Gosiek33 16.01.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Jak mam jesienią grabić liście to właśnie klonowe są najprzyjemniejsze do grabienia... i na kompost doskonale się nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 J Brzoza to moje kolejne ulubione drzewo i doceniam jej urodę o każdej porze roku... moje tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.01.2014 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Izunia ... coś się za bardzo "zromantyzowałaś" ... prawie wierszem gadasz. Piłaś coś czy zmieniłaś dealera ? Brzozy lubię baaardzo - chociaż zapierniczają mi rynny niemiłosiernie. Jeżyk alpinistykę drabinową uprawia co tydzień. Wodę z dachu mamy do stawu puszczoną ... pod warunkiem, że rynny drożne to pilnować trza ( dobrze, że nie zimą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 tęż lubię chociaż france niemożebnie śmiecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 No własnie.Lubię, ale nie na podwórku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 16.01.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Skoro już jesteśmy przy drzewach to poradźcie co posadzić w południowo-zachodnim narożniku działki.Chciałabym, coś co mi zasłoni sąsiada za płotem, co latem da trochę cienia, a zimą nie będzie słońca zasłaniało. I jeszcze co nie rośnie za wielkie.Wiem, wiem, spore wymagania, ale może coś Wam przyjdzie do głowy.Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 moze głog paul's scarlet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.01.2014 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Skoro już jesteśmy przy drzewach to poradźcie co posadzić w południowo-zachodnim narożniku działki. Chciałabym, coś co mi zasłoni sąsiada za płotem, co latem da trochę cienia, a zimą nie będzie słońca zasłaniało. I jeszcze co nie rośnie za wielkie. Wiem, wiem, spore wymagania, ale może coś Wam przyjdzie do głowy. Będę bardzo wdzięczna. No ty to niemożliwa jesteś ... A kawę ma parzyć czy nieeee :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.01.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Drimeth pooosadź jarzębinkę. Ona ani duża ... ani mocno śmieciata. Na zimę to na niej tylko ładne kuleczki zostają na które przylecą gile i jemiołuszki. Wiesz jaka frajda ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Drimeth pooosadź jarzębinkę..... ale taką co polewa .... jarzębiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.01.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ale taką co polewa .... jarzębiak Aaaa to już nie frajda ... to 3 X R rozpusta, rozpasanie i rozkosz ( dla podniebienia ... oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Karagana syberyjska, też spełnia.Ale jarzębinka nasza, swoja, więc będzie lepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2014 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Jarzębinki fajne są, mam trzy za płotem i bardzo je sobie chwalę. Wszelkie bździnki, jakie się wysiały zostawiam i czekam kiedy urosną. Ale koralików ,na nich nie ma, nigdy nie zostawały, ciekawe dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ptaki lubią, zjadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.01.2014 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ja mam trzy sztuki. Dwie małe dostaliśmy w prezencie ( każdy ma swoją ) ... i kwitną obficie. Jesienią aż ugięte od owocków. Dokupiliśmy więc jeszcze jedną - dużą. Wsadziliśmy na wprost tarasu co by widok piękny był i ... bryndza. Nie ma kulek. Z samotności się nie kulkuje czy co ?... Nie mam pojęcia ... U mnie biało ... ładnie ... Ale temperatura skoczyła na +1 ... zaraz będzie berbelucha ... A już mi psy przestały piasek wnosić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.01.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ja też myślę o posadzeniu jarzębinki. Tylko Tomcio się nie bardzo zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 na glogu tez sa czerwone owocki i ptaki je lubia:yes: jarzebinki tez lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Tyż mam biało... i tyż na + więc zamiast piachu będzie błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 U nas nawet błota nie ma, tylko szare niebo, tfu. Przekonaj Tomcia, bo jarzębinki są faaajne! A on wie, jakie dobre rzecxzy mozna robić z jarzębiny? Jakie pyszne dżemy, soki, a przede wszystkim - nalewki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 JUż mam błoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts