Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja to jednak jestem szczęściara !

Mam wymarzony dom, który zbudowali super ludzie.

Piszę dziennik i nawet się podoba ...

Ale mam też najpiękniejsze zdjęcie uśmiechniętej Kruszonki - takiego nie ma nikt !

A to wyjątkowe dziecko - gdzie nie "wejdzie" ...to się dziwi... a u cioci nieeeee.

Buziaki dla Kruszonki !

I dzięki za fotkę... ciocia dzieci nie ma więc i fotek nie będzie.

Ale jak Kruszonka czasem odwiedzi - będzie mi miło ...

(Zaczynam doganiać teraźniejszość i nie ukrywam, że chyba lecę troszkę "na skróty" ale boję się, że zacznę ...przynudzać...)

NIEEEEEEE, nie przynudzasz!!!! Ja kilka razy dziennie sprawdzam czy pojawił się jakiś nowy wpis i bardzo się cieszę że są takie długie... :D i myślę, że chyba nie tylko ja sadząc po ilości komentarzy! Także pisz kochana, aż Cie ręce będą bolały od klawiatury :D

jezyki jedza śmiesznie... ;)

to sa ciekawe stworzenia, ostatnio latem spotkałam dwa, które stały i mierzyły się wzrokiem, nie wiem, czy był to wstęp do zalotów, czy walki, ale mój pies od razu do nich dołączył... chyba by tak zostali we trójkę długo w formie Grupy Laokona, ale psa musiałam zabrać!

To cudoooownie !

Masz najpiękniejszy atrybut kobiecości !

Ja mam za duże "siedzenie" a to już nie każdy facet lubi hi hi.

Nie mogłam dostać się do twojego dziennika a bałam się, że moje wypociny też mi zeżre i "sie poddałam" ...

A właśnie "płodzę" i szkoda by było ...

Zostałam zaczarowana ....

Zaczarowana piękną okolicą, domem z moich marzeń i Twoim dziennikiem, który przeczytałam na bezdechu.

Nie mogę wprost się doczekać kiedy dojdziesz do teraźniejszości. Strasznie jestem ciekawa jak Twój dom wygląda teraz, ale nie o same zdjęcia tu chodzi. Pisz, pisz, pisz ile sił starczy. Czyta się Ciebie wspaniale :D

Zakochałam się. Chcę jeżyka!!!

Nie ma sprawy :

http://www.allegro.pl/item756120605_mlody_jez_pigmejski_atelerix_albiventris_wroc.html

Ja sobie obiecałam, że jak wykończę chałupkę to kupuję !

Nie wiesz kobieto, co czynisz. Teraz będę mojego TŻ-ta molestować o jeżyka. Jest przesłodki!!! W domu zamieszka na 100%

Nie wiesz kobieto, co czynisz. Teraz będę mojego TŻ-ta molestować o jeżyka. Jest przesłodki!!! W domu zamieszka na 100%

Hmmm ... mam przechlapane u twojego TŻ-ta ...

Ale za to jeden jeżyk znajdzie cudowny dom.

aziniaki - witam !

Mam nadzieję, że jak "dojadę" do terażniejszości to ...czar nie pryśnie i nie będziesz znudzona.

A ja z zazdrością podglądam twoje kominy. Nawlokłam 3 tony kamienia (łupek szarogłazowy) i każdy murarz patrzy na to z takim obrzydzeniem, że chyba sama sobie kominy i taras obłożę ! I za każdym razem słyszę ..."a czemu nie klinkier ?" Bo nie ! Dom NIE murowany a kominy NIE klinkier i koniec. Powiedz no mi na co jest położony twój kamień ? Zaprawa klejowa?

Zapisałam sobie Twój dziennik "do przeczytania" na zimę, ale komentarzuję już teraz. Po raz pierwszy widzę jak się robi dom z bali.... to trudniejsze niż murowanie.... zdecydowanie....

Takich domów nie trzeba wykańczać, same w sobie są klimatem. Pisałam już gdzieś, że nawet zdjęcia pachną drewnem :roll: . CUdooooooo :p

A teraz pytanie z innej beczki. Pewnie też już było, przepraszam, ale co to, a raczej kto jest w twoim avatorku?