AgaJeżyk 31.01.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dobra ! Ale patzr pod nogi ...bo ja pigmejski jeżyk jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.01.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dobra ! Ale patzr pod nogi ...bo ja pigmejski jeżyk jestem ..Ty jestes taki jezyk do głaskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dobra ! Ale patzr pod nogi ...bo ja pigmejski jeżyk jestem ..Ty jestes taki jezyk do głaskania Podobno nawet pod włos ( znaczy kolce ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dobra ! Ale patzr pod nogi ...bo ja pigmejski jeżyk jestem ..Ty jestes taki jezyk do głaskania Podobno nawet pod włos ( znaczy kolce ) ... mam pytanko..... a gubisz igiełki na zime????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Neee - na zimę hibernuję ...ale latem to podobno ...mam pchły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.01.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Neee - na zimę hibernuję ...ale latem to podobno ...mam pchły ... cos na to zaradzimy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 No to ...byle do wiosny ! A latem robicie zrzutkę na ... "perfumy" dla moich pcheł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.02.2010 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ...ale latem to podobno ...mam pchły ... Ale tylko na nosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Cześć! Aguś zaglądniesz do mojego dzienniczka? mam nadzieję, ze sie nie pogniewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Cześć! Aguś zaglądniesz do mojego dzienniczka? mam nadzieję, ze sie nie pogniewasz Kobieto ! Jesteś szalona ! Ratujesz ptasie istnienia i pytasz czy sie gniewam ?!?! Wiesz jak wiele ptaków przeżyłoby zimę gdyby wszyscy tak "ogłupieli" jak ty ? Każdy może wkleić do swojego dziennika czy komentarzy wszystko co mu sie u mnie spodoba i przyda a ja sie nie pogniewam ! A jeśli będzie to związane z "ptasią akcją" - będę szczęśliwa ! No ! Się nakrzyczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 no dobra już nie krzycz wiesz są ludzie, co nie życzą sobie, aby ich fotki wklejać a ja nie dośc, ze apartu nie mam to nawet gdybym miała pewnie tak ładnych fotek bym nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A wiesz, że te fotki robiłam przez szybę ...kiepskim aparatem i wogóle to mam świadomość, że to hmmm amatorszczyzna straszna ! Ale co tam. Wtedy nie sądziłam, że je kiedyś upublicznię A, że pomogę tą amatorszczyzną moim "modelom" ...nawet nie śniłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ja juz nawet nie chciałam pytac, czy przez szybę, bo na niektórych widac ,ale że kiepskim aparatem to bym nie powiedziała jednym słowem masz talent!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ja juz nawet nie chciałam pytac, czy przez szybę, bo na niektórych widac ,ale że kiepskim aparatem to bym nie powiedziała jednym słowem masz talent!!! Bardzo dziękuję ...za ten talent Na ten talent złożyło się 90 % oślego uporu i ... troszkę zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 do uporu tez trzeba miec talent Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Aguś, pozazdrościłam widoków i ja też dziś "ugotowałam" ptaszkom, ciekawe, czy zaczną się wreszcie stołować w karmniku, mam nadzieję, bo powoli jakieś ślady dziobów na smalczyku pozostawionym wcześniej widać , ostro za to buszują po kompoście -po całej masie odbitych stóp sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Aguś, pozazdrościłam widoków i ja też dziś "ugotowałam" ptaszkom, ciekawe, czy zaczną się wreszcie stołować w karmniku, mam nadzieję, bo powoli jakieś ślady dziobów na smalczyku pozostawionym wcześniej widać , ostro za to buszują po kompoście -po całej masie odbitych stóp sądzę A nie było czasem troszke odwilży ? Kompost fermentuje i przy dużym mrozie zamarznie, ale jak mróz da odporu to wszystko w nim zaczyna żyć ... robalki też - może za tym tak buszowały ? Albo wyrzuciłaś coś smakowitego Jak sie zorientują "gdzie dają dobrze zjeść" to będziesz miała zgraję - jak Aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.02.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jak sie zorientują "gdzie dają dobrze zjeść" to będziesz miała zgraję - jak Aka hehe dziecko moje żeńskie przeziebione i wczoraj z młodym pół dnia w oknie siedzieli i gdy tylko przyszłam z pracy powitali mnie okrzykiem:Ty wiesz mamo ile my mamy teraz ptaków???? i tak naprawdę naroiło sie ich cała masa...doszło do całeg ostada kilka sikorek a od wczoraj buszuje rownież bażant KamaG-przekonaja sie, przekonaja agus dobrzepisze...u mnie pod drzewkiem i w karmiku szybko poszło, jednak na balkonie dopiero po 2 dniach zaczęły rzadzić...musiały obadac teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.02.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A nie było czasem troszke odwilży ? Kompost fermentuje i przy dużym mrozie zamarznie, ale jak mróz da odporu to wszystko w nim zaczyna żyć ... robalki też - może za tym tak buszowały ? Albo wyrzuciłaś coś smakowitego Jak sie zorientują "gdzie dają dobrze zjeść" to będziesz miała zgraję - jak Aka było ze dwa dni w dzień na + więc chociaż śnieg leży wciąż to może cuśtam się rusza pod, i rzeczywiście poszły na kompost resztki po owocach i ziemia z kwiatka w której się ślimaki akwariowe zalęgły z resztą kwiatka , korzenie zezarły ślimaki to może je teraz ptoszki zezarły za karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Aguś... a wiesz, że kos jak śpi to wkłada głowę pod krzydło ... usnęło się biedakowi w moim kwietniku... ale to tylko taka drzemka w dzień była, bo w nocy to bym się bała o koty Pisałam do Ciebie u siebie, ale nie wiem, czy zajrzysz, więc i u Ciebie napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts