DPS 09.12.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 A ja zawsze pietra mam, że taki duży świerk, który rośnie z 10 m od wejścia do naszego domu weźmie i padnie na chałupę.On duuuży jest, choć nie taki, jak Brazowe.No ale nasz jest dużo młodszy, może ze 20 lat będzie miał, sami go sadziliśmy.Urósł jak głupi i teraz sięga het, do nieba, a szeroki jak kwoka z kurczętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.12.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 A do mnie sąsiadka dzwoniła, że wyrwało mi pergole po obu stronach wejścia. I się zamartwiam, bo tam przywiązana hortensja pnąca była i pewnie już po niej i do tego te pergole poleciały na rosnące obok hortensje bukietowe ogrodowe i magnolię. A ja jechać nie mam jak i to obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Nie wiem dlaczego, ale o modrzew i świerk to ja się nie martwię .... Obym się nie zdziwiła ... tfu .... tfu .... Sipatka, mówi się trudno, posadzisz nowe .... dobra, wiem, że głupoty gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.12.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Żyjesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2013 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Żyjesz??? jo ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 jo ja Jo tyż ... ino gościa miałam nieproszonego to go trza było przepędzić ( chandra ... młodsza siostra depresji ... spaskudziła mi ze dwa dni ... świnia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Jo tyż ... ino gościa miałam nieproszonego to go trza było przepędzić ( chandra ... młodsza siostra depresji ... spaskudziła mi ze dwa dni ... świnia ) czym się to przepędza ..... żubrówką .... tylko czy ta świnia pije ;) czy ta chandra ma brata co się nazywa wqrw bo jak tak to ta świnia u mnie siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 o popatrz to u mnie ci panstwo tez czesto przesiaduja a zwlaszcza ten brat mowicie zubrowka a jakis inny procent dopuszczalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2013 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 czym się to przepędza ..... żubrówką .... tylko czy ta świnia pije ;) czy ta chandra ma brata co się nazywa wqrw bo jak tak to ta świnia u mnie siedzi Pije świnia ... pije ... i nie dawaj mu bo to się zaś inaczej nazywa ... alkoholizm A co do pokrewieństwa... owszem ... jedna rodzinka o popatrz to u mnie ci panstwo tez czesto przesiaduja a zwlaszcza ten brat mowicie zubrowka a jakis inny procent dopuszczalny? Nie zalewaj ! Ogródek skop albo co ... Wiem - nie ta pora .. To dywan na śniegu wytrzep - będzie pożytek na święta:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 hehe najpierw trzeba miec dywan i snieg :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 co dziwne trzepaczke posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 I prawidłowo ! Trzepaczka, wałek ( do ciasta ... czasami ) i patelnię to posiadać trzeba. Jakby się chłopu co pod sufitem poprzestawiało - zawsze coś pod ręką będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 walek dostalam na panienskim na szczescie tylko jest , nie musialam go uzywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 walek dostalam na panienskim na szczescie tylko jest , nie musialam go uzywacIno nie mów głośno ... bo złe usłyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 No i po co Wam taką wredną rodzinkę wpuszczać? Do roboty się brać proszę, coś ugotować, coś posprzatać, coś w ogrodzie porobić, a nie gości nieproszonych trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Toć się wzienam ! Szczotą ryżową i szarym mydłem ściany szoruje. Tak mnie już sponiewierało, że siły na głupoty nie mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.12.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Nie mów , że na tej zimnicy kce siem Ciebie ściany myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Nie mów , że na tej zimnicy kce siem Ciebie ściany myć No ja tam w chałpie tak zimno nie mam Se w kominku napal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Widział kto Sipatkę gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Dla Sipatki wklejam ( i nie tylko ) bo mi się gdzieś zaprzepadła ... razem z komentarzamiZaś mi to zginie i znowu będę szukać http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/Jomp/ Takie tam fajne rzeczy se człowiek dłubie - podobno w Łodzi i to na Bałutach hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts