Moose 08.01.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Eeee, wróciłam, nudno jakoś na zewnatrz. Osoba posprzątała czy znowu pierd...nę? Nie pierdź Depsiu, bo zwierzynę wystraszysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.01.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Patrzajta pod nogi bo kluski siem szlajają a ja nie mam czasu pozbierać ... szydełko oglądam Takoż mię się na starośc porobiło, że się za szydełko wzienam ... Całe życie się zarzekałam, że autem jeździć nie będę ( bo ludzi kocham ) i szydełkiem się bawić nie będę ... bo qrwicy dostanę. Teraz przyszły czasy, że qrwicy dostałam bez szydełka - to się nim uspokajam. Autem jeżdżę ... i wszyscy żyją ... Przewrotny ten los mój nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.01.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A jak już się naumiam tym szydełkiem ... to se zrobie takie cudo na podłogę : http://stylowi.pl/agajezyk/1534994/szydelko--na-podlodze ( jakieś łatwiejsze wybiorę zapewne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Zawsze mówię, że robótki ręczne to dla nerwowych sa najlepsze, wbrew powszechnemu przekonaniu. Terapia zajęciowa jak 150, najlepsza na świecie! Gluty udało mi się ominąć, tera już... najwyżej pierdnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ależ masz imponujący zbiór różności tam! Na pewno w najbliższych dniach przesiedzę tam u Ciebie spooooro czasu! Ja takie rzeczy zbieram u siebie na dysku, żebym nie musiała do netu wchodzić po nie, bo z tym różnie, raz on jest u nas, a raz nie. A u siebie to u siebie. Szydełkowe dywaniki przepiękne, aż samej mi się zamarzyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.01.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ależ masz imponujący zbiór różności tam! Na pewno w najbliższych dniach przesiedzę tam u Ciebie spooooro czasu! Ja takie rzeczy zbieram u siebie na dysku, żebym nie musiała do netu wchodzić po nie, bo z tym różnie, raz on jest u nas, a raz nie. A u siebie to u siebie. Szydełkowe dywaniki przepiękne, aż samej mi się zamarzyło! Ja to wszystko u siostry ściągam - szybszy net ma. Na stronie to aby gromadzę. Na szydełku to pewnie smigasz jak Kubica ... a tam są takie fajne patenty na "włóczkę" z koszulek bawełnianych ... na to mam apetyt ... (zacznę pewnie od posłania dla stworów ... one mi wybaczą jak wyjdzie bubel ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Tylko skąd ja bym tyle koszulek wzięła? A gdzie tam jak Kubica, mnie to się zdaje, że takie wieeeeelkie to chyba trzeba by ręką, cołki bez szydła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Sie nie czepiaj, żadnych żaluzji nie popełniam .... oooooooszszszszszq....wa pojechałam na klusku!!!!!!!!!!!!!!!!! ............. uuuufffff ............ refleks amazonki się we mnie odezwał, przetrwałam .............. dobrze, że krzesło jakoweś obok moge przysiąść ........... Ja pierdziu, Jeżysię na robótki ręczne wzięło .... ja się muszę kurna zaszczepić!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2014 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jestem zaszczepiona genetycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ja też genetycznie... zarażona:lol: Hmmmm... faaaaajne te dywaniki:wiggle: Depsia szydło można kupić, sprawdzałam... Podkoszulki ze szmateksu najprędzej, ale kiedyś wymyśliłam, że prześcieradło jerseyowe się nada, no i mniej łączeń będzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Mnie jakoś nie pociąga perspektywa plątania kawałków koszulek. Chyba wolałabym kupić jakiś ładny sznur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Tylko za coś fajnego trzeba porządnie zapłacić... mnie pociąga zrobienie czegoś z niczego:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.01.2014 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Arctica ! Ja cię ozłocę ! Toć ja mam znielubione prześcieradło z gumką w idealnym kolorze ! Nawet dwa - drugiego też nie lubię. Za duże kupiłam i robią ze mną co chcą. Porżne jak nic ! Te paski to są cienkie. Ponoć szydełko styknie 8 albo 9.Ja też wolę z niczego coś. Satysfakcja większa, portfel się cieszy i magazyn rzeczy niechcianych maleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Za duże kupiłam i robią ze mną co chcą. Porżne jak nic ! . Kup większe łóżko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 09.01.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Kup większe łóżko... Albo owijaj materac na dwa razy Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Drimeth literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 nie kupuj, nie owijaj... rżnij!!! Arctica ! Ja cię ozłocę ! Toć ja mam znielubione prześcieradło z gumką w idealnym kolorze ! Nawet dwa - drugiego też nie lubię. Za duże kupiłam i robią ze mną co chcą. Porżne jak nic ! Te paski to są cienkie. Ponoć szydełko styknie 8 albo 9. Ja też wolę z niczego coś. Satysfakcja większa, portfel się cieszy i magazyn rzeczy niechcianych maleje. 3mam za słowo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 nie kupuj, nie owijaj... rżnij!!! aaa... zapomniałam... Jeż wyjechany:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ... rżnij!!! co tu sie wyczynia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jak tylko wróci Jeż - rżnij!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.01.2014 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Kup większe łóżko... Jaaasne ... dosyć, że teraz mam problemy co by Jeża namierzyć ... bo albo wyjechany ...albo się gdzieś na swojej połowie zaszył to jeszcze mam większe kupować ??? A jak rano będę chciała szybko do toalety to się zleję bo zanim się z wyra wydostanę to ... zabłądzę nie kupuj, nie owijaj... rżnij!!! A ty tylko jedno w głowie ... co tu sie wyczynia:p Baby wyposzczone o szedełku rozmawiają - no o co ci chodzi ? aaa... zapomniałam... Jeż wyjechany:rolleyes: ... właśnie ... Jak tylko wróci Jeż - rżnij!!! Jednak prawda, że sołtys też wyjechany ... zdradzasz pierwsze symptomy wyposzczenia ... ( chcesz o tym porozmawiać ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts