AgaJeżyk 22.01.2014 01:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 łotyj godzinie Nooo ... ale zaraz kończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2014 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 no kończ, bo się jeszcze jegliczkom żgniesz do łoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Nie żgnęłam ... binokle mam. Starość nie radość ... cipka na oko wlazła ... Dzień dobry. Chyba wiem jaki dywanik zrobię Ładny kurdupel wyszedł ... to dywanik też może być ładny. Zaraz obfoce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Nooo ten się nadaje nieeee ? Mogie prześcieradło rżnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Nooo, ten się bardzo, bardzo nadaje! Jeżysia, pieknie wygląda i jeszcze jak będzie wielkie i z porżniętego prześcieradła - szał ciał i gał! I czego te Twoje zdjęcia takie czorne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 normalnie handlowac tym mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ano czorne bo na klapie od laptoka robione. A że z lampą to ją musiałam zredukować bo się światło w klapie odbija. Bez lampy wzorek nie jest wyraźny. No nie znalazłam lepszejszego sposobu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 normalnie handlowac tym mozesz Ligidin, ligidin ligidin jeee jeee jeee je :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 22.01.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Jeżysiu, ślicznie. Dziękuje za zdjęcia futrzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.01.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Tarciu Karolka zdjęć od liku jest w dzienniku moim (co ja gadam, że do rymu gadam?) Agusia - ładnie Ci to wychodzi. Możesz do Cepelii słać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Masz, cholero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Dziękuję Szkoda mi czasu na takoweż zabiegi kiedy rękodzielnictwo moje nabiera ogłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Tarciu Karolka zdjęć od liku jest w dzienniku moim (co ja gadam, że do rymu gadam?) Agusia - ładnie Ci to wychodzi. Możesz do Cepelii słać czy to ten przesliczny "kawal(i)erek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 czy to ten przesliczny "kawal(i)erek"? Owszem ... i takoż stanu wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 tez sie nad ta rasa zastanawialismy ostatecznie stanelo na bialasach. bardzo ladne i pocieszne sa cavaliery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.01.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Tak, słodziaki są niesamowite.Jak tylko coś do niego mówisz to on z radości od razu bach na plecyki i brzuszek w górze.A jak biegnie pędem do mnie to mu tak niesamowicie uszy powiewają w górę i w dół.Pocieszny widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.01.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ostatnio zastanawiam się nad kolegą dla Karolka. Tylko, że Karol rozpuszczony okrutnie jest, to się nieco boję, co ja w domu będę miała, jak ten maluch od Karolusa nawyków nabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ostatnio zastanawiam się nad kolegą dla Karolka. Tylko, że Karol rozpuszczony okrutnie jest, to się nieco boję, co ja w domu będę miała, jak ten maluch od Karolusa nawyków nabierze nabierze na 100%, Kasti tez byl rozpuszczony jak dziadowski bicz, pojawienie sie konkurenta mocno odbilo sie na jego zachowaniu, nawet teraz sa czasem lekkie spiny. tylko, ze maly to upierd, dynamo w tylku ciagle by sie bawil a Kasti to juz stateczny i dorosly. spanie, mizianie tylko a tu grzdyl po glowie mu biega. to i czasem klapniecie sie zdarzy lub burkniecie. zabieranie zabawek tez konczy sie bitwa (maly zawsze, koniecznie MUSI w tym samym czasie akurat miec te "rzecz", ktora ma Kastek). u nas najgorsze dni w tygodniu to wtorek i czwartek - wtedy sa najbardziej aktywne w brojeniu i tluczeniu sie i najbardziej upierdliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 u nas najgorsze dni w tygodniu to wtorek i czwartek - wtedy sa najbardziej aktywne w brojeniu i tluczeniu sie i najbardziej upierdliwe Dlaczego akurat wt i czw??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 bo w poniedzialek sa zbyt zmeczone po weekendzie z nami wiec odsypiaja poniedzialek i wtorek do poludnia. we wtorek broja do upadlego i w srode odsypiaja wtorkowe harce, w czwartek znowu broja, bo nie dosc, ze odespaly to jeszcze tydzien im sie dluzy bez nas i zlosliwe potwory chca nas ukarac . w piatek juz wiedza, ze weekend wiec co beda glupio broic jak maja pelnie szczescia - wieczor i 2 dni z panstwem 24/h (bedzie mizianie, zabawy, spacery w ciagu dnia, jakis wyjazd moze sie trafi, kapiel itp.) one sa tak przewidywalne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts