Gagata 22.01.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Kobitki, wysłałam Wam na priv Przyznam się, że mam mieszane uczucia - podawać mój adres www w profilu, czy nie... Zastanawiam się czy to będzie moja reklama, której tu przecież uprawiać nie powinnam... a z drugiej strony i tak regularnie wysyłam forumowiczom mój adres bo pytają o to Wychodzi, że to jakiś bezsens chyba....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 22.01.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Przyznam się, że mam mieszane uczucia - podawać mój adres www w profilu, czy nie... Zastanawiam się czy to będzie moja reklama, której tu przecież uprawiać nie powinnam... a z drugiej strony i tak regularnie wysyłam forumowiczom mój adres bo pytają o to Wychodzi, że to jakiś bezsens chyba....... Skoro dali w profilu mozliwość wpisania własnego, www to znaczy że można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.01.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 piotr.nowy - masz rację Nic dodać nic ująć. Jestem porażona prostota i logiką. Dlaczego tak na to nie spojrzałam.... Idę wpisać adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 .......... adres O jeżu maluśki ...pod włos głaskany ... 106 km mam do ciebie ....... .....a tam stawy i ptasi raj dla mnie .... ( uspokój się Jeżyk ...uspokój ... na wiosnę pojedziesz ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.01.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Aga - zapraszam zapraszam A jeśli chodzi o ptaszyska to najlepiej wiosną (lub jesienią)! U mnie na łące za domem oglądałam żurawi taniec godowy - coś pięknego.... Można by rzec - jak na filmie przyrodnicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Jak tylko zauważysz ptasie szaleństwo - daj znać. Już z moim przed chwilą rozmawiałam ... ale się uśmiał "No widzisz teraz będzie się gdzie zadekować" To on mi te stawy pokazał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.01.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Teraz np. mam fajnych Gości (5 dni). Na spacery chodzą (-10!! ) do lasu, na kaflowej kuchni obiadki pichcą, wieczorki przy kominku - dokładnie tak, jak miało być Bardzo się cieszę, że naprawdę istnieją ludzie, którzy szukają czegoś właśnie takiego, że sobie tego nie ubzdurałam na samym początku, kiedy się za to braliśmy...miewałam takie wątpliwości.... Ale skoro przyjeżdżają (oprócz Wrocławiaków, Poznaniaków itp) i z Krakowa, i z Warszawy, i znad morza,.... - to najwyraźniej potrzeba w narodzie JEST Aga - dam znać jak tylko zobaczę, że nadlatują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 22.01.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 wczoraj były imieniny Jerza i Jarosława, więc z tej okazji Jeżyku, niech sie dom wykańcza sprawnie, i po Twojej mysli, i żebys niebawem pokrzepiała nas juz s perspektywy pani na włościach sto lat !!!!!!! Gagata, ja tez nie jestem hakerem, i pan Gugel nie chce puścić pary z gęby gdzie sie zaszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.01.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Już się podałam (po krótkiej dyskusji powyżej) do wiadomości publicznej Mam w stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2010 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Masz Akselek - ja mogę http://www.wrobliniec.pl/oferta.php?size=m&symbol=oferta& - to już nie reklama tylko "pomocna dłoń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.01.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Dzięki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 najwyraźniej potrzeba w narodzie JEST Aga - dam znać jak tylko zobaczę, że nadlatują..... Potrzeba w narodzie będzie coraz większa bo ten wyścig szczurów dzisiaj ... nie dla każdego. Ja wymiękam. Uciekam do lasu, do ptków, drewna i kamieni ... Człowiek jest częścią przyrody ... tylko czemu o tym zapomina ? ... A, że najpaskudniejszym robalem toczącym Ziemię ... to już moja brutalna opinia ... Jeeeżu miałam sprzątać i ugrzęzłam na twojej galerii - no pieję z zachwytu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 A z tym robalem itd - to tak jak piszesz jest... Aga - sprzątać mi zaraz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Iiiiiiidę idę ... wywlokłam już odkurzacz brrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Ze skargą przyszłam ... w kominku wygasło ... przez Jeżyka ... bo się qurna zaczytałam ... Jakieś zadośćuczynienie poproszę!!! Aha ... dobry wieczór i ... szacunek Jeżyczku, ogromny szacunek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Łooo jeżu Braza ! Szacuneczek - powitać w skromnych progach. Też mi zmarzło co nie co - pies mnie na spacer wywlókł. Tyle, że ja wracam w przeciwieństwie do Zardzewiałego ! Czekaj - zara napalimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.01.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Sie nawet szybko rozpaliło ... http://img96.imageshack.us/img96/9425/ogie2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Zapłonęło jakbyś czego dolała... Jasny ... łowca wielki mi przed monitorem paraduje a ja jakieś wygibasy robie, żeby dojrzeć, co też nagryzmoliłam ... czego ona tu szuka, do jasnej anielki???? To jeszcze poprosze: możesz dac namiar na te meble meksykańskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 23.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Na muchy najlepszy jest odkurzacz, albo... lep Nie było mnie ładnych kilka dni temat już dalej, a ja o muchach Mam zamontowane moskitiery we wszystkich oknach- REWELACJA! polecam to rozwiązanie, w domu nie ma żadnych nieproszonych gości, czasami wleci mucha lub komar drzwiami wejściowymi, no ale na to ma rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.01.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Mam zamontowane moskitiery we wszystkich oknach- REWELACJA! polecam to rozwiązanie, w domu nie ma żadnych nieproszonych gości, czasami wleci mucha lub komar drzwiami wejściowymi, no ale na to ma rady "Przerabiałam" moskitiery mieszkając jakiś czas u teściów. Też sobie chwalę i u mnie w sypialniach zapewne będą. Ale drzwi tarasowe ... porażka. Moskitiery drogie i wrażenie "klatki" człowiek ma jak tak patrzy przez tą siatkę. A ja mam ochotę rozciapierzyć te drzwi na oścież ...tak żeby mi ogród do "salonu zaglądał " ... Prze okno też łba nie wystwisz wrzeszcząc Oooooobiad ! Ale co tam - przyjdzie czas - będziemy radzić. Może Tajga wyłapie ... ona tak "kocha" muchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts