DPS 24.11.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Na Ciebie jeszcze nie wpadłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 24.11.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ale piękny Jeżykowy ogródek znalazłam kilka stron dalej Cudnie tam u Was Jeżyki. Co do "pracusiów" to mieliśmy taką jedną ekipę murarzy. Jak jechałam na budowę to pracowali, aż się kurzyło, jak pojechałam do domu pracować to cisza i pywsko żłopali A jak się okazało, że źle nadproża na poddaszu wymurowali i szef zwrócił im uwagę, to focha strzelili, spakowali zabawki i pojechali do domu. A podobno pracy nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Jaaaa cie ... aleście się na nierobów rzuciły ! A my z Jeżem właśnie ... hibernujemy dzisiaj Jeż niestrawnościóf dostał i leży jak kłoda. Mnie się udzieliło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 24.11.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Na niestrafności to najlepszy napar z mięty albo .... cola Hibernacji Wam zazdroszcze (tak pozytywnie). My znów mieliśmy aktywny weekend. Ale ponieważ lubię ruch, to nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Na niestrafności to najlepszy napar z mięty albo .... cola Hibernacji Wam zazdroszcze (tak pozytywnie). My znów mieliśmy aktywny weekend. Ale ponieważ lubię ruch, to nie narzekam. Jeża spoiłam herbatą w kolorze kawy ( bez cukru - mina warta wszystkie pieniądze ) i uziemiłam w łóżku ... Jako, że z natury jak każdy chłop - leniwy ... podobało mu się wyraźnie ... Tym bardziej, że "herbatka" szybko trawienie obudziła. U nas pogoda aktywność "zamordowała". Dzisiaj to można by poszaleć. Słońce mi do domu wlazło ... i wylazły "koty" ( kurzowe ) zewsząd. A myślałam, że mam tylko trzy ... a tu takie stado Idę po odkurzacz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Ja tam też lubię hibernować. Na usprawiedliwienie dodam, że nie narzekam na swój marny los:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.11.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Tyż powinnam hibernować a nie mogie... A glucę dużo bardziej niż Gruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 26.11.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Witam serdecznie. Przeglądając FM znalazłam Twój dziennik i muszę dodac swój zachwyt nad domkiem. CUD MIÓD MALINKA. Komentarze mają za dużo jednak stron, ups, i nie będę czytac, ale napisz jak Wam się mieszka A, i jak się sprawa skończyła z Kargulami, jeśli to nie sekret? Współczuję tej mordęgi, współczuje sąsiadów, ale to jedyny mankament tego cudownego domku, widoków i w ogóle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.11.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Wróciłam ... z czeluści niestrafności ... Musi być ... pokarało mnie za znęcanie się nad Jeżem Cały wczorajszy dzień leżałam jak kłoda Cześć Riri Komentarzy możesz nie przebrnąć ... ale możesz dołączyć. Zapraszam. Bywa tu wesoło i ludki fajne zachodzom na popierduchy. Kargule w niebycie ( nawet nie wspominam ) a mieszka się coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 28.11.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Aga to może jakiegoś wirusa złapaliście, skoro najpierw Jeż a teraz Ty chorowaliście?Współczuję i mam nadzieję, że szybko zdrowiejecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.11.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Też się zastanawiam ... nad tym wirusem znaczy ...Barszczykiem się leczę ... czerwonym ...Zawsze pomagał na żołądkowy strajk. Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.11.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Znaczy się mieliście zasrany interesik co? U nas dopadło to samo ale tylko malutkiego. Goniło go, że aż żal psiaka było. No i dostał zastrzyki w doopsko a teraz jeszcze antybiotyki bierze. Dobrze, że Wam przeszło bez takich metod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Eeee, no jak tak jedno po drugim, to obowiązkowo jakiś wredny wirus Was dorwał. Chyba, że Kargule mają dostęp do Waszej lodówki, żeby coś podrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.11.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Tyż mam wirusa ale nie jelitowego... Glucimy se razem z Gruchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.11.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Czy ktuś mię może oświecić czy się aby forum nie spsuło ... ? Zeżarło mi subskrypcje i poczta ocipiała ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.11.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Dobra ... subskrypcje oddali Drimeth ... nie wiem skąd ty tą mądrość życiową o coli zanabyłaś ... ale dzisiaj dopiero mnie na nogi postawiła ! Wydudlałam pół flaszki ( 2 l ) i ... będę żyła Nawet sobie szybciutko ogórkowej nawarzyłam . Pysk wykręca taka kwaśna ... ale jak mi dobrze zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.11.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 no nie mow ze nie wiedzialas:cool:, toc to chyba wszyscy wiedza, na wszelkie zgagolce tez pomaga moje fm tez sie piertoli od kilku dni:wtf: sie zalogowac nie moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.11.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 [h=2]DZIŚ W NOCY PRZERWA W DOSTĘPIE DO FORUM![/h] Drodzy Forumowicze, w związku z aktualizacją oprogramowania nie będzie dostępu do Forum dzisiaj, od piątku, od godziny 23-ej do soboty, godziny 10-ej. Przepraszamy i prosimy o zrozumienie. tak redakcja pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.11.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 No jaaaak moooożna ???W piontkowy wieczór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.11.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 TARcia ... wiedziałam, że to trucizna ... ale, że aż taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts