium ... gdzie nie spojrzę (żywe) trupy ... Że tera zara wew sensie??? W sobotę od fajfaokloka ( około, bo z Lublina musiem wrócić ) jesteśmy do dyspozycji.... ooooo zadzwonię jutro do Cię, skoro szansa się pojawia Niedziela rano startujem. Padlina w piekarniku, flaszka w lodówce, ziemniaki masz obrać ... no ! Jakby co to dzwoń. Aaaaa ... się na mapie w pi...u pogubiłam. Są trzy ... nie dwa te twoje wsie Po co się przyznajesz, że masz takie wysokie kwalifikacje Schowaj papiery do szuflady może będzie łatwiej Nie będzie ... zakres obowiązków przeważnie chcą oglądać a tam wszystko się wyda Ale u fryzjera też był U fryzjera nie - ja dopadłam z nożyczkami. A że kudłaty i kręcony to dziur nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.11.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ale siem cieszem :wiggle:CZekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.11.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Sesemesa puściłam Chłodzi się wszystko co zdołałam zakupić, pyry sie obierom:D, mogie mieć kłopot z czerwonym dywanem... jutro niedziela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.11.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Praca w prosektorium... marzenie... żadnych niezadowolonych i awanturujących się klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 takim to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 mówię o Was ... nie o tych z prosektorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.11.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 A ile to roboty... blisko masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.11.2013 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 takim to dobrze dołącz ... nie żałuj sobie A ile to roboty... blisko masz... to brzmi jak zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.11.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Chyba się Gwoździk nas wystrachał Aguś dzięki, bardzo nam było zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 khm, khmmm!!!! Do Osiowa to z Jeżowa przez Arctikowo się chyba jedzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.11.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Chyba się Gwoździk nas wystrachał Aguś dzięki, bardzo nam było zajefajnie To my dziękujemy. Odszlamiłam się towarzysko i intelektualnie Chyba mi tego było trza ... Aaaa zapomniałabym - nie wolno ci już narzekać na chłopa swojego rodzonego małpo khm, khmmm!!!! Do Osiowa to z Jeżowa przez Arctikowo się chyba jedzie:rolleyes: Aaaa możliwe. Jeżyk po drodze coś takiego wydedukował ( patrz jak pamiętał gdzie mieszkacie ! ) Ale nie krzycz - twoje krowy som następne w kolejce Najsamprzód my chcieli "cielaczka" poznać I powiem wam ... wrażenie mnie jeszcze czymie. Jak spojrzałam na naszą Kamilę ( myślałam, że to duży pies ) to mi się wyrwało : Kruszynko nasza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts