Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Kobitki, wysłałam Wam na priv :D

Przyznam się, że mam mieszane uczucia - podawać mój adres www w profilu, czy nie...

Zastanawiam się czy to będzie moja reklama, której tu przecież uprawiać nie powinnam... a z drugiej strony i tak regularnie wysyłam forumowiczom mój adres bo pytają o to :roll:

Wychodzi, że to jakiś bezsens chyba....... :-?

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyznam się, że mam mieszane uczucia - podawać mój adres www w profilu, czy nie...

Zastanawiam się czy to będzie moja reklama, której tu przecież uprawiać nie powinnam... a z drugiej strony i tak regularnie wysyłam forumowiczom mój adres bo pytają o to :roll:

Wychodzi, że to jakiś bezsens chyba....... :-?

Skoro dali w profilu mozliwość wpisania własnego, www to znaczy że można. :roll:

Teraz np. mam fajnych Gości (5 dni).

Na spacery chodzą (-10!! :o ) do lasu, na kaflowej kuchni obiadki pichcą, wieczorki przy kominku - dokładnie tak, jak miało być 8)

Bardzo się cieszę, że naprawdę istnieją ludzie, którzy szukają czegoś właśnie takiego, że sobie tego nie ubzdurałam na samym początku, kiedy się za to braliśmy...miewałam takie wątpliwości.... :roll:

Ale skoro przyjeżdżają (oprócz Wrocławiaków, Poznaniaków itp) i z Krakowa, i z Warszawy, i znad morza,.... - to najwyraźniej potrzeba w narodzie JEST :D

Aga - dam znać jak tylko zobaczę, że nadlatują..... :D 8)

wczoraj były imieniny Jerza i Jarosława, więc z tej okazji Jeżyku, niech sie dom wykańcza sprawnie, i po Twojej mysli, i żebys niebawem pokrzepiała nas juz s perspektywy pani na włościach :-)

sto lat

!!!!!!!

Gagata, ja tez nie jestem hakerem, i pan Gugel nie chce puścić pary z gęby gdzie sie zaszyłaś :cry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

najwyraźniej potrzeba w narodzie JEST :D

Aga - dam znać jak tylko zobaczę, że nadlatują..... :D 8)

Potrzeba w narodzie będzie coraz większa bo ten wyścig szczurów dzisiaj ... nie dla każdego. Ja wymiękam. Uciekam do lasu, do ptków, drewna i kamieni ... Człowiek jest częścią przyrody ... tylko czemu o tym zapomina ?

... A, że najpaskudniejszym robalem toczącym Ziemię ...

to już moja brutalna opinia ...

Jeeeżu miałam sprzątać i ugrzęzłam na twojej galerii - no pieję z zachwytu !

Zapłonęło jakbyś czego dolała...

Jasny ... łowca wielki mi przed monitorem paraduje a ja jakieś wygibasy robie, żeby dojrzeć, co też nagryzmoliłam ... czego ona tu szuka, do jasnej anielki???? :o :D

To jeszcze poprosze: możesz dac namiar na te meble meksykańskie?

Na muchy najlepszy jest odkurzacz, albo... lep ;)

Nie było mnie ładnych kilka dni temat już dalej, a ja o muchach

Mam zamontowane moskitiery we wszystkich oknach- REWELACJA!

polecam to rozwiązanie, w domu nie ma żadnych nieproszonych gości, czasami wleci mucha lub komar drzwiami wejściowymi, no ale na to ma rady :D

Mam zamontowane moskitiery we wszystkich oknach- REWELACJA!

polecam to rozwiązanie, w domu nie ma żadnych nieproszonych gości, czasami wleci mucha lub komar drzwiami wejściowymi, no ale na to ma rady :D

"Przerabiałam" moskitiery mieszkając jakiś czas u teściów.

Też sobie chwalę i u mnie w sypialniach zapewne będą.

Ale drzwi tarasowe ... porażka. Moskitiery drogie i wrażenie "klatki" człowiek ma jak tak patrzy przez tą siatkę. A ja mam ochotę rozciapierzyć te drzwi na oścież ...tak żeby mi ogród do "salonu zaglądał " ...

Prze okno też łba nie wystwisz wrzeszcząc Oooooobiad ! :lol:

Ale co tam - przyjdzie czas - będziemy radzić.

Może Tajga wyłapie ... ona tak "kocha" muchy :wink: