Moose 29.01.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 po ile chodzą wróble, U mnie po 2-3 sztuki... Sikory po 4-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.01.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Depsia , doceniam Twoją błyskotliwość Kobieto a cco Wam moje jaja w butelce szkodziły ? a wróble do słoika chcecie wciskać jak one zagrożone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.01.2014 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 wróble zagrożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Relcia, na miłość boską - jak to wróble zagrożone? Znowu skrót myślowy jakiś masz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.01.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 no nie , teraz to myślę całym mózgiem dziś przyjęłam w swojej stołówce 2 małe stadka wróbli pierwszy raz odkąd karmię .......no spadła na nie lawina nieszczęść , to drastycznie stada maleją ...np w Wawie 30 lat temu było 50 tys par ( tak policzył ornitolog ) a teraz o 40 % mniej no nowoczesne domy , a gdzie wróble najczęściej wiły gniazdka ? kto pamięta? ......kosiarki , kto dawniej tak upierdliwe kosił ? ...a zboża ? same odłogi wkoło ....śmieci w workach ...a i gap bez liku .....no trudne jest życie ptaszyny a i sieć komórkowa je podobno z miast goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2014 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Relcia ... :hug: ( bo ja ptasiolub straśny jezdem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 no nie , teraz to myślę całym mózgiem dziś przyjęłam w swojej stołówce 2 małe stadka wróbli :oi U mnie wróblasy przylatują na taras na słonecznik, czasem kowaliki a nawet dzięcioł sie trafia... a sikory to z przodu przy ganku słoninę obsiadają i sie goszczą czasem nawet we 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 u nas malo ptakow zima mimo ze wystawiamy kolby tluszczowe z ziarnami, jeszcze drzewa mamy chyba za male choc sikorki czasem sie pokazuja. za to od wiosny ptasi cyrk w naszym ogrodzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Tak, tak liczba wróblowatych drastycznie maleje w miastach. Winne temu są też ptaki krukowate, które zabijają wróbelki. Sroki też niezłe morderczynie. Nie wolno wróbelków do słoików feee pomysły Dobra, dobra - wiem Agusia, że kochasz ptaszki tak cię tylko podziubać chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 U mnie zameldował się dzięcioł. Znaczy w desperacji chłopak. Lodowisko na drzewach aż gałęzie dzwonią i skrzeczą od lodu. Pewnie ma dosyć walenia łbem w lód ... i przyczłapał na smalec. Przyczłapał w dosłownym tego słowa znaczeniu - bo chodzi po tarasie jak przer....a kaczka z przetrąconym kuprem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 nie widziałam jak dzięcioł chodzi... do mnie przylatujom... na słoninę...baba i chłop:D a niedawno jak ze Sipatkom gadałam in fona to 9 sikorkóf przyleciało:cool:... na jednym kawałku słoniny zawisło:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Arctica dzięcioł ledwo chodzi. Tipsy mu przeszkadzają. Ogon ma za długi i pazury. To człapie jak kaczka. Muszę fotke poszukać z tamtego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 A odśnieżyłaś mu chociaż??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2014 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Tez bym nie umiała chodzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Odśnieżone majom co by sniegu nie żarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 To źreją śnieg...? U nas jakosik tak zgrabniej na tyj słoninie wyglądajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Tak się dzisiaj Karolus uważnie uczył od Cesarahttp://i59.tinypic.com/11kjx3d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2014 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Myślisz, że się uczył ... ? A ja myślę, że patrzył z politowaniem i myślał sobie : - Ty się tam możesz wydurniać ... ja swoje wiem ! A telewizor zasłonię co by te moje się nie napatrzali na te twoje wygłupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.01.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 moj tak siada czasem jak leca pingwiny z madagaskaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.01.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Musimy uważać bo czasami gryzie ekran, jak jakiś zwierz za mocno szaleje a czasem jak biegają to ich za tv szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts