Moose 12.11.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 To my dziękujemy. Odszlamiłam się towarzysko i intelektualnie Chyba mi tego było trza ... To wstąpiłaś jeszcze do kogoś... ? Aaaa zapomniałabym - nie wolno ci już narzekać na chłopa swojego rodzonego małpo Nie będzie mie dżaźnił nie bede marudzić Najsamprzód my chcieli "cielaczka" poznać I powiem wam ... wrażenie mnie jeszcze czymie. Jak spojrzałam na naszą Kamilę ( myślałam, że to duży pies ) to mi się wyrwało : Kruszynko nasza ... Grucha ma się świetnie odsypiał wczoraj zabawy a i dziś jeszcze taki spokojnawy jest... Hmmm... a może to melankolia po wyjeździe gości...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.11.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Znaczy temski za nami ? ( albo za balangą ) Ucałuj tam soczyście wielki nochal i powiedz mu, że ciocia Jeżowa sweterek jednak wyrzuci ... Naszpilkowany kłakami jak jeż kolcami i gryzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.11.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 I do nikogo nie wstąpiłam - to komplementa były a ty nic nie trybisz ( nie wytrzeźwiało się jeszcze cooo ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.11.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Znaczy temski za nami ? ( albo za balangą ) Ucałuj tam soczyście wielki nochal i powiedz mu, że ciocia Jeżowa sweterek jednak wyrzuci ... Naszpilkowany kłakami jak jeż kolcami i gryzie ... Wszystko mam szpikowane Ciocię za ogóry pochwaliłam I do nikogo nie wstąpiłam - to komplementa były a ty nic nie trybisz ( nie wytrzeźwiało się jeszcze cooo ? ) Niestety... wytrzeźwiało.... do roboty cza beło knasać i to autkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 13.11.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 To ja się grzecznie witam i macham łapką.Przeczytałam dziennik cudownego domku i nie mogę się doczekać kontynuacji (przyznaję bez bicia, że przez całe komentarze, jeszcze nie przebrnęłam).Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.11.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 To ja się grzecznie witam i macham łapką. Przeczytałam dziennik cudownego domku i nie mogę się doczekać kontynuacji (przyznaję bez bicia, że przez całe komentarze, jeszcze nie przebrnęłam). Pozdrawiam serdecznie. Witam bardzo serdecznie Drimeth Dziennik ożywię w stosownej chwili ( czyt. poprawa sytuacji finansowej ) Na razie finansowo" jadę bez trzymanki" i nic nie robię na siłę. Nie chcę tymczasowych rozwiązań więc się wstrzymuję ...stąd pokazywać nie ma co Komentarze jak zauważyłaś to przesympatyczne miejsce spotkań towarzyskich z cudownymi ludźmi więc ... zostań z nami. Jest wesoło ... czasem nostalgicznie ... czasem smutno ... jak w życiu. Dorze widzę, że jesteś kociolubem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 No ale ogród Jeżowy to byś mogła pokazać trochę, na to nie trzeba finansów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 No ale ogród Jeżowy to byś mogła pokazać trochę, na to nie trzeba finansów. podobno nie ma co, trawa, chwasty i gipsowy kargul ogrodowy na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.11.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 No ale ogród Jeżowy to byś mogła pokazać trochę, na to nie trzeba finansów. Toć pokazywałam przeca ( w komentarzach ...ale był ) podobno nie ma co, trawa, chwasty i gipsowy kargul ogrodowy na środku Lesiu akurat się czegoś ożłopał bo omamy jakieś kargulowe miał A nie pamiętasz Karlusie jak mi robaki por zeżarły od twoich zachwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 dawno to bylo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 14.11.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Witam bardzo serdecznie Drimeth Dziennik ożywię w stosownej chwili ( czyt. poprawa sytuacji finansowej ) Na razie finansowo" jadę bez trzymanki" i nic nie robię na siłę. Nie chcę tymczasowych rozwiązań więc się wstrzymuję ...stąd pokazywać nie ma co Komentarze jak zauważyłaś to przesympatyczne miejsce spotkań towarzyskich z cudownymi ludźmi więc ... zostań z nami. Jest wesoło ... czasem nostalgicznie ... czasem smutno ... jak w życiu. Dorze widzę, że jesteś kociolubem ? Dziękuję bardzo za tak miłe powitanie Aż się cieplej na sercu robi. Czekam zatem z niecierpliwością na wznowienie dziennika. Kociolubem jestem i to zatwardziałym. Obecnie wprawdzie kotów w domu sztuk jeden (ta kudłata w moim avatarze), ale za to drugi kot u mamy w mieszkaniu, przyniesiony jak najbardziej przeze mnie Dodatkowo jestem koniolubem. Jednak niestety, nie posiadam swojego jeżdżę na pożyczonych kopytnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.11.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Tarcia - nie DAWNO było ino ZIELONO. ... A teraz jest paskudnie i do pokazywania to się już nic nie nada. Liściory mnie prześladują. Co zagrabię i wyniosę ( do Karguli oczywiście ... a jakże ) ... to nie wiem skąd - następne som ... jak złe ... Drimeth - tez uwielbiam konie. Wszelkie kopytnioki zresztą ( koza mi się marzy ... taka malutka wiesz ... ) ino dosiadać ich ( koni znaczy )... sumienia nie mam. Z uwagi na wagę oczywiście. Sierściuch w avatarze cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 eee mnie przesladuje co innego - w totka wciaz nie moge trafic:rolleyes: lisciory sobie brykaja z wiatrem po ogrodzie, swoisty taniec odprawiaja a do tego jaka swietna zabawka dla naszego nowego szczeniora - jest nimi zafascynowany te z rabat za kompost robia doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.11.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Aaaa możliwe. Jeżyk po drodze coś takiego wydedukował ( patrz jak pamiętał gdzie mieszkacie ! ) Ale nie krzycz - twoje krowy som następne w kolejce Najsamprzód my chcieli "cielaczka" poznać I powiem wam ... wrażenie mnie jeszcze czymie. Jak spojrzałam na naszą Kamilę ( myślałam, że to duży pies ) to mi się wyrwało : Kruszynko nasza ... Widzisz jakiego mondrego chopa masz:rolleyes:, chociaż na kawę trza było gadzino kolczasta wpaść... i Sipatki jak raz były:wiggle: Cielaczki tyż momy;) Bo ten Łosiowy to się łosiobiście u nas zapowiadał... obiecanki łosianki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 14.11.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) Sierściuch w avatarze cudny Za sierścia dziękuję. Wymiziany na uchem. Mruczy głośno jak traktorek. Co do koni, to są takie mocniejsze rasy, np koń śląski lub koń fryzyjski. One na pewno by dały radę Edytowane 14 Listopada 2013 przez Drimeth literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.11.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Drimeth ... dla mnie to raczej słoń śląski Arctica - Łosiowa tera łodpoczywa po najeździe. Ale z Sipatką se dzisiaj pogadałyśmy i musimy taki nalot zsynchronizować.... może się Osica dołączy ... trza molestować nierogaciznę. Ja tam się rozsmakowałam w tym ujeżdżaniu. Do Osiowej nam pyknęło jakieś 280 km ... w dwie i pół godzinki ( mama by mnie zadusiła i zakopała w ogródku ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.11.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Bo ten Łosiowy to się łosiobiście u nas zapowiadał... obiecanki łosianki:P Jak się ogarnę to na miotle przylecę... czas taki jakiś, że zarobieni jesteśmy... od 2 lat Arctica - Łosiowa tera łodpoczywa po najeździe. Długo nie odpoczywała... a jutro kolejni goście Lubię gości i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Szlag mnie jasny trafi!!!! 280km przejechałaś to i więcej dasz radę, a Ty sie normalnie wypięłaś!!! Chyba przez najbliższe 15 minut będę Cie nie lubiła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.11.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Mnie też trafi ! Do Gagatowa przejechałaś nam pod nosem ! Trza było się całkiem inaczej przeorganizować ...ale wszystkim się takie szwendacze włączyły, że zrobiły się forumowe wędrówki ludów ... Ty u Gagaty, Jeże u Łosiów, Sipatka u Arctiki ... "pielgrzymkowy" weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 18.11.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Aga jak popatrzylam na twojego avatarka to zaraz mi sie przypomnialo zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts