sipatka 22.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Osia nie uciekaj jestem z Tobą. Tyż mnię to hobby nie pociąga :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 A może jednak nie krew ... Może ptaszydło jakieś przeżarło się i .... sraka straszna cooo ? Mnie tak kiedyś na niebiesko samochód załatwiły. Sezon na jagody był ... brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Tofik mój wrócił kiedyś cały zakrwawiony. Młody podlotek był jeszcze to oczyma duszy wyobrażałam sobie te jego rany szarpane i darte. Panika. Otwieram taras a smotruch dumny do michy pędzi - w kondycji wyśmienitej i dumny jak paw. .... to nie była jego krew . Chyba inicjacje na prawdziwego kocura przeszedł ( znaczy maskę komuś oklepał ). Ciut tam podrapany był, ale aby ciut. Od tamtej pory przestał nas nawiedzać jego ... tata ! Gnida ojca sprała ... chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ośka ... nie uciekaj... To nie jest wirusowe - do tego trza się ... zestarzeć (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 22.01.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) no krew ...... obejrzałam wszystkie części " Piły " to wiem jak krew wygląda ano wypraszam sobie ja się jeszcze nie zestarzałam ja tylko chciałam coś stworzyć co by potomnym na ścianie zostawić Edytowane 22 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ośka ... nie uciekaj... To nie jest wirusowe - do tego trza się ... zestarzeć (?) Najwyraźniej gówniorz jezdem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Najwyraźniej gówniorz jezdem... Ano jak cie pierwszy raz uwidziałam ... to flaszki bym ci nie sprzedała Skończyłam serwetkę - ide spać. wczoraj się "zasiedziałam" i mnie Jamles nakrył ( przyłapał znaczy ) ... w środku nocy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Skończyłam serwetkę - ide spać. wczoraj się "zasiedziałam" i mnie Jamles nakrył ( przyłapał znaczy ) ... w środku nocy ... kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Boś bez bryli była... Na szczęście Ciebie organ na oko u nas nie wylazł i Osia podstarzałego nieco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Oooo widzisz go ? Widzisz ? Się martwi chłopak o mnie ... myśli, że mi na łeb padło od szydełka... Wszystko ok Lesiu. Ja tak mam. Jak się na co zawezmę to nie odpuszczę jak nie opanuję. Po ojcu żem taka uparta ( osioł przy mnie .... to sarenka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2014 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Zajrzę jeszcze do Brazowego Ahmeda czy aby kogo nie zakilał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Jeżysia, ależ to godna podziwu konsekwencja jest, a nie żaden upór! Gdyby nie nasza konsekwencja (słowa "nasza" używam tu nie bez kozery ), to nie udałoby się dokonać wieeeeelu wielkich i małych rzeczy w naszym życiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Zajrzę jeszcze do Brazowego Ahmeda czy aby kogo nie zakilał kilanie jest takie przyjemne choc raczej dla kilanego niz kilajacego kili kili jak mi sie nie chcialo dzis wstawac:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Zimna zima - I kill you !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 I cisza tam, że jest piękna................... bo I kill you too ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.01.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 U mnie dziś rano -12. Brrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.01.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 W telewizornii straszą, że od naszych wschodnich "przyjaciół" idzie ... -25 !!! Od nich to nigdy nic dobrego nie przyszło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 ale marudzicie, jest zima to musi byc zimno, przynajmniej robale troche wybije. od przyszlego piatku przyjdzie ocieplenie, mogloby jeszcze tylko sniegu dopadac co by calkiem milo bylo pocieszajace, ze dzien sie wydluzyl - jak wracam z pracy to na spacer z siersciuchami jeszcze wyjde za szarego a nie w ciemnosciach:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.01.2014 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 No jak mamy nie marudzić ? Toć to nasza słowiańska natura Polak szczęśliwy to albo pijany ... albo chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.01.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 No jak mamy nie marudzić ? Toć to nasza słowiańska natura Polak szczęśliwy to albo pijany ... albo chory O to to. Chyba trzeba założyć nowy wątek pt:"Znowu w życiu mi nie wyszło". Idę o zakład, że byłby najpopularniejszy na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts