TAR 21.01.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 bardzo ladne kwiatki a to na gorze to bieznik w trakcie roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 A to na górze to prototyp wstawki do zasłonki w łazience. Na razie siateczka wychodzi mi trochę za gruba ( chyba mam nie takie nici ). Ale marzy mi się cała firanka z takiej siatki - tylko z cieńszej nitki. Rękę mam nie wprawioną jeszcze. Te kurduple to mi w kilku rozmiarach wychodziły . Prułam ... i robiłam ... i prułam ... i robiłam ... aż som - jednakowego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 firanke to lepiej gotowa kratke bucle kupic, ja mam serwete taka wydziergana na szydelku kratka a dookola jakies falbankowe kwiatki i jest ciulowa, po praniu to jakas nierowna sie zrobila a firanke jak powiesisz to cycki beda zwisac, nitka w oczkach inaczej sie naciaga, bo przeciez ta firanka dosc ciezkawa bedzie, nitka swoje wazy. mam tez wydziergane poszewki na poduszki, i one i serweta gdzies gleboko na dnie szafy schowane, nie pasuja mi do wystroju. ale to pamiatka wiec nie wyrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2014 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 No toż ja wedle tego wystroju się męczę . U mnie wsiowa chatka i takież klimaty będą ... babcine ... Za tym tęsknię bo babcia mnie wychowała ... i te czasy koronek, dzierganych poduszek , białej krochmalonej pościeli to dla mnie wspomnienia największego poczucia bezpieczeństwa.. A w "cepeliowych" sklepach ( nawet nie wiem czy jeszcze takowe są - ale wiesz o czym mówie ) ... "jedyne" 400,- czy 500,- za obrus płacic nie będę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Oj, Tarcia, Tarcia... Takie ręcznie robione cuda zawsze wymagają specjalnej troski. Trzeba toto suszyć rozłożone, najlepiej przypiete szpileczkami do miękkiego acz solidnego podłoża. Ułożone w taki kształt, jaki mają mieć po wyschnięciu. Inaczej - doopa. Jeżysia - czy Jeż to wrócił już z tej delegacji czy może pojechał w następną??? Bo jakby Ci czegoś brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2014 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Jeż w Szczecinie. Całe tygodnie - do końca marca. Wraca tylko na weekendy. Ogródek zamarznięty ... to coś robić trzeba nie Wiesz jaka ja "rozrywkowa" jestem. Co sobie na forum pogadam - to moje ... ale z domu to mnie wołami nie wyciągniesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 no widzisz Depesia jaki ze mnie tłuczek, ja piore w pralce, wiruje i susze na lince:p wlasnie, ze po babci to nie wyrzucam ale domku jakkolwiek kochany, cieply i swojski byl babciny to nie chce takiego, no nie lezy mi i wizualnie i zdrowotno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ale da sie wyrownac - żelazkiem :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2014 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Tarcia - a co ty masz do zdrowotności babcinych domków serwetkowy oprawco ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 za duzo, za ciasno, za kurzowo poza tym spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2014 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 (edytowane) A ja lubię ! I dużo i ciasno ... ino nie kurzowo To lete teraz do mojej - z "laurką". Bedziem se prezenty wymieniać Edytowane 21 Stycznia 2014 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Wiesz co Tarcia??? Nie znasz się:P:P Kolczasta raczkuj, raczkuj... jak na początki to zajebiście:D... myślałam, że te dywaniki z pochlastanego prześcieradła robisz:rolleyes: też bym se zrobiła:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja tez się nie znam, przeżyję to jednak jakoś Jeżyca, AlKaidę to ja Ci dopiero mogę zrobić .... Jak wpadnę z kompanami to ... wszystkie robótki popruję ....:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Wiesz co Tarcia??? Nie znasz się:P:P Kolczasta raczkuj, raczkuj... jak na początki to zajebiście:D... myślałam, że te dywaniki z pochlastanego prześcieradła robisz:rolleyes: też bym se zrobiła:p oj tam zaraz nie znasz:p wiesz jak to mowia: jeden lubi zapach fiolkow......a inny pomaranczy a poza tym nie kazdy musi lubic i miec miec po babciowemu Edytowane 21 Stycznia 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Wnętrzowo to byście się z Brazą dogadały, Tarciu, ona też nie lubi babciowo ( w przeciwieństwie do mnie). I całe szczęście, przecież ktoś musi też kupować meble Bodzio albo BRW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 albo ikee:lol2: nie wstydze sie tego mam ikee, szynake, bfm i na zamowienie. na okazy markowe mnie nie stac. nie wiem co to bodzio. zeby nie bylo zem taka wstretna nowoczesna to mam pare zabytkowych rzeczy: kwietnik, ktory dziadek zrobil samodzielnie w drewnie ponad 50 lat temu (nota bene ikea ma teraz taki sam wzor ) piekna przedwojenna krysztalowa szkatule na biżu, piekny zestaw przedwojennych sztuccow, rżnietych krysztalowych morskich kieliszkow do nalewek, kompleciki porcelany - to moje skarby po babci i dziadku. po drugim dziadku mam pare egzemplarzy ksiazek z tygrysem i kryminałow z sowa, babci nie znalam umarla gdy bylam szczylka ok. 3-letnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ale nie ma się czego wstydzić! To raczej ja często słyszę, jak ktoś wchodzi pierwszy raz:"O, jakie stare meble... " Kuchnię z Ikei, taką w stylistyce retro, to ja bym baaaardzo chętnie, baaardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.01.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Z zabytkowych rzeczy mam siebie i swoje ulubione wozidła Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Arctica - dzióbam małe serwetki co by opanować te cholerne kółeczka ... bo pierwsze to mi się skręcały, zwijały i robiły cuda. Albo za ciasno ... albo za luźno ... albo szydełko nie takie. Jak opanuję kurduple ... to te same wzory będę dzióbać na prześcieradle ( porżniętym ) Braza ... ja tam wiem, że z kałacha to można flaki popruć ... nie serwetki. Aaaale może się mylę... może chłopaki bez Binladena to już się tylko na serwetki rzucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2014 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ....dzióbam małe serwetki .... łotyj godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts