Magdalena74 06.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 lilijki fakt, trochę przekombinowane, a nie moze artysta-rzemieslnik wstawić innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Może Magduś - może ! Dlatego się męczę ! Buszuję po necie i szukam ...mniej "cukierkowych" Drzwi są w fazie "jest pomysł - trza go dopieścić". Jak coś znajdziesz - dawaj. Każda rada cenna. A tak wogóle ... co z twoim dziennikiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 06.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ładniutkie te meble wyszukałaś, chociaż w sumie wcale nie meksykańskie... takie miedzynarodowo rustykalne A tu zaglądałaś?: http://www.ludwikstyl.com/Products/Living Gdyby mnie było stac, to bym takie właśnie mebelki zakupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 06.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A tak wogóle ... co z twoim dziennikiem ??? narazie rozpaczliwy brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 06.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 meble ludwikstyl widziałam na własne oczy- cudo, ale cena powalająca, dla mnie zaporowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ładniutkie te meble wyszukałaś, chociaż w sumie wcale nie meksykańskie... takie miedzynarodowo rustykalne A tu zaglądałaś?: http://www.ludwikstyl.com/Products/Living Gdyby mnie było stac, to bym takie właśnie mebelki zakupiła No z tym Ludwikiem to pojechałaś Ale pękne - fakt. Powiem wam, że wszystko to można zrobić u zdolnego stolarza artysto-rzemieślnika - za nie takie wielkie pieniądze - trzeba tylko na człowieka trafić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A tak wogóle ... co z twoim dziennikiem ??? narazie rozpaczliwy brak czasu Pierdu pierdu ... (bez obrazy) To proszę mi pokazać działeczkę - tu w moich komentarzach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 06.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A Twój artysto-rzemieślnik z jakich okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Czersk - Bory Tucholskie ...piękne okolice ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 06.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 To proszę mi pokazać działeczkę - tu w moich komentarzach !!! Mam w dużej rozdzielczości i nie wejdzie na forum, zmniejsze i wrzucę, ale to dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 06.01.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Czersk - Bory Tucholskie ...piękne okolice ... własnie sprawdziłam na google maps- to 300 kilosów ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No to gdzie ty mieszkasz ?!Ja mam 200 ... z groszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Madzia - był tu "przez chwilę" Timber - popatrz "wyżej" - z okolic Opola. Też robi cuda i chyba za przyzwoite pieniądze. Może do niego masz bliżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 06.01.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 (edytowane) działka 1700m2, 35 m szerokości od frontu Edytowane 2 Lutego 2016 przez Magdalena74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Idealna I jeszcze las w zasięgu ... super ! A po której stronie ten las ? (pn pd wschód czy zachód?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 06.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no własnie teraz patrzy się na pólnoc, także strony nie odpowiadaja mi za bardzo, ale odwrócę dom i będzie dobrze Działka była wycinana z pola, sami wybralismy sobie jej wielkośc i szerokość frontu. Po lewej nie ma zadnych domostw, a droga prowadzi do lasu, a po prawej do kobiety od której kupilismy jest 200 m ( to jest najblizszy sąsiad i chciałabym aby zostało tak jak najdłuzej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Na takiej zgrabnej działce to sobie ustawisz dom wedle uznania.Masz pole do popisu. Ja nie miałam. Dom wcisnęliśmy na styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 06.01.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ale graniczysz z lasem, to bylo moje wielkie marzenie, niestety choć szukalismy ponad rok nie udało się. Ja juz nie miałam sił na dalsze poszukiwania. Ponadto oddalalismy się coraz bardziej od miasta, a nasze założenia były tylko do kilku kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.01.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ja "do miasta" mam koło 10 km. Ale dojazd nie najgorszy - trasa A2 (stara) - więc kategoria odśnieżania - pierwsza A i tak się boję, że "lada dzień" wyrośnie mi w sąsiedztwie "las domów" ... Już się ludziska interesują ziemią obok mnie - bo tania. Muszę sobie jakiegoś sąsiada zorganizować cywilizowanego. Jeszcze mi się drugi Kargul trafi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.01.2010 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Aguś, to są TE drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts