Arctica 14.12.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Oooo odezwała się ta co to większych w obejściu nie ogląda No ba ! Jeżyk z zazdrością paczał ! To co by bidulek na te Nelsiowe powiedział... zamknął by się w sobie chłopina jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Arctica ... on i tak straśnie zamknięty w sobie... Myślisz ... ??? Eeee nieeeee. Przecież ja też mam oczy - toć widzę, że wszystko gabarytowo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.12.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Tego to ja już Ci nie powiem:rolleyes:... sama se musisz wydedukować A tak szczerze to nie raz wpadłam w... hmmm... nie w zachwyt... oooo!!! w podziw nad wielkością onych Nelsiowych:lol: Szczególnie jak się tylnym kopytkiem w podbródek drapie można podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Ty się na Nelsiowe ... te taaaam ... nie oglądaj bo swojego chłopa w kompleksy wpędzisz Jeszcze se drzwiami przytrzaśnie ... co by większe były ( pół wsi ci się zleci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.12.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Ty się na Nelsiowe ... te taaaam ... nie oglądaj bo swojego chłopa w kompleksy wpędzisz Jeszcze se drzwiami przytrzaśnie ... co by większe były ( pół wsi ci się zleci ) Że co??? Granatowe oglądać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 ale to na Wielkanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Nie granatowe tylko wielkie - spuchnięte. A przylecą ratować tego co tak wyje Jeszcze tobie się oberwie za znęcanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Ło matko, czy Wy naprawdę myślicie, że Wasze chopy takie niedowartościowane som??????:D Jeżyśka, skoroś Ty taka chętna do szorowania to wpadnij do mnie, parę ścian wewnątrz przydałoby się poprzecierać, bo te wredne drapieżniki zwane kotami wszędzie łapy zostawiają!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Se sama szoruj ! Mam swoich drapieżników - sztuk trzy. Po balach mi latają i szafkach w kuchni. Mam co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 patrzaj Jeżysia jakie u nas okazy Twych pobratymcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.12.2013 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Maaatko jaki bidulek ... A te rękawice "bokserskie" to potrzebne ? My nie kłujem aż taaaaak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.12.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 bidulka przenosiliśmy z ogrodu na ląki, a solidny byl egzemplarz i klujacy, krzywda mu się nie stala ale uparcuch wracal jeszcze kilka razy, musial białego ukluc, bo od tamtej pory Okruch trzymal się z dala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.12.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 No ba ! Jeżyk z zazdrością paczał ! To co by bidulek na te Nelsiowe powiedział... zamknął by się w sobie chłopina jeszcze;) Szczególnie jak się tylnym kopytkiem w podbródek drapie można podziwiać No te popisy ekwilibrystyczne to bym chciała zobaczyć Że co??? Granatowe oglądać??? Nie lubisz granatowego koloru??? My nie kłujem aż taaaaak ... Fakt... doświadczyłam łosiobiście... nie kujom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Nawet przez myśl mi nie przemknęło, że jeże takie wredne som ..... A tak miło wyglądają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Jeżysia wracaj, żartowałam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.12.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Co oni w tym radiu gadają... we Włoszech są knajpy gdzie tajnie podają zakazane dania podają. wiewiórki, delfiny i jeże - te ostatnie żywcem do wrzątku wrzucają... bo kłujące człowiek to jednak potrafi być potworem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.12.2013 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Jeżysia wracaj, żartowałam!!!! I żeby mi to było ostatni raz Co oni w tym radiu gadają... we Włoszech są knajpy gdzie tajnie podają zakazane dania podają. wiewiórki, delfiny i jeże - te ostatnie żywcem do wrzątku wrzucają... bo kłujące człowiek to jednak potrafi być potworem No i wpi....u ... od razu mi się odechciało sprzątać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.12.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Szczęście moje .... że na mnie jeszcze garnka nie wyprodukowano A we wannie to się chyba chusteczkowo gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ludzie są poj..ani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.12.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ludzie są poj..ani... ale amerykie odkrylas, ludzie sa po...ni do potegi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts