Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2: chyba nie cwaniaczki, to kwestia stabilnego harmonogramu tygodnia, jesli w tygodniu sa pewne i znaczace zmiany (np. jakis wyjazd, przedluzony weekend, dzien urlopu, wizyta u weta, choroba itp.) to wszystko im sie wali jak domek z kart :D tylko nie wiem skad psy w piatek wiedza, ze jest weekend? czy czuja to odpreżenie swoich czlowiekow :rolleyes:

Czują, czuąj. Szanowny jak się powoli zaczynał do wyjazdu szykować to miał czterołapy cień za sobą:lol2:

Bodzia mebli w życiu nie kupię!!! Wudzuałam jego dom, a właściwie 3 domy, bo dla córek postawił, jeśli takie ma meble .... matko, nawet spojrzeć się na nie boję!!!! Uwielbiam Ikeę!!!! BRW tez może być!

no i wlasnie dzis jest taki tydzien z wyjatkami, mezu wczoraj byl w domu wiec caly impet brojenia na dzis sie przeniosl, zaraz ktoregos zaciukam:evil: ten maly dynamo dzis przechodzi sam siebie, robi porzadki "po swojemu", nauczyl sie gnojek wchodzic po schodach ale zejsc juz nie potrafi, dzis kiblowal caly dzien na spoczniku gornym i prawdopodobnie wyl, bo duzy majac go w nosie zszedl sobie na dol i spal w najlepsze odpoczywajac. a teraz amoku oba dostaly, zaraz zwariuje:rolleyes::mad:

U mnie koty pierdolca dostają... ale rano zawsze, Kluska jest WSZĘDZIE!!!

zaraz za nią Gomora... jakoś nie dojrzało się kocinie chyba, szaleje jak kociak:D

a zaraz za nimi...

pańcio z bluzgiem na ustach:rotfl:... bo mu właśnie po klawiaturze na ten przykład przegalopowały:lol:

Psinki mam grzeczniusie, tylko na zewnątrz biegi uskuteczniają:p

U mnie koty pierdolca dostają... ale rano zawsze, Kluska jest WSZĘDZIE!!!

zaraz za nią Gomora... jakoś nie dojrzało się kocinie chyba, szaleje jak kociak:D

a zaraz za nimi...

pańcio z bluzgiem na ustach:rotfl:... bo mu właśnie po klawiaturze na ten przykład przegalopowały:lol:

Psinki mam grzeczniusie, tylko na zewnątrz biegi uskuteczniają:p

I całe szczęście. Bo jakby tak Jacusiowi po klawiaturze przeleciały to nie wiem czy nowych zakupów nie trzeba byłoby robić :rolleyes:

Na poprawienie fotki zeszło jakie 30 sekund. :cool:

Teraz jak Nefer już nie ma z nami :( to nie ma kto w domu broić, jak jeszcze była, to rano zawsze się darła, żeby ją na dwór wypuścić, potem do babci z wizytą szła do kuchni na małe co nieco, potem do chałupy, do sypialni i spała cały dzień w sypialni.

Pod wieczór się ożywiała, potem to już nie chciała na noc w domu zostawać, uciekała na dwór.

No to rano u nas cisza, najwyżej Karusia - idiotę słychać, jak ryja drze przy bramie na dzieci idące do szkoły. :sick:

No idiota, bo jakby mu nie tłumaczyć i jakby go w czasie szczekania nie zanęcać smakołykami, to i tak poleci ryja drzeć przy płocie na każdego przechodnia. :sick:

Kocham tego głupka, ale jego jazgot doprowadza mnie często do rozpaczy!

2-3 cm paski :rolleyes: na dywanik ...a takie podkoszulki to można ciąć jak jabłko :rolleyes: na okrągło, wyjdzie jedna długa "nić" :p

moja kotka przyszła dziś z krwawiącym uchem, ale nie widać było rozerwania , spsikałam jakimś psikaczem , przestała mnie chlapać podłogę, natychmiast rana zniknęła ( dziwny kolor krwi ma kocie :o).....potem ja patrzę a drewno do kominka na tarasie zbryzgane krwią , chlusnęło po ścianie , po szybie od tarasowych drzwi ....normalnie rzeźnia :o jakby talib łeb scyzorykiem odciął ......nie przyznała się kocica w czem brała udział :no:

No idiota, bo jakby mu nie tłumaczyć i jakby go w czasie szczekania nie zanęcać smakołykami, to i tak poleci ryja drzeć przy płocie na każdego przechodnia. :sick:

Kocham tego głupka, ale jego jazgot doprowadza mnie często do rozpaczy!

oj tam czepiasz sie :D to pies strozujacy, chce zasluzyc na pasze :D

Bialasy i Arnikowa Inke to bys chyba zaciukala :lol2:

toż to forum budowlane :rolleyes: jak nabudowały to teraz stroją ....ściany , podłogi :lol2:

Arcuś, rana , no krew się lała a na ścianie bryzg ...ino się nie wpatrywałam , bo mnie słabości brały ...przestało ciec to kota nakarmiłam i poszłaaa pod karmik na sikory polować ....dziwne , bo na tarasie był śnieg i gdyby np pies ją dopadł , to by były ślady łap na śniegu ...chyba ,że jastrząb :o:confused: