braza 30.01.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Wypraszam sobie insynuacje w kwestii spożywania wróbli!!!! I kill You!!!!!! W lesie ich w ogóle nie ma, aktualnie widuję sikory, nawet gile zaczęły nas odwiedzać, widocznie się zwiedziały, że tu owoców jarzębiny, głogu i czarnego bzu nikt nie rusza poza nimi! Dzięcioła już dawno nie widziałam, ale ja nie mam oblodzonych drzew więc pewnie sobie odpuścił wizyty towarzyskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.01.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 No faktycznie ten dzięcioł to jakby przetrącony jakiś... tipsy przeszkadzajom... dlatego nie noszem Karolusowi to towarzystwa brak... takiego prawdziwego, psiego nie pańciowego:rolleyes: Gile???? ostatnio widziałam jak małą byłam... takie z czerwonym brzuszkiem oczywiście:D kiedyś na słoninkę przylatywały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Gile u nas bywają, śliczne są Chociaż glutów mam nieco więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 To gile słoninkę lubią??? U mnie wiszą dwie i ani razu nie widziałam chętnego gila, siedzą za to na modrzewiach i błyskają z daleka czerwonymi brzuszkami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.01.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ja pamiętam gile ze słoninki:yes: qrna Kluska mi na kursora poluje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ja pamiętam gile ze słoninki:yes: qrna Kluska mi na kursora poluje:rotfl: Łowny kotecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Jedną slłoninkę menda sójka ukradła!!! Całą!!! No świnia, nie ptak, a sikorki to co, od macochy???!!!! Muszę powiesić drugą, tylko gdzie, żeby ta latająca gnida znowu nie ukradła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Nie gdzie tylko jak? porządnie:yes: nie nadziewaj tylko przywiąż, jak zmarznięta to chyba nie da rady rozerwać słoniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Najsolidniej to zapakowaną w taką siatkę wędliniarską, tę siatkę potem łatwo porządnie przywiązać, a sikorki przez oczka spokojnie dostaną się do niej. Popytaj może o taką siatkę w sklepach mięsnych, u nas niektóre mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 my wieszamy kule/kolby tłuszczowe z ziarnami, ptaszydla je bardzo lubia do dostania w kazdym zoologicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Kolby też mam i tych menda nie ruszyła!!! Słoninka była na lince cumowniczej ... no co, Szanowny ze statku trochę przywiózł ... a ta swołocz chyba sobie ją odwiązała ... Tylko jak, skoro węzeł był pod gałęzią????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Entelygentna bestyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 wiecie co, u mnie tluszczyk i ziarnka z kolb i tak najbardziej pieski lubia, jak rozpuszcza sie smalczyk i skapuje na trawke, wtedy nie oderwiesz bialasow od lizania trawiszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Bo Tobie Tarcia się pory roku pochromoliły... to się zimą wiesza:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 no, bo ja wieszam na szubienicy naszej a tam jak przygrzeje slonko to i smalec wytopi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Bo Tobie Tarcia się pory roku pochromoliły... to się zimą wiesza:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2014 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Wiesza się jak jest ciepło też ... ale nie na słońcu Smalec solarium nie lubi ... Ciut mniej mnie będzie na forumie. Właśnie podpisałam "cyrograf" ( czyt. umowa ) i od jutra na 8.00 do pracy. Czas najwyższy bo już na łeb dostaję ... Do jutra ( wieczorkiem ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Trzymaj się Jeżyczka, miłego pierwszego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts