Sloneczko 15.10.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jak zajdzie słońce to se świeczki zapalimy Zamierzam dożyć co najmniej setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.10.2009 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Jak zajdzie słońce to se świeczki zapalimy Zamierzam dożyć co najmniej setki A dożyjesz! dożyjesz ! Słońce będzie świecić jeszcz 5 mld lat ! A rację mam - popatrzmy kto dzisiaj "wstał" pierwszy ? ...Albo sie nie kładł ... Ale nową stronę "obudził" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 16.10.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 A Kruszonkę z uśmiechem poproszę grzecznie - i w moich komentarzach koniecznie (rymło mi się !) Robię prywatę i przychylam się do prośby..... http://lh6.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/StgbCyWukdI/AAAAAAAAFyU/CZIUqJJ_8A8/s512/IMGP6485.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 alez mały kruszonek jest cudowny!!!!!! a te oczy małe CUDO!!!!!! cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.10.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ja to jednak jestem szczęściara !Mam wymarzony dom, który zbudowali super ludzie.Piszę dziennik i nawet się podoba ... Ale mam też najpiękniejsze zdjęcie uśmiechniętej Kruszonki - takiego nie ma nikt ! A to wyjątkowe dziecko - gdzie nie "wejdzie" ...to się dziwi... a u cioci nieeeee. Buziaki dla Kruszonki ! I dzięki za fotkę... ciocia dzieci nie ma więc i fotek nie będzie. Ale jak Kruszonka czasem odwiedzi - będzie mi miło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 16.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 (Zaczynam doganiać teraźniejszość i nie ukrywam, że chyba lecę troszkę "na skróty" ale boję się, że zacznę ...przynudzać...) NIEEEEEEE, nie przynudzasz!!!! Ja kilka razy dziennie sprawdzam czy pojawił się jakiś nowy wpis i bardzo się cieszę że są takie długie... i myślę, że chyba nie tylko ja sadząc po ilości komentarzy! Także pisz kochana, aż Cie ręce będą bolały od klawiatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Domek śliczny, ale jeżyk z avatarka powalił mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.10.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam ! Witam ! A chcesz zobaczyć jak jedzą takie jeżyki ? Proszę : http://bartusors.wrzuta.pl/film/7Eo27wuvTvb/jak_jedza_jeze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Zakochałam się. Chcę jeżyka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.10.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 jezyki jedza śmiesznie... to sa ciekawe stworzenia, ostatnio latem spotkałam dwa, które stały i mierzyły się wzrokiem, nie wiem, czy był to wstęp do zalotów, czy walki, ale mój pies od razu do nich dołączył... chyba by tak zostali we trójkę długo w formie Grupy Laokona, ale psa musiałam zabrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.10.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Zakochałam się. Chcę jeżyka!!! Nie ma sprawy : http://www.allegro.pl/item756120605_mlody_jez_pigmejski_atelerix_albiventris_wroc.html Ja sobie obiecałam, że jak wykończę chałupkę to kupuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 16.10.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 z niecierpliwsza mowie jeszcze jeszcze jeszcze dzialka marzenie domek marzenia a ty zajefajna babka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.10.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Łooo matko ! "Okropieńsko" dziękuję !A powiadają, że my kobiety jesteśmy dla siebie okrutne ! Tak sobie kombinuję ... że jak amazonka to kobieta ... Witaj ! - rozgość sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 16.10.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 kobieta kobieta tylko nie pytaj skąd amazonka -chyba tak przewrotnie bo one nie mialy cycka a ja mam dwa i to chooolernie wielkie kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.10.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 To cudoooownie !Masz najpiękniejszy atrybut kobiecości ! Ja mam za duże "siedzenie" a to już nie każdy facet lubi hi hi. Nie mogłam dostać się do twojego dziennika a bałam się, że moje wypociny też mi zeżre i "sie poddałam" ... A właśnie "płodzę" i szkoda by było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.10.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Aga, przyszłam powiedzieć, że budujecie śliczniusi domek! Gratuluję A avatar po prostu cudowny Będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 17.10.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Zostałam zaczarowana .... Zaczarowana piękną okolicą, domem z moich marzeń i Twoim dziennikiem, który przeczytałam na bezdechu. Nie mogę wprost się doczekać kiedy dojdziesz do teraźniejszości. Strasznie jestem ciekawa jak Twój dom wygląda teraz, ale nie o same zdjęcia tu chodzi. Pisz, pisz, pisz ile sił starczy. Czyta się Ciebie wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Zakochałam się. Chcę jeżyka!!! Nie ma sprawy : http://www.allegro.pl/item756120605_mlody_jez_pigmejski_atelerix_albiventris_wroc.html Ja sobie obiecałam, że jak wykończę chałupkę to kupuję ! Nie wiesz kobieto, co czynisz. Teraz będę mojego TŻ-ta molestować o jeżyka. Jest przesłodki!!! W domu zamieszka na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.10.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Nie wiesz kobieto, co czynisz. Teraz będę mojego TŻ-ta molestować o jeżyka. Jest przesłodki!!! W domu zamieszka na 100% Hmmm ... mam przechlapane u twojego TŻ-ta ... Ale za to jeden jeżyk znajdzie cudowny dom. aziniaki - witam ! Mam nadzieję, że jak "dojadę" do terażniejszości to ...czar nie pryśnie i nie będziesz znudzona. A ja z zazdrością podglądam twoje kominy. Nawlokłam 3 tony kamienia (łupek szarogłazowy) i każdy murarz patrzy na to z takim obrzydzeniem, że chyba sama sobie kominy i taras obłożę ! I za każdym razem słyszę ..."a czemu nie klinkier ?" Bo nie ! Dom NIE murowany a kominy NIE klinkier i koniec. Powiedz no mi na co jest położony twój kamień ? Zaprawa klejowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Zapisałam sobie Twój dziennik "do przeczytania" na zimę, ale komentarzuję już teraz. Po raz pierwszy widzę jak się robi dom z bali.... to trudniejsze niż murowanie.... zdecydowanie.... Takich domów nie trzeba wykańczać, same w sobie są klimatem. Pisałam już gdzieś, że nawet zdjęcia pachną drewnem . CUdooooooo A teraz pytanie z innej beczki. Pewnie też już było, przepraszam, ale co to, a raczej kto jest w twoim avatorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts