sipatka 22.01.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Dwa białe cwaniaczki ci się trafiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 chyba nie cwaniaczki, to kwestia stabilnego harmonogramu tygodnia, jesli w tygodniu sa pewne i znaczace zmiany (np. jakis wyjazd, przedluzony weekend, dzien urlopu, wizyta u weta, choroba itp.) to wszystko im sie wali jak domek z kart tylko nie wiem skad psy w piatek wiedza, ze jest weekend? czy czuja to odpreżenie swoich czlowiekow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 czują, czują za to moja świruska ma właśnie atak paniki... na pańcia, który w końcu kładzie na betonowe schody wykładzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.01.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Czują emocje. Przynajmniej tak Cezar Milan mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Czują, czuąj. Szanowny jak się powoli zaczynał do wyjazdu szykować to miał czterołapy cień za sobą Bodzia mebli w życiu nie kupię!!! Wudzuałam jego dom, a właściwie 3 domy, bo dla córek postawił, jeśli takie ma meble .... matko, nawet spojrzeć się na nie boję!!!! Uwielbiam Ikeę!!!! BRW tez może być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 no i wlasnie dzis jest taki tydzien z wyjatkami, mezu wczoraj byl w domu wiec caly impet brojenia na dzis sie przeniosl, zaraz ktoregos zaciukam:evil: ten maly dynamo dzis przechodzi sam siebie, robi porzadki "po swojemu", nauczyl sie gnojek wchodzic po schodach ale zejsc juz nie potrafi, dzis kiblowal caly dzien na spoczniku gornym i prawdopodobnie wyl, bo duzy majac go w nosie zszedl sobie na dol i spal w najlepsze odpoczywajac. a teraz amoku oba dostaly, zaraz zwariuje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 U mnie koty pierdolca dostają... ale rano zawsze, Kluska jest WSZĘDZIE!!! zaraz za nią Gomora... jakoś nie dojrzało się kocinie chyba, szaleje jak kociak:D a zaraz za nimi... pańcio z bluzgiem na ustach:rotfl:... bo mu właśnie po klawiaturze na ten przykład przegalopowały:lol: Psinki mam grzeczniusie, tylko na zewnątrz biegi uskuteczniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Aaaa!!!! Napisać miałam, że to prześcieradło to grubo ciachane (rżnięte;)) musi być bo nie za wielki ten dywanik wyjdzie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.01.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 U mnie koty pierdolca dostają... ale rano zawsze, Kluska jest WSZĘDZIE!!! zaraz za nią Gomora... jakoś nie dojrzało się kocinie chyba, szaleje jak kociak:D a zaraz za nimi... pańcio z bluzgiem na ustach:rotfl:... bo mu właśnie po klawiaturze na ten przykład przegalopowały:lol: Psinki mam grzeczniusie, tylko na zewnątrz biegi uskuteczniają I całe szczęście. Bo jakby tak Jacusiowi po klawiaturze przeleciały to nie wiem czy nowych zakupów nie trzeba byłoby robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Arctica - grubo to jak ? 2 cm paski stykną ? Kurcze z takiego wielkiego gałgana mówisz, że mało wyjdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 To ja środek zacznę od ecru ( tudzież beż jak kto woli ) a w razie godziny W ... to mi jeszcze czekoladowe zostało ... ... Też znielubione ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Na poprawienie fotki zeszło jakie 30 sekund. Teraz jak Nefer już nie ma z nami to nie ma kto w domu broić, jak jeszcze była, to rano zawsze się darła, żeby ją na dwór wypuścić, potem do babci z wizytą szła do kuchni na małe co nieco, potem do chałupy, do sypialni i spała cały dzień w sypialni. Pod wieczór się ożywiała, potem to już nie chciała na noc w domu zostawać, uciekała na dwór. No to rano u nas cisza, najwyżej Karusia - idiotę słychać, jak ryja drze przy bramie na dzieci idące do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Roztkliwiłam się czytając sentymentalne wspomnienie Nefer ... ..... jak doczytałam o Karusiu ... to jakbym bejzbolem dostała :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Tia... "Karuś idiota"... Ten serwetek ma to do się, że można bez końca robić, powiększając tylko ilość oczek, to se zrobisz jaką będziesz chciała.Ja bym pocięła szerzej i rozciągnęła, zrobi się wtedy śnurek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 No idiota, bo jakby mu nie tłumaczyć i jakby go w czasie szczekania nie zanęcać smakołykami, to i tak poleci ryja drzeć przy płocie na każdego przechodnia. Kocham tego głupka, ale jego jazgot doprowadza mnie często do rozpaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 22.01.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 2-3 cm paski na dywanik ...a takie podkoszulki to można ciąć jak jabłko na okrągło, wyjdzie jedna długa "nić" moja kotka przyszła dziś z krwawiącym uchem, ale nie widać było rozerwania , spsikałam jakimś psikaczem , przestała mnie chlapać podłogę, natychmiast rana zniknęła ( dziwny kolor krwi ma kocie ).....potem ja patrzę a drewno do kominka na tarasie zbryzgane krwią , chlusnęło po ścianie , po szybie od tarasowych drzwi ....normalnie rzeźnia jakby talib łeb scyzorykiem odciął ......nie przyznała się kocica w czem brała udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 No idiota, bo jakby mu nie tłumaczyć i jakby go w czasie szczekania nie zanęcać smakołykami, to i tak poleci ryja drzeć przy płocie na każdego przechodnia. Kocham tego głupka, ale jego jazgot doprowadza mnie często do rozpaczy! oj tam czepiasz sie to pies strozujacy, chce zasluzyc na pasze Bialasy i Arnikowa Inke to bys chyba zaciukala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Relcia a to na pewno była rana??? Ptaki głogiem na czerwono sr...ją, się nielicho wystraszyłam jak pod jabłonką u nas uwidziałam... jakby świniaka ktoś szlachtował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Dżizaz i tu dziergajo... chyba muszę sie naumieć alibo też zniknąć z foruma raczej zniknę, bo cierpliwości nijak mnie nie stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 22.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 toż to forum budowlane jak nabudowały to teraz stroją ....ściany , podłogi Arcuś, rana , no krew się lała a na ścianie bryzg ...ino się nie wpatrywałam , bo mnie słabości brały ...przestało ciec to kota nakarmiłam i poszłaaa pod karmik na sikory polować ....dziwne , bo na tarasie był śnieg i gdyby np pies ją dopadł , to by były ślady łap na śniegu ...chyba ,że jastrząb :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts