Sloneczko 21.01.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dołączam do chórku Tajga jest przecudna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Niniejszym oświadczam : Zakładam oficjalny fan-klub Tajgi - kotki rasy "Whiskas" Koniecznie muszę dorzucić nowe fotki wieczorkiem ... tymczasem muszę się uporać z coroczną wymianą prezentów ...z babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Zapisz mnie Ile wpisowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Aaaależ nic ! Wschodzące gwiazdy kociego papu nie mogą być pazerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.01.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Aguś, wszystkiego naj....spełnienia marzeń i dużo miłości http://lh5.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/S1g_fjkKEgI/AAAAAAAAEi8/civwCLB91-k/s400/frezje.jpg I zapisuję się do fanklubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Aniu - wielkie dzięki za życzonka i ...powiew wiosny Jeeeej jak ja dawno nie widziałam frezji ... Tajga wita w fan-klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.01.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Przepraszam, czy Agusia została babcią? , czy coś przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Agusia babcią nie jest ale gdyby była to jedno święto ma "w plecy" ...byłyby imieniny babci Agnieszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.01.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Agusiu, w takim razie http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/caluski_z_batem.gif i Twoje ulubione frezje ode mnie też, z najcieplejszymi życzeniami spełnienia marzeń http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kwiatki_frezje.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ślicznie dziękuję Kiedy byłam dzieckiem biegało się do szkoły z goździkami (Dzień Nauczyciela, zakończenie roku itp ) .... frezje dostawał ten wyjątkowy, którego lubiło się najbardziej ... Nie pamiętam nawet czy były droższe czy po prostu ...piękniejsze ... Do dzisiaj są dla mnie wyjątkowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.01.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Uwielbiam je też, także ze względu na zapach A może by tak spróbować hodować je w ogródku, albo nawet w domu? http://kwiatycebulkowe.pl/frezja-frezje.html http://www.swiatkwiatow.pl/frezja-ogrodowa-frezje-8211-freesia-hybrida-id409.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 To byłoby chyba ogromne wyzwanie - są bardzo delikatne i pewnie wymagające. Muszę poczytać. Mnie na razie najlepiej udają się kaktusy - nawet kwitną ! Troszkę mi Tajga zredukowała ilość, ale te które przetrwały maja się świetnie i dzielnie się przd nią bronią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Jak dla mnie ich dużą wadą jeśli chodzi o hodowlę jest to, że trzeba by je na zimę wykopywać. A że staram się założyć ogród mało obsługowy, to mam wątpliwości. Ale pięknie pachną, to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.01.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 A ode mnie wraz z zyczeniami... http://ekipa.eu/forum/files/thumbs/t_kwiaty_145.jpg powiew wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Buziaczki wielkie za wiosnę i miłe słowa kochane moje ! Lecę "na babcie" a że jedną mam już na cmentarzu ...lepiej nie czekać aż mrozu przybędzie ... Pa - do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Wszystkiego Naj, Naj Aguś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.01.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Chciałam tylko powiedzieć, że piękny domek budujesz i w ślicznym miejscu! I bardzo jestem ciekawa jakie klimaty stworzysz we wnętrzach, bo zapowiada się baaaardzo ciekawie Będę obserwować, pozdrawiam bardzo ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.01.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Przestudiowałam dziennik Jeżyka i trochę mnie on podniósł na duchu . Może jednak warto... coś takiego stworzyć... Chałupka przepiękna. Miejscówka również. Zazdroszczę i biorę się do roboty!!! A i jeszcze: Wszystkiego najlepszego Solenizantko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Aka - buziole wielkie Moose - http://img94.imageshack.us/img94/2042/klaszczebest52wwwegifyp.gif - męska decyzja ! Tylko sie nie wycofaj ! Budowa daje troszke w kość ale satysfakcja ...bezcenna Gagata - wielki to zaszczyt dla mnie ... witaj. Dziennik twój znam od dawna. To jeden z pierwszych wsiowych dzienników jakie przeczytałam - bo kocham takie klimaty. Mój dom ma być wiejską chałupą - nie rezydencją z bali. Będzie tu widać pracę kowala, stolarza może jakiegos rzeźbiarza (ciut ciut co by nie przedobrzyć ). Będzie kamień pod każdą dostępną postacią (alergia na kostki i betony wszelakie ) i cegła - najlepiej stara albo ręcznie formowana. Marzenia wielkie i dla niektórych dziwne... Hmmm gdybym podkradła ci kilka pomysłów ... nie nakrzyczysz ? Martwi mnie tylko że ..I to juz koniec tego dziennika... Jesli kto ciekaw - na pewno znajdzie nas przez wszechwiedzącego p. Googla Pozdrawiam serdecznie ..niewykluczone, że tu jeszcze wrócę (w innym wcieleniu ) ...Pan "gogel" nic mi mądrego nie pokazuje a tak by się chciało wiedzieć jak to wszystko u ciebie wygląda dzisiaj .... (Zdradź mi co mam temu "goglowi" wrzucić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Martwi mnie tylko że ..I to juz koniec tego dziennika... Jesli kto ciekaw - na pewno znajdzie nas przez wszechwiedzącego p. Googla Pozdrawiam serdecznie ..niewykluczone, że tu jeszcze wrócę (w innym wcieleniu ) ...Pan "gogel" nic mi mądrego nie pokazuje a tak by się chciało wiedzieć jak to wszystko u ciebie wygląda dzisiaj .... (Zdradź mi co mam temu "goglowi" wrzucić ) No właśnie, mogę podpiąć się pod prośbę Agi? Bo ja też dziś próbowałam wygooglać cię, ale raczej nieudolnie A pięknie jest u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts