AgaJeżyk 20.01.2014 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Wiedżmowata się melduje. Po kropidło mam lecieć ( wedle egzorcyzmów) - czy od razu stos ustawiać ? Cześć Izka. Ciesz się kobieto, że do roboty masz blisko. A z gooownianych tematow to można obecnie fakultet u Brazy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.01.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Wiem, wiem. Rzekłabym że zasr.......ne tematy nas nie opuszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.01.2014 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Faktycznie - zapomniałam, że ty zaprawiona w bojach. A jak tam Karol ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.01.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 A nieźle. Sterydowy strzał w doopsko pomógł natychmiastowo. Zadowolony zeżarłby cały świat. Robi się podobny do Kluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.01.2014 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 A nieźle. Sterydowy strzał w doopsko pomógł natychmiastowo. Zadowolony zeżarłby cały świat. Robi się podobny do Kluski Domyślam się, że do mojej Kluski ... nie Arctisiowej ... Nooo to korytko na bok, Bo będzie się toczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.01.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 No pewnie że Twojej Kluski. Takie małolaty kotowe to raczej nie są okrągłe tylko wklęsłe. A patrząc na Twoją Tigerkę to nawet duuużo dłuuuużej zachowują linię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 a gdzie mozna rzeczone kluski obejrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.01.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 a gdzie mozna rzeczone kluski obejrzec? Podpinam się pod prośbę poprzedniczki. Chętnie bym Tigerkę i Karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Tańcząca z dżównem i Ahmedem się melduje!!! Muszę jakiegoś starego prześcieradła poszukać ... na szybę samochodu, nie do rur!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Zależy czym będziesz kropić, Jeżysia. Jak czymś dobrym, to niech i kropidło, popróbujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.01.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Karola to można obejrzeć u nas na kanapie najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.01.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 A propos kropidła. Jutro ksiądz nas nawiedza. Nawet z pracy się muszę urwać bo zaczyna od 15.30 Od razu widać, że nadal Łódź dla nich to robotnicze miasto, w którym o 14 to już pewnie wraca się do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Sipatka a jest gdzies w dzienniku? ja juz o kropidle zapomnialam, u nas zaraz po nowym roku sie odbylo, zdazylam wrocic - 10 minut i po bolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2014 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Rzeczona Kluska jak na zał. obrazku widać ... nie jest wyścigowej budowy ciała ... Na Kluskę w kocim przebraniu to trza do Alpakowa ( czyt dworek Arctici ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 DPSia to trza by cię czym słodkim acz nie klejącym pokropić ... co by sołtys miał co lizać ... ale żeby się nie przykleił Braza ... zaczynasz mi się z Alkaidą kojarzyć ( oni tez maja posrane pomysły ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 tamta Klusie to widzialam, a ta Twoja nie jest jakas zapasiona, futro blyszczace, zdrowe, psina wyluzowana. moj starszy bialas jest miesniakiem ale ten to ma piorko w tylku, caly czas gania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2014 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 A tu jeden mój "tygrysek" ... z trzech sztuk zamieszkujących Jeżogród Na zdobycznym fotelu widać łeb Kamili. Fotel jest miejscem kompromisu obu pań i gnieżdżą się tam razem ... a żadnej wygodnie nie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2014 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Tarcia ... no niby zapasiona nie jest. I zwinna całkiem. Ale ma taka śmieszna budowę, że nóżki jak patyczki to korpusik się za wielki wydaje ( za okrągły ).Kocha mniam i muszę ją kontrolować. Jak ja nie upilnuję Kluski ... to Kluska upilnuje moment i obeżre i Kamilę i Bobika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 nasz maly szczyl tez jest taki zarty, gdyby mogl to duzemu cala miche by wyjadl. rozum w zoladku:lol2:a za zakaszacza to wszystko zrobi tylko czasem nie rozumie czego ci gupi ludzie od niego chca duzy za zakaszacza zrobi albo i nie zrobi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Jako, że zołzy jedne takie w Depsiowym wątku napadły mię i ośmiały moje raczkujące handmadowe zapędy - wklejam moje mikrorobótki. Z naciskiem, że szydełko do ręki wzienam dopieroco ... ( więc litości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts