DPS 30.11.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Zaś nam "polepszyli", kurde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 30.11.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Dobra ... subskrypcje oddali Drimeth ... nie wiem skąd ty tą mądrość życiową o coli zanabyłaś ... ale dzisiaj dopiero mnie na nogi postawiła ! Wydudlałam pół flaszki ( 2 l ) i ... będę żyła Cieszę się, że mogłam pomóc. A wiedza o coli to z doświadczenia życiowego. Zawsze mi pomagała w... takich chwilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.11.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Zaś nam "polepszyli", kurde! Jak zwykle... uwielbiam wszelkie reformy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.11.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jak zwykle... uwielbiam wszelkie reformy ... stringi wole ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.11.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Że śnurek w doopie?Nieeee, to już wolę te reformy, przynajmniej nie włażą w przedziałek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.11.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 I baaardzo dobrze że włażą ! Jak naciągniesz te barchany to zaraz trzy rozmiary więcej ... A dooopowżerki ci tak poślady ścisnom, że oczy od razu większe i zgryz się reguluje ! Ty myślisz, że te wszystkie miski to czego się tak przez zęby śmieją i poopę maja jak brzoskwinka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 (edytowane) One te tyłki mają takie, bo sobie implanty robią - na pewno! http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g055.gif A wytrzeszczu to ja bym nie wytrzymała, okulary mnie za blisko nosa siedzą. Barchany robią tylko 1 rozmiar więcej, kochana, tylko jeden! http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c060.gif Edytowane 1 Grudnia 2013 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Nigdy w życiu bym nie wpadła na to jak wielką rolę w wyrazie faciaty mają śnurki w de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Tez bym nie wpadła i dlatego moja facjata za pikna nie jest .... Trudno, sznurków w tyłku nie chcę, wole szorty, tez pośladki podtrzymują a rozmiaru nie dodają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.12.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jaaasne ... jak się ma doopkę jak dwa ziarka pieprzu to i bokserki podtrzymują ... Gorzej jak se można piętami tyłek okopać ... bo się wzięły ...i zwisły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.12.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Pięty Ciebie zwisły...? hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.12.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Nie pięty zwisły ... ino poślady ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Po-śladzie to Ty sobie możesz do legowiska dojść .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.12.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Nie pięty zwisły ... ino poślady ... Uffff... bo jużem sie martwiła.... A tak BTW nie zawracaj zadniej części człeka Po-śladzie to Ty sobie możesz do legowiska dojść .... A to zależy jak bardzo napaprze okruchami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2013 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 No to idę ... do legowiska ... Nie wiem czy zasnę bo mię na dachu szyszak ocipiał !Hujagan straśny i błyskało się jak złe coś kole 1-ej ... strach się bać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Mam nadzieję, że w legowisku masz bezpiecznie, Jeżysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Żyjesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Żyję ... dopiero co oddali prund Dobrze, że mam kolekcję świeczek ... Powiem wam, że gdyby to był szkieleciak ... miałabym pietra, że mi zrobi kuku to wiatrzysko. A tak ... ino trzeszczy i skrzypi chałupa jak tak mocniej uderzy. I jakoś tak ... nie boję się wcale. Hmmm albo jestem głupia ...albo ufna ... bo głucha i ślepa na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 U mnie chyba impet główny idzie na drzewa i dlatego chałupa mniej czeszczy ale wiatrzysko wyje wystarczająco i miło nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Moja chałupa i owszem, murowana, ale 100 lat ma a ja i tak się nie boję. Albo goopia, albo naiwna bo drzewom wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts