jamles 07.02.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 A czy Jeżyca wie, co to jest weekend??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2014 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No przecie, że wie ... ino szkolenie dzisiaj miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Łykend nie jest od szkoleń ino od świętowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2014 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Łykend nie jest od szkoleń ino od świętowania To wersja dla pracownika ... dla pracodawcy nie koniecznie ... Dzisiaj uczysz się i rozwijasz kosztem własnego czasu - nie w pracy. Takie czasy ... ... i teraz mi się nic nie kce ... usiadłam i siedzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 też siedzę i ..... czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ja leżę... i też mi się nic nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2014 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 też siedzę i ..... czytam A czytasz foruma ... czy coś mniej rozrywkowego ? ( bo ja foruma ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ooo, to chyba jakieś mikroby nicnierobienia latają, też się mi nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 A czytasz foruma ... i pingpongowe wieści i stronkę klubową aktualizuję i słucham Trójki oczywiście na Olimpiadę nie mam czasu, ale na skoczków to już się wyrobię i wyczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Oooo, ja też usiadłam i nic mi się nie chce, przez czas jakiś nawet mi się komputera włączyć nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 I takoż minął weekend ... leniwie ... słonecznie ... ale smutno.O szybę w oknie tarasowym roztrzaskał się mój dzięcioł ... Umarł mi na rękach...Widać nie taką ma twardą głowę jakby się mogło wydawać... Tata zakopał go w lesie ... strasznie mi przykro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ojej... Chyba jednak coś trzeba powiesić w oknach, choćby jakieś paski jasnej tkaniny, żeby widziały, jejku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Już dzisiaj o tym myślałam. One widzą na przestrzał. Myślą, że da się wylecieć przez okno w kuchni ... Sikorki tez czasem wyrżną ... ale się szybko pozbierają i odlecą. Jemu się nie udało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Szkoda, przykre zdarzenie ... O moje szyby uderzają kopciuszki, czasami dość długo leżą, podnoszę je wtedy i kładę trochę wyżej, żeby go jakieś drapieżne stworzenie nie dopadło. Ja nie mam nic w oknach, żadnych zasłon ani firan, myślisz Depsiu, że to może być przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2014 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Mam firanki i też się potrafią roztrzaskać... Okien na przestrzał nie posiadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Bardzo często przyczyną jest brak firan, one myślą, że da się przelecieć. Myślę, że pomogłoby zawieszenie kilku pasków tkaniny od zewnętrznej strony szyby, jeśli nie ma być firan, stworzenie iluzorycznej bariery optycznej. Przy czym zapewne zawsze będzie tak, że jakaś bida uderzy w szybę, w nasze zafirankowane okna też czasem uderzają, ale będzie tak rzadziej.U nas uderzają w szybę, gdy widzą w niej dobrze odbicie otoczenia i nie czają oczywiście, że to tylko odbicie, myślą, że to taka dziura w murze do tamtej strony.Dlatego myślę, że kilka pasków pionowo powieszonych na zewnątrz lepiej je utrzyma z daleka niż firana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 U mnie weekend minął baaardzo pracowicie. Montaż mebli to nie tylko praca fizyczna ale częściej umysłowa. Zwłaszcza, gdy jedna firma do drugiej nijak nie pasują. Dzięcioła szkoda . A może Agusiu powiesić choć takie krótsze firaneczki, do połowy okna balkonowego? Albo coś nalepić na szybie, jakiegoś pitaszka, jak na szybach dźwiękochłonnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 szkoda dzieciola u nas w oknach firanki, ptaki nie wpadaja. za to w krokwiach nad 2 balkonami gniazda corocznie kopciuszki wija i niech se wija na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts