relek 27.01.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 fuj kapusta , fuj kwas http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/a010.gif ........na zimę najlepsza jest wódka z jajem na spirytusie :D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.01.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 wódka z jajem ... ciekawe połączenie dwóch rzeczowników czyli co.....mocna??? markowa??? czy faktycznie z jajkiem??? ..jak to ostatnie to daj przepis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.01.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 a kapusta jest git ... w młodości nie lubiłem ... ...widocznie już nie jestem młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.01.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 no ajerkoniaka sobie narobiłam jedna flaszka męska z dużą ilością spirytusa i mało jajek i czekolada ...druga flaszka damska z małą ilością spirytusa i dużą ilością jaj i wanilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.01.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 zapomniałem, że coś takiego jest ... ... przebój "kobiecych nalewek" lat 80-tych ... w wersji ubogiej ... teraz jak widzę wersja all inclusive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 no ajerkoniaka sobie narobiłam jedna flaszka męska z dużą ilością spirytusa i mało jajek i czekolada ...druga flaszka damska z małą ilością spirytusa i dużą ilością jaj i wanilia wole kapuste i powiem ci jeszcze, ze po dobrej kapuscie nie maszhttp://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/a010.gif i o jakim kwasie ty piszesz:o kwas co najwyzej jest w tych podrobach sklepowych robionych na occie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.01.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ja tylko tak z przekory ....a tak po prawdzie , to ja nie lubię gotować kapusty , bardzo nie lubię ale moim ostatnim odkryciem jest kapusta włoska :0 ponieważ mi kumpel nanosił główek tej kapusty , to musiałam cosik wymyślać , ja bardzo lubię podjadać kapustę włoską z rosołu ....no ale ileż można rosołów ugotować z 4 główek kapusty więc zaczęłam tworzyć ....najpierw karkówka przekładana kapustą , potem kapusta włoska zasmażana i na koniec zupa no zupą z kapusty włoskiej się nie mogę najeść pyszna , no i ta kapusta jest delikatniejsza a dobra jajkówka nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Relcia rozwalasz mnie, od kiedy kapuste sie gotuje zeby kiszona zrobic:lol2: na kapusniak to i owszem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.01.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 a nie bede tłumaczyć.....ja już tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.01.2014 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Co wy z tym żarciem ? Co zajrzę to się głodna robię Nakupiłam wędzonego i kapuśniak będę gotowała przez tą waszą kapustę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Relka skojarzeniami poszla... I skrót myślowy walnęła... tak ma! U nas dzisiaj pyszne gołąbki Babcia na obiad dała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.01.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Relka skojarzeniami poszla... I skrót myślowy walnęła... tak ma! U nas dzisiaj pyszne gołąbki Babcia na obiad dała! Bo Relka to baba z "jajami na prądzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.01.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 "jajami na prądzie" Ojjj to chyba boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.01.2014 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ojjj to chyba boli ? Jak "prąd" przedawkujesz to boli ... głowa boli ... Nazywają to kac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2014 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 A ja mam gołąbki ... ze słoika i tez dobre Jeżyca, Ty się robisz głodna a mi we łbie szumi od tego gadania o jajcówach i inych ankoholach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.01.2014 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 A ja mam gołąbki ... ze słoika i tez dobre Mhmmmm ... ze słoika ? ... Chyba wróble ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2014 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Wróble ze słoika...? To bardzo interesujące, możesz to jakoś rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Wróble ze słoika...? To bardzo interesujące, możesz to jakoś rozwinąć? Gołąb to duży ptak - nie wejdzie do słoika ... nawet po ogórkach. Wróbel to co innego ... wciśniesz nawet do dżemowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 po ile chodzą wróble, mogę zacząć polować, Braza chyba też, nie będzie musiała szukać bankomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 po ile chodzą wróble, mogę zacząć polować, Braza chyba też, nie będzie musiała szukać bankomatu Po ile to nie wiem ... ale wiem po czym - po moim tarasie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts