AgaJeżyk 07.01.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Aguś, to są TE drzwi Skąd ja wiedziałam, że to napiszesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 07.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ale graniczysz z lasem, to bylo moje wielkie marzenie, niestety choć szukalismy ponad rok nie udało się. Ja juz nie miałam sił na dalsze poszukiwania. Ponadto oddalalismy się coraz bardziej od miasta, a nasze założenia były tylko do kilku kilometrów. oj i my długo szukalismy działki..... tez ma mankamenty, ale jeśli nawet jest idealna działka, to dużo za droga albo za daleko do pracy / szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 07.01.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja "do miasta" mam koło 10 km. Ale dojazd nie najgorszy - trasa A2 (stara) - więc kategoria odśnieżania - pierwsza A i tak się boję, że "lada dzień" wyrośnie mi w sąsiedztwie "las domów" ... Już się ludziska interesują ziemią obok mnie - bo tania. Muszę sobie jakiegoś sąsiada zorganizować cywilizowanego. Jeszcze mi się drugi Kargul trafi ... mąż kazał mi ocenzurować ten fragment , wycinam i cenzuruję zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 07.01.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam się pięknie! Aguś te drzwi są piękne! I pasują do domu. A przez Ciebie wczoraj zamiast robić 'bardzo konstruktywne rzeczy" zachwycałam się linkami z Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.01.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Aguś, to są TE drzwi Skąd ja wiedziałam, że to napiszesz ? A skąd wiedziałaś, że te zaakceptuję? http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/jezorek.gif Tylko ich nie zepsuj zbyt agresywnymi okuciami. Najlepsze byłyby takie, jakie są na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.01.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 U nas sąsiad kupił działkę, bo podobała mu się że z lasem..... po czym wyciął wszystko w pień i postawił olbrzymi garaż z maciupkim doklejonym domkiem ( bo nie wyglada to na dom z garażem tylko garaz z domem)..... po prostu masakra zakrzaczamy się ostro żeby nie patrzyć na ta ścianę ((( Dlatego ja uparłam się na las państwowy w sąsiedztwie - a mam go z trzech stron. Wjazd z drogi gminnej a z jednej strony ...Kargul ...zaraza Ale cóż ...nie można mieć wszystkiego. A Kargula swojego ma każdy. Akselek - gdzieś ty była ? Dziennik zakładaj ! Witam się pięknie! Aguś te drzwi są piękne! I pasują do domu. A przez Ciebie wczoraj zamiast robić 'bardzo konstruktywne rzeczy" zachwycałam się linkami z Twojego dziennika Witam cię dorkaS ! Miło gościć. Bardzo sie cieszę, że porwałam cię w "podróż po świecie" ...tej zimy. To nie był zmarnowany czas - ja cie usprwiedliwiam Muszę obejrzeć tego twojego Groszka dokładniej. Widzę, że też przeczekujecie zimę ? A skąd wiedziałaś, że te zaakceptuję? http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/jezorek.gif Tylko ich nie zepsuj zbyt agresywnymi okuciami. Najlepsze byłyby takie, jakie są na zdjęciu Całe wieczory siedzę na forum i pobieram "korepetycje" wszelakie. Gdzie nie wlezę ...tam jesteś. Łazimy tymi samymi ścieżkami i mamy podobny gust. Tylko, że ty więcej już widziałaś i łatwiej ci rzucić okiem i wiedziesz, że "to nie to" a ja wciąż szukam ... Myślę, że troszkę cię już znaaaaam Okuciami się nie martw nie popsiuje. Będą mniej kwieciste i mniej przykuwające uwagę jak te lilijki. Kojarzą mi się z herbami szlacheckimi albo harcerstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jak kto do tej pory nie spotkał Jeżyka, co to ma igły miękkie jak aksamit, ma go tutaj jak na dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.01.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jak kto do tej pory nie spotkał Jeżyka, co to ma igły miękkie jak aksamit, ma go tutaj jak na dłoni A jakby kto nie wiedział - to to jest komplement Jeżyk dziękuje Powinnam sobie dopisać "Można głaskać" nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.01.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Powinnam sobie dopisać "Można głaskać" nie ? Ba, pod włos też http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/glaska.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.01.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 [ Z DZIENNIKA BUDOWY] 1- klamka podoba mi się bardziej (ale nie wiem czy TO ta doskonala klamka) ale... ona za nic nie pasuje do tych OKUĆ, klamka 2 pasuje choć troche do okucia nr. 2, okucie nr1. podoba mi sie bardziej, ale to nie bardzo ma Wizje w Twoich drzwiach chyba??? drzwi artysty widać ze mają dusze, wszystkie elementy się godzą z sobą- ale nie odpowiadają TOBIE, - nie wiem czy mi sie podobają.... - wklej w PAINT w swój dom bedziesz widzieć i wiedzieć lepiej... (i pokaż to potem tutaj) ja bede miala bardziej nowoczesne drzwi bez wykuwanych okuć.- dlatego trudno mi wypowiadać się na Twoje TAKIE drzwi..- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Aguś znając Twoje serduszko dobre, za Twoim pośrednictwem chciałabym poinformować wszystkich, że został założony nowy wątek, który wymaga poświęcenia uwagi - cel szczytny!podaruj 1% podatkuDziękuję za pomoc! Pozdrawiam - Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 08.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witaj Aguś Ależ Ty masz tych mebli na tej stronie..... Idzie zawrotu główki dostać. Dzieła sztuki normalnie. Uwielbiam takie klimaty, zawsze mnie ciągnęło w tym kierunku. Cudne są! Okucia jak najbardziej proste, nieudziwniane - takie jest moje zdanie. I powiem Ci jedno - minimalizm to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 08.01.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ale piękna ta Wasza chatka! Meble i wnętrza zapowiadają się wspaniale, a ostatnie wklejone drzwi to w ogóle bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.01.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ale piękna ta Wasza chatka! Meble i wnętrza zapowiadają się wspaniale, a ostatnie wklejone drzwi to w ogóle bomba! Witaj Basiu ! Drzwi są absolutnie moje. Właśnie takie będą. Gdybyś potrzebowała "drzwiowych porad" - służę pomocą. Mam ciekawe linki a "zęby zjadłam" na tym temacie Mebelki - to inspiracja i cheć podzielenia się "znaleziskiem" Czy takie u mnie będą ? Hmmm bardzo bym chciała... dzien doberek ...przeleciała nad forum czarownica ... Gdzie nie wejdę - tam była Takiej to dobrze ! W górze nie utknie w zaspie Cześć Gosiu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.01.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Agusiu, firma Seart http://www.seart.pl/ (e-sklep), niedaleko Krakowa specjalizuje się w produkcji niedrogich i solidnych mebli drewnianych. Przejrzyj stronę, bo jest bardzo obfita. Robią też meble na zamówienie, na podstawie zwymiarowanych rysunków i to do wyboru, lakierowane, olejowane lub woskowane, także mieszane z rattanem, gdy ktoś lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.01.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ale numer ... i meksykańskie ... http://www.seart.pl/index.php?cPath=54_121 ...i cena nie zaporowa ... Dziaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.01.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Oni nie mają sieci sklepów. Jest maleńkie biuro i olbrzymia hala w której stoją meble wykonane na sprzedaż w e-sklepie oraz te na zamówienie. Byliśmy tam z mężem, umawiając się wcześniej na telefon, dotykaliśmy te meble ale nie zdecydowaliśmy się na meksykańskie... Kupiliśmy w końcu gotową sypialnię, też drewnianą, z olchy w naturalnym kolorze (system Sawanna) również w sklepie internetowym: http://www.tignum.com.pl/shop/pokaz_podkat.php?idkat=19 , bo spotkaliśmy ich zestaw w salonie meblowym, więc też można było zbadać "organoleptycznie" Mamy je ponad rok, ale sypialnia wciąż pięknie pachnie drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.01.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 zbadać "organoleptycznie" Kupuję ! Nie meble - na meble mam czas - tekst A "meblowe" linki skrzętnie zbieram. Przyjdzie czas - bedę konsumować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 W takim razie zapisz sobie jeszcze nazwę mebli drewnianych, rustykalnych firmy Megahouse z Białegostoku: http://www.megahouse.pl/ , którym coś zjadło stronę Mam nadzieję, że nie na długo. Miałam w ulubionych przykłady zabudowy salonowej: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/megahouse.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/megahousel2.jpg Jak dla mnie, ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts