sipatka 03.01.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Biedna Jeżykowa.Może faktycznie idź do lekarza, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Na gorączkę gorąca kąpiel:jawdrop: Ja i bez choroby jak z za gorącej wanny wyłażę to po ścianach do sypialni trafiam:sick:... Zbierz Ty się kochana w sobie i.... puknij Jeża w czółko:yes: ZDRÓWKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Też nie lubię za gorącej wody... za to małż to we wrzątku się z lubością pławi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.01.2014 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Też nie lubię za gorącej wody... za to małż to we wrzątku się z lubością pławi... Aaaa znamy to ...znamy... Onegdaj, jakeśmy się o potomstwo starali tłumaczył Jeżowi androlog ( całkiem mądry ), jak to wpływa na żywotność tych ... tam ... co w środku siedzom ( tych z ogonkami ). Podobno w temperaturze powyżej 40 stopni ... przestają merdać ... Sfagrowi siostra natentychmiast zakaz na saunę zrobiła ... i jest Kubuś A Jeż uparty - ugotował swoje "kijanki " A do doktora to dopiero we środę mogę ... to pewnie samo przejdzie. Właśnie se pepsi zapodałam bo żołądek jakby nie mój jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.01.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 ja jutro ide - o ile sie doczolgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.01.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Czyżby została odkryta metoda na antykoncepcję ? Gorąca kąpiel przed Tylko czy po tej kąpieli ma się jeszcze siłę No może faceci to mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 To może żeby całkiem sił nie stracić to same jaka we wrzątku wymoczyć, hę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.01.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Eeee zaraz we wrzątku.Od czasu do czasu są potrzebne takie prawidłowo działające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 To może żeby całkiem sił nie stracić to same jaka we wrzątku wymoczyć, hę??? Se wyobraziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 03.01.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Se wyobraziłam... Poplułam monitor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.01.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Poplułam monitor. Tutaj często trzeba ze ściereczką siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.01.2014 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Błotniki proszę założyć ... jak macie braki w uzębieniu i się chlapiecie Pośmiać się trzeba - dla zdrowotności. Dzisiaj się dowiedziałam ( z netu oczywiście ) jak się nazywa ten mały wredny pasożyt , który siedzi w mojej garderobie i co noc ciaśniej zszywa mi ubrania ... kaloria Niby zabawne ... ale się nie poplułam jak mi spodnie zaczeszczały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Packą w pasożyta, Jeżysia, packą go!!! Ale... pamietaj, że jak za chuda będziesz, to Jeżowi ochota mniejsza będzie na figle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Błotniki proszę założyć ... jak macie braki w uzębieniu i się chlapiecie Pośmiać się trzeba - dla zdrowotności. Dzisiaj się dowiedziałam ( z netu oczywiście ) jak się nazywa ten mały wredny pasożyt , który siedzi w mojej garderobie i co noc ciaśniej zszywa mi ubrania ... kaloria Niby zabawne ... ale się nie poplułam jak mi spodnie zaczeszczały widać braków w uzębieniu nie przejawiasz:rolleyes: tera na czasie takie slimowate;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na pasożyty to ponoć jakieś środki chemiczne są ale packi jednak lepsze, bardziej ekologiczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Chemia za to bardziej skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.01.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Packa nie działa - za delikatna Z chemii to co by tu ? Linea 40 + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Są jeszcze eko sposoby... MŻ... albo ŻP:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 04.01.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Błotniki proszę założyć ... jak macie braki w uzębieniu i się chlapiecie Pośmiać się trzeba - dla zdrowotności. Kurcze, a dopiero co zdjęłam aparat. Ortodonta mówił, że już zgryz w porządku Sipatka dzięki za radę odnośnie ściereczek. Może jakiś wspólny karnecik na cotygodniowe czyszczenie monitorów wymyślimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 To jak się rozpędzicie z czysczeniem tych monitorów wpadnijcie do mnie, dobre 6 miesięcy już nie czyszczony:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts