jamles 12.12.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ... coś w ogrodzie porobić ... adwent, u mnie na wsi się już nie kopie, somsiadom bym podpadł, jeden kopie, ale łon cudzy jo se ...... gwoździki wyciągom z szalunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.12.2013 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 adwent, u mnie na wsi się już nie kopie, somsiadom bym podpadł, jeden kopie, ale łon cudzy jo se ...... gwoździki wyciągom z szalunków Zaraz mi się babcia przypomniała ... Radio przyciszyć, nie podrygiwać ( tańczyć znaczy ) nie pogwizdywać ... Dzisiaj tego nie ma ... Ale wychowała mnie i tęsknię czasem za tymi jej zasadami Lesiu ... ja też na tej mojej wsi ... cudza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.12.2013 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No ja tam w chałpie tak zimno nie mam Se w kominku napal Se mam napalone Myjesz ściany we chałupie??? Nie mów, że to na święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2013 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Zaraz mi się babcia przypomniała ... Radio przyciszyć, nie podrygiwać ( tańczyć znaczy ) nie pogwizdywać ... Dzisiaj tego nie ma ... Ale wychowała mnie i tęsknię czasem za tymi jej zasadami Lesiu ... ja też na tej mojej wsi ... cudza Nie lubię, jak mi zwracają uwagę przed świętami, że nie powinnam się tak głośno cieszyć. A Babcia też twierdzi, że to czas wyciszenia, oczekiwania i w ogóle. A ja chcę czekać radośnie! Uwielbiam przedświąteczne przygotowania, kocham wtedy włączyć piosenki świąteczne głośno i śpiewać razem z nimi, głośno, w trakcie pracy. A jak mi trza, to i w ogrodzie kopię, u nas na szczęście nie ma tego, że w adencie to w ogrodzie nie kopiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.12.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Łośka ... nie na święta ino dla przyzwoitości ... dwa razy do roku jadę na szczocie. Moje bale jeszcze chemią nie oberwały. Tylko pokost i ... szare mydło. Jak już wyschną to potraktuję lazurą.W łazience pomalowałam za szybko i nie podoba mi się jak pękają. Widać nie oddycha prawidłowo drewno. Twoje sezonowane to najgorsze już miały za sobą jak chałupę składali. Moje mokrzutkie były i teraz dopiero można by malować. W gabinecie na dole nawet pokostem nie pomalowałam. Zostawię tak jak góralki i będę szorować szczotą. Są jaśniutkie jak nowe ! A po umyciu jak wyglądają ... i pachnie w domu ! Po malowaniu przestanie pachnieć ... Depsia ... ja te babcine obostrzenia i tak z czułością wspominam. To był dla mnie czas beztroskiego poczucia bezpieczeństwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.12.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Dzień dobryyyyyyyy To ja. Sipatka. Jestem. I cieszem siem, że kożylanka Jeżykowa jest również. I podziwiam pamięć niesamowitą - bo jakieś pół roku już mija, jak o gościu wspominałaś hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.12.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Taaa ...?No patrz ... to ja już tego masła nie będę żarła :no:A ty wiesz co to za człowieczek i gdzie to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.12.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Ja nie myję... moje sadolinem technicznym tryśnięte i niech se tak pozostanie... za jakie2-3 lata trza będzie operację powtórzyć... z zewnątrz to na pewnoa w środku...? to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.12.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Jakby moje takie plaskate były to też bym nie myła A tak brzuchate i zakurzone po wierzchu jak szara mysz ... mus myć, bo kurz samym odkurzaczem nie zlezie. Za to teraz się świcom jak psie ... ( ino nie Bobikowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.12.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Jak Greyusiowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 i dawne Kastosiowe, które pooooooszly w sina dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.12.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Jak Greyusiowe... Nie przesadzaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.12.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 i dawne Kastosiowe, które pooooooszly w sina dal Utulam w żalu ofiarę zbrodni nikczemnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Nie przesadzaj ! A co TY się czepiasz Greyusiowych...? Nie podobajom sie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 A powinny się podobać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.12.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 A powinny się podobać? Oszszywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.12.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 allllle macie tematy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 A powinny się podobać? No ba ! Jeżyk z zazdrością paczał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 allllle macie tematy:rolleyes: Oooo odezwała się ta co to większych w obejściu nie ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 No ba ! Jeżyk z zazdrością paczał ! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts