Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Izunia ... coś się za bardzo "zromantyzowałaś" ... prawie wierszem gadasz. Piłaś coś czy zmieniłaś dealera ? :D

Brzozy lubię baaardzo - chociaż zapierniczają mi rynny niemiłosiernie. Jeżyk alpinistykę drabinową uprawia co tydzień. Wodę z dachu mamy do stawu puszczoną ... pod warunkiem, że rynny drożne to pilnować trza ( dobrze, że nie zimą )

Skoro już jesteśmy przy drzewach to poradźcie co posadzić w południowo-zachodnim narożniku działki.

Chciałabym, coś co mi zasłoni sąsiada za płotem, co latem da trochę cienia, a zimą nie będzie słońca zasłaniało. I jeszcze co nie rośnie za wielkie.

Wiem, wiem, spore wymagania, ale może coś Wam przyjdzie do głowy.

Będę bardzo wdzięczna.

Skoro już jesteśmy przy drzewach to poradźcie co posadzić w południowo-zachodnim narożniku działki.

Chciałabym, coś co mi zasłoni sąsiada za płotem, co latem da trochę cienia, a zimą nie będzie słońca zasłaniało. I jeszcze co nie rośnie za wielkie.

Wiem, wiem, spore wymagania, ale może coś Wam przyjdzie do głowy.

Będę bardzo wdzięczna.

No ty to niemożliwa jesteś ... A kawę ma parzyć czy nieeee :p:rolleyes:

Ja mam trzy sztuki. Dwie małe dostaliśmy w prezencie ( każdy ma swoją ) ... i kwitną obficie. Jesienią aż ugięte od owocków. Dokupiliśmy więc jeszcze jedną - dużą. Wsadziliśmy na wprost tarasu co by widok piękny był i ... bryndza. Nie ma kulek. Z samotności się nie kulkuje czy co ?... Nie mam pojęcia ...

U mnie biało ... ładnie ... Ale temperatura skoczyła na +1 ... zaraz będzie berbelucha ...:(

A już mi psy przestały piasek wnosić ...

U nas nawet błota nie ma, tylko szare niebo, tfu.

Przekonaj Tomcia, bo jarzębinki są faaajne!

A on wie, jakie dobre rzecxzy mozna robić z jarzębiny?

Jakie pyszne dżemy, soki, a przede wszystkim - nalewki??? ;)