AgaJeżyk 18.11.2013 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Aga jak popatrzylam na twojego avatarka to zaraz mi sie przypomnialo zdjecie Śliczne trojaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 18.11.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 a ten twoj domek to jak z obrazka i taki czysciutki w porownaniu z murowancem cieply zimą ? ile juz mieszkacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.11.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 a ten twoj domek to jak z obrazka i taki czysciutki w porownaniu z murowancem cieply zimą ? ile juz mieszkacie ? Mieszkamy od grudnia 2010 i ... jest coraz cieplejszy Dlaczego piszę coraz ? Ano bo z takimi domami jest troszkę inaczej jak z murowańcem. Nasz jest zrobiony z mokrego drewna i sukcesywnie go uszczelniamy w miarę osiadania i stabilizacji konstrukcji ( dłuższy temat dla fascynatów ) Dzisiaj jest faktycznie ciepły. W pierwszym sezonie bywało różnie. To baaardzo" inny dom" i trzeba kochać takie "szałasy" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Szałasy są cudne i jedyne w swoim rodzaju. Jakby mnie było stać - zaraz i natychmiast robiłabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Noooo, tylko że ja za cholerę nie wiem, gdzie Wy tę swoją Jeżową Norkę macie??? Czy ktoś mi powie, o jakie szałasy chodzi, bo chyba bez zrozumienia czytałam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.11.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 100 km od Poznania w kierunku Warszawy ... kobieto... stoi szałas drewniany Jeżów ( czyt chatka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A 100 km od Warszawy w stronę Radomia stoi szałas drzewienny Osi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.11.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Niedługo wyjdzie na to że Polska długa i szeroka na 100 km od Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.11.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Niedługo wyjdzie na to że Polska długa i szeroka na 100 km od Warszawy Iza, lufa z czytania ze zrozumieniem... 100 km od Poznania w kierunku Warszawy ... kobieto... stoi szałas drewniany Jeżów ( czyt chatka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Oooo, na to my naszej zgody nie dajemy!!!A 500 kilosów to nie łaska??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.11.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Iza, lufa z czytania ze zrozumieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.11.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Jakiego czytania ? ... Izka się ino ... matematycznie omsknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Jak zwoł tak zwoł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Wy sobie gadajcie,... ja mam problem z trafieniem do domu we własnym lesie .... Muszę wejść na mapy googla może jakoś się połapię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Trafiam bez pudła... a zasięgu na mapy w telefonie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.11.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Wy sobie gadajcie,... ja mam problem z trafieniem do domu we własnym lesie .... Muszę wejść na mapy googla może jakoś się połapię .... Nie pij tyle ... Trafiam bez pudła... a zasięgu na mapy w telefonie nie mam A ty wcale ... bo z głodu zdechniesz w tej puszczy jak zasięgu nie złapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 wygrabione strzepki czy odpusciłas? mnie by sie nie chcialo, jak zwykle czekalabym na wiatr az za mnie sprawe zalatwi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.11.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Wygrabione i wyskubane Las z trzech stron to na wiatr nie ma co liczyć. I nawet lepiej ... bo sosny dookoła "przystrojone" byłyby na obadwa święta ( wielkanocne też ) zanim ptaki na wiosnę nie zbiorą farfocli na gniazdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 A ty wcale ... bo z głodu zdechniesz w tej puszczy jak zasięgu nie złapiesz Ale, że tak wcale nicanic...? Wygrabione i wyskubane Las z trzech stron to na wiatr nie ma co liczyć. I nawet lepiej ... bo sosny dookoła "przystrojone" byłyby na obadwa święta ( wielkanocne też ) zanim ptaki na wiosnę nie zbiorą farfocli na gniazdka. Masz cierpliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Masz cierpliwość... Nooo.... jakby co to u mnie jeszcze som:lol: jak byś za grabiami zatęskniła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts