Magdalena74 26.01.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Aga, ile kosztuje wasz kierbud, jak często przyjeżdza, czy ma uzgodnioną jakąś ilość wizyt, czy podadto coś mu dopłacasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 AgaJeżyk doczytałam się u An.i, żeś specjalistka od świergoczących stworków - powiedz czy to kos na pewno tu w słońcu taki brązowo rdzawy wyszedł, ale w innym oświetleniu za czarnego robi http://img197.imageshack.us/img197/90/kosgn.jpg http://img36.imageshack.us/img36/9080/kosqd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 OOOOO..... mam takiego samego, tylko zdecydowanie czarny jest... jagody z jałowca wyżera .... kto on???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Aga, mam nowy limit, wiec obejrzalam sobie Twoj dziennik. Piekny dom sie zapowiada, juz jest piekny a gdzie dopiero jak skonczycie wszystko. Gust mamy podobny, wiec bede zagladac od limitu do limitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.01.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ten ptaszek wygląda jak mała kura, taki okazały! To jest zupełnie nieoczekiwana strona mieszkania w domku, dużo więcej okazji napatrzenia się na te wszystkie stwory bezpośrednio z okna. Tu, blisko miasta się tego nie spodziewałam... A jak dzisiaj wygląda blogowy konkurs? Jeszcze namawiam rodzinę, żeby sms-ki wysłała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6a/Shimogamo-Broom-M1625.jpg/400px-Shimogamo-Broom-M1625.jpg Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy Nie zostawiła mi miotły ... jędza dla Ciebie Twoja własna sprawdzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.01.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6a/Shimogamo-Broom-M1625.jpg/400px-Shimogamo-Broom-M1625.jpg dla Ciebie Twoja własna sprawdzona Zatankowana ...rozumiem ? Taka misja a ja na pieszo latałam ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.01.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 AgaJeżyk doczytałam się u An.i, żeś specjalistka od świergoczących stworków - powiedz czy to kos na pewno tu w słońcu taki brązowo rdzawy wyszedł, ale w innym oświetleniu za czarnego robi http://img197.imageshack.us/img197/90/kosgn.jpg To mi wygląda na "panią kosową" - jeśli jest brązowa. Jeżeli ma centki to na bank Kwiczoł będzie - rodzina drozdów. http://img36.imageshack.us/img36/9080/kosqd.jpg A tu pan kos - absolutnie. Ma pomarańczowy dzióbek i nóżki ...chciaz nie widać - ja wiem, że ma Gosiek - koniecznie jabłka porozkładaj !!! Nie ważne, że zmarzną - też będą wcinać - lubią przemrożone. Rozłóż na ziemi pod drzewkiem. Kosy i Kwiczoły żerują na ziemi. Bardzo wcześnie rano i pod wieczór - przeważnie za robalkiem ale jabłka uwielbiają. Będą wiernie na posiłki przybywać jak się zorientują, że codziennie śniadanko jest, a trzeba bidulom pomóc bo głód mają okropny teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.01.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 koniec dopiero 9 lutego, ale spałzować i tak trzeba, bo już większość głosów wykorzystanych a głosować można tylko raz. Jeszcze mi NK zostaje, choć szczerze mówiac to więcej poparcia mam z forum niż od najbliższych znajomych... samo życie Dario[/b] - też myślałam o nk i ...chyba jeszcze raz pomyślę - tylko znajomków "przesortuję" bo nie każdy się "nadawa" Madzia - nasz "capnął " jednorazowo 1.100,- i na szczęście dla mnie nie przyjeżdża ... bo ja nie chciałam. Fundamentów małż "pilnował" - wszak budowlaniec. Zresztą robił mi gość po dyktando wykonawcy domu i wyszły idealnie. W kwestii samego domu - zaufanie do wykonawcy. Myślę, że nasz kierbud więcej zadawałby pytań aniżeli podpowiadał coś mądrego... Dom zgodnie z projektem - bez znaczących odstępstw o których zresztą kierbud wiedział od początku ( np. że dom nie będzie z płazów - jak w projekcie - tylko z okrąglaków ) CDN ... bo mi ucieknie zaraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.01.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Aga, mam nowy limit, wiec obejrzalam sobie Twoj dziennik. Piekny dom sie zapowiada, juz jest piekny a gdzie dopiero jak skonczycie wszystko. Gust mamy podobny, wiec bede zagladac od limitu do limitu. Żelko - zaglądaj ... zaszczyt to dla mnie bo dobro "rozlewasz" aż się za tobą ciągnie ... Tylko dbaj o siebie - jak się czujesz ? Już lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.01.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No nareeeszcie ...odpisałam ... chyba Coś mi się wszystko zawieszało łokropieńsko i wyszło bałaganiarsko ... mam nadzieję, że nie zgubiłam nikogo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 26.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 oj jak mi się podobają takie meble , domek i okolica po prostu pyyyyyyyszna, jak rozgryzę jak się zakłada dziennik i wkleja foty to coś wrzucę [na razie czarna magia grr!], a tak od pół roku pomieszkuję w domku z bali i jest cudnie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.01.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 OOOOO..... mam takiego samego, tylko zdecydowanie czarny jest... jagody z jałowca wyżera .... kto on???? No patrz Arctica ... ciebie zjadłam ... Kos - i szybciutko jabłka rozkładaj !!! To nic, że zmarzną. Przemrożone też będą wcinać - uwielbiają. Rozłóż pod drzewem na którym siedzą. Kosy żerują na ziemi ( za robalkiem ) bardzo wcześnie rano i wieczorem ( tak glizdy wyłażą ) Na wiosnę będziesz miała najdoskonalszego śpewaka w ogródku ... To jedyny śpiewak, który uczy się całe życie. Im starszy - tym piękniej śpiewa. Młody "tłucze" w kółko jedną zwrotkę Jak zacznie na wiosnę śpiewać ... łzy z oczu wyciśnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.01.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 oj jak mi się podobają takie meble , domek i okolica po prostu pyyyyyyyszna, jak rozgryzę jak się zakłada dziennik i wkleja foty to coś wrzucę [na razie czarna magia grr!], a tak od pół roku pomieszkuję w domku z bali i jest cudnie pozdrawiam! Martusia - witam serdecznie ! Odwiedzaj mnie i opowiadaj jak się mieszka - ciekawość mnie zżera. Pomieszkujących tu jak na lekarstwo ! A tymczasem - widzę, że i w dzienniku "bzyknęłaś" posta Usuń go - bo tylko ty możesz . To taka pierwsza lekcja z możliwości korygowania wpisów. Tylko się nie stresuj - każdemu się zdarza na początku - sama tak "wyczyniałam" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 26.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 usunęłam , będę zaglądać na pewno, tylko rozgryźć te foty i dziennik , a tak to chociaż na stronie http://www.logs.com.pl jest fotka mał naszej chatynki , miejscowość Nowy Lubosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.01.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 usunęłam , będę zaglądać na pewno, tylko rozgryźć te foty i dziennik , a tak to chociaż na stronie http://www.logs.com.pl jest fotka mał naszej chatynki , miejscowość Nowy Lubosz Czy ja dobrze widzę ? Okolice Kościana ? To całkiem blisko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.01.2010 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Marta ... śliczny ... http://img526.imageshack.us/img526/3184/martydomek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 26.01.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ooooooooo mój domek no prosze czyli jak daleko od Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.01.2010 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Jakieś 130 - 140 km . Zależy czy przez Poznań czy na skróty (Września-Środa Wlkp.-Śrem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 26.01.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no to niedaleko po śremem ma powstać kolejna chatka a może nawet dwie z bali budowane prze p.Trochanowskiego milusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts