TAR 23.01.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 jak bede jeszcze wrazliwsza woniowo to na mur beton powroce inaczej zwariuje od nadmiaru zapachow.:sick: plusy / minusy - , nie robi mi to zakladam, ze moja silna wola jednak jest silna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.01.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 musisz mieć plusy i minusy , bo minusów jest dużo więcej i to trzeba uzmysłowić swojej psychice , bo to jest bardziej uzależnienie psychiczne i na nie trzeba podziałać........ ja tak podziałałam na swoją psychikę ,że po tych długich latach dziś jakbym sobie wyobraziła tylko ,że biorę papierosa i zaciągam się od razu haftuję , a dym papierosowy dusi mnie do utraty oddechu , muszę wstrzymać oddychanie i wiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.01.2014 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Większość expalaczy ma ciężką alergię na dym. Zauważyłam, że osoby, które nigdy nie paliły lepiej tolerują dym. Ja nie smrodzę - ma e-papierosa. Zobaczymy czy będę w stanie rzucić całkiem ... czy wrócę do śmierdzieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Też do dziś nie lubię zapachu papierosów. Ale nie pisałam sobie niczego, po prostu w jeden dzień rzuciłam, jakTarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 ja juz rok temu probowalam rzucic ale wtedy mialam za duzo klopotow, smutkow a za malo motywacji wytrzymalam jeden dzien. teraz jest zupelnie inaczej, czuje sie silniejsza a i strach przed choroba mnie skutecznie zmotywowal:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.01.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 no ja niby też rzuciłam w jeden dzień ale musiałam się umacniać a to że popracowałam sobie nad psychiką nigdy nie dopuszczało do ciągot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.01.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Ja na szczęście tego problemu nie miałam... a! w jeden dzień oduczyłam męża palić za to syna skutecznie odrzuciłam od palenia... od maleńkości słucha jak śmierdzi po powrocie od dziadków, po dłuższym pobycie musiał wszystko z siebie natentychmiast zdejmować, do pralki pchać, a siebie pod prysznic wstawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.01.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) o ja miałam to samo z moim znajoma chciała mi wcisnąć garniturek do komunii po swoim , jak przyniosłam do domu , to mój synuś - śmierdzi ! ( paliła jak smok) nie przymierzę bo nie nowy ...ale synuś ze sklepu tylko pani w sklepie paliła - nie ! ......stary już jest a palić się nie nauczył ....może dlatego ,że nigdy nie paliliśmy przy dzieciach i poza kuchnią a raz wieczorem naszło nas na lody i polecieliśmy z synusiem do baru pobliskiego , z lodówki po paczce i do domu, ale w domu nie dało się tego zjeść , smród fajek że hej Edytowane 23 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.01.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Większość expalaczy ma ciężką alergię na dym. Ja nie smrodzę - ma e-papierosa. Wczoraj w radiu uszłyszałam (niestety tylko jednym uchem, więc nie wszystko), że e-papierosy do się rozpalenia czy coś w podobie potrzebują alkoholu. No nie wiem dokładnie. Ale chodzi o to, że w wydychanym powietrzu palacza e-papierosa stwierdza się alkohol. I taki e-palacz nie powinien siadać za kierownicą. Nie wiem czy to prawda, czy bujda, bo nie cały artykuł słyszałam ale warto by to sprawdzić, nim Agusiu mandacik zaliczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.01.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 a co to za rzucanie palenia z e-papierosem ? to tylko oszukiwanie ....patrzę na swoją starą sąsiadkę . ....już z rok się kręci koło swego domu z e-dymkiem :pi po co sie tak męczy i forsę wydaje ? znaczy się słabego charakteru babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.01.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ja wykazuję słaby charakter w innym temacie - ograniczenia obżarstwa. Próbuję stosować dietę 1200 cal i wieczorem nie daję rady - póki co wyżeram lody z zamrażarki ale jak się skończą to co? kogel mogel będę sobie ukręcała byleby tylko coś słodkiego ? Pomocy w wytrwaniu potrzebuję. Muszę schuść a siły woli we mnie tyle co nic (tylko do wieczora ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 24.01.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 sipatko, a próbowałaś zmiany nawyków żywieniowych?Ograniczenie kalorii niestety często powoduje efekt jojo. Mam w pracy koleżankę, która z rozmiaru 44 zeszła to rozmiaru 38. Ale nie od razu i nie sama. Od roku chodzi do dietetyczki, która najpierw ją pomierzyła, potem wysłała ją na dietę diagnostyczną. Taka dieta trwa 2 tygodnie, co tydzień dostajesz menu i stosujesz się pilnie do tego. Po dwóch tygodniach znowu pomiary i sprawdzenie jakie masz spalania. Przy zadanej liczbie kalorii jak sobie radzi Twój organizm. A następnie masz opracowaną dietę uwzględniającą Twoje preferencje i smaki, które lubisz. W tej chwili ona już nauczyła sie i przyzwyczaiła do nowego rodzaju odżywiania i jak pisałam wyżej nosi rozmiar 38. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.01.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 wczoraj wieczorem na tv reklamowali cóś co nie pozwala źreć słodyczy ...ale nie wiem co ? bo reklamy wpuszczam jednym uchem a drugim wypuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 nie wierze reklamom:lol2: a zwlaszcza tym suplementom diety, cud tabletkom i innym herbatkom typu figura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.01.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 O na takie rzeczy to ja się też nigdy nie nabierałam. Ale opanować chęć jedzenia jest mi niezmiernie trudno. Wiem co powinnam, ale apetyt wilczy mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2014 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Też nie wierzę w cud tabletki . Cud diety również ... chociaż jedną lubię : Żreć ile wlezie ... i cud jest jak schudniesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.01.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 to dieta dla mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.01.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Dla mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.01.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Sie wypasione odezwały:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Iza - Ty tak się nie katuj, po prostu wieczorem ZJEDZ SOBIE do 4 kostek czekolady, nawet mlecznej z orzechami! Odchudziłam się, wiem, co mówię! Jeśli wieczorem zjesz niewiele i uzupełnisz czekoladą w niewielkich ilościach (albo zastąpisz kolację czekoladą w większych nieco ilościach ) to NA PEWNO nie przytyjesz od tego, a może zdarzyć się, że schudniesz. I nie żartuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts