braza 19.03.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Zanim Jeżyca odmachnie to Osiczce kopytko zwiędnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.03.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Jeżata az tak Cie praca wciagla???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.03.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Może u niej już dębak zalistkował... zaraz, zaraz... to u Niej było:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 U niej... U mnie nie listuje jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.03.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Dębak to ......listonosz chyba Jeż ma urlop, ale żeby dwa tygodnie głosu nie dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.03.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Szkoliłam się wyjazdowo - bez dostępu do netu. A jak to zwykle bywa kiedy kobieta z domu wybędzie ... "chłopcy" rozrabiają. Jeż miał przyciąć odrobinę brzozy w ogródku co by pomodory więcej światła miały ... i "przycioł" ... a jakże ... mam teraz cztery dwumetrowe łyse fiuty z których na pewno nic nie wypuści ... Jeż - samobójca kłóci się za mną zajadle, że to odrośnie. ... Zobaczymy czy jajka mu też odrosną :mad: Ojciec miał się opiekować domem ... i starał się bardzo. Jak spod lodówki woda płynęła pieczołowicie ... wycierał ... Odbierając mnie z pociągu wymamrał : Wiesz córka ... chyba ci się lodówka popsuła ... Nosz qrwa pewnie, że się popsuła skoro woda napier .... Dwie szuflady mięcha rozmrożone ... do dzisiaj z mamą w garach siedzimy bo trza to teraz wszystko ogarnąć. Wczoraj latała za lodówką ... a dzisiaj oczom moim ukazują się wizje co tu się będzie działo jak w kwietniu znowu na tydzień wyjadę ... Może zadzwonię na policje i powiem, że Jeż narkotykami handluje ? Na ile go mogą zamknąć ? Będzie z tydzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 ale się porobiło............... Dobrze, że jesteś - z tym odrastaniem jajek trudno może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.03.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Aga, no nie mogę... tylko tydzień i tyle strat??? Pozdrawiam i czekam na info... czy jajka odrastają... może wtedy małż pozwoli na obcięcie Greyowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.03.2014 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Bobikowi nie odrosły, Tofikowi nie odrosły ... to i Jeżowi nie odrosną ! Podcięli mi skrzydła ... przesiadam się na miotłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.03.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Trzymaj się... czasem więcej miotły niż smaczków nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.03.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Jezyska a Ty wiesz ze brzozy to mozna w lipcu/sierpniu? ale nie mow Jezowi jak nie odrosna to na niego bedzie Lodowki szkoda, bo kasa pewnie na cos innego by sie przydala. 3-m sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Łojeja, szkoda brzózek i lodówki... Lodówka to nie ich wina, nie krzycz... Przecie wycierali! Jak pojedziesz w kwietniu, to sprowadź do chałupy Mamę - chyba lepiej, żeby ich dopilnowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Łojeja, szkoda brzózek ..... toż to ..... chwast uciąć przy trowie, porżnąć i do kominka PS. za pokutę to Jeż wykopie pieńki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.03.2014 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Lodówa stoi ! Samsung ... przystojny "blondyn" (180 cm w beżu) ... "niebieskooki" ( dwie lampki siem na nim świecom ... na niebiesko ) No łaaadny ci on... i nie warczy ( na razie ). Umyłam ... podmyłam ... zapakowałam ... i się gapię Chyba powinnam o nim mówić lodów nie ? Ale chwasty nie odrastają ... niestety...a już na pewno nie tak szybko jak "nieidioty" dowieźli Lodówa ... Jeż wykopie korzonki ... aż poczuje gdzie ma swoje ( jakaś kara musi być za takie "pielenie" chwastów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Aga pokaż lodówa Ja obstrzygłam jesienią wierzbę i chyba na skina... nic nie wypuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.03.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Aga a powiedziałaś mu, a nawet spytam, czy pokazałaś na jakiej wysokości mają być przycięte? Pewnie nie, no to skąd miała wiedzieć co miałaś na myśli???A lodówka pokaż, też zobaczę jak się ładnie w chałupce prezentuje. Brazunia, niedawno właśnie o wierzbach oglądałam. Wypowiadał się facet, że wierzby trzeba ogołacać, bo inaczej pod ciężarem gałęzi pękają im pnie. I trzeba to robić co kilka lat, a teraz mało kto się tym zajmuje i wolą wyciąć całą wierzbę niż ogołocić.Wypuści spoko. Ciasu tylko jej kurnia trochę daj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Wierzby to twardziele, powinna dać radę. Nawet jak zrobiłaś z niej skina, to niedługo wypuści z siebie jeżyka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.03.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ja obstrzygłam jesienią wierzbę i ... odrośnie, tylko czemu nie poczekałaś do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.03.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Bo mi kazali ciąć jesienią a ja się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.03.2014 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Aga pokaż lodówa Ja obstrzygłam jesienią wierzbę i chyba na skina... nic nie wypuszcza Lodówa się zaprezentuje jak będzie stał na swoim miejscu. Na razie czeka na Jeża celem wciśnięcia go w oną szparę ... jemu przeznaczoną. Wierzba to ci z kikuta wypuści ... Aga a powiedziałaś mu, a nawet spytam, czy pokazałaś na jakiej wysokości mają być przycięte? Pewnie nie, no to skąd miała wiedzieć co miałaś na myśli??? A lodówka pokaż, też zobaczę jak się ładnie w chałupce prezentuje. Paluchami pokazywałam i razem liczyliśmy które gałązki zostawić co by niższa była ... ale ładnom grzywkę miała. Wychodziło, że jakieś 2/3 trzeba obciąć a reszta będzie taki fajny parasolek robić. Teraz to se mogę z jakiego pubu parasolek załatwić i przybić gwoździami ( najlepiej z napisem Lech - Browary Wielkopolskie ... patriotycznie będzie ... Wierzby to twardziele, powinna dać radę. Nawet jak zrobiłaś z niej skina, to niedługo wypuści z siebie jeżyka! Jeżyk się z wierzby nie puszcza odrośnie, tylko czemu nie poczekałaś do wiosny ... bo wiosna była jesienią , jesień zimą ... a za chwilę będzie lato Lesiu. Matka natura jest pomysłowa jak "Jeżyk sam w domu" ( na Wielkanoc dla odmiany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts