Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć!

Aguś zaglądniesz do mojego dzienniczka?

mam nadzieję, ze sie nie pogniewasz :oops:

Kobieto !

Jesteś szalona ! Ratujesz ptasie istnienia i pytasz czy sie gniewam ?!?! :o :o :o

Wiesz jak wiele ptaków przeżyłoby zimę gdyby wszyscy tak "ogłupieli" jak ty ? :lol:

Każdy może wkleić do swojego dziennika czy komentarzy wszystko co mu sie u mnie spodoba i przyda a ja sie nie pogniewam ! A jeśli będzie to związane z "ptasią akcją" - będę szczęśliwa !

No ! Się nakrzyczałam :lol: :lol: :lol:

Aguś, pozazdrościłam widoków i ja też dziś "ugotowałam" ptaszkom, ciekawe, czy zaczną się wreszcie stołować w karmniku, mam nadzieję, bo powoli jakieś ślady dziobów na smalczyku pozostawionym wcześniej widać :D , ostro za to buszują po kompoście -po całej masie odbitych stóp sądzę :lol:

Aguś, pozazdrościłam widoków i ja też dziś "ugotowałam" ptaszkom, ciekawe, czy zaczną się wreszcie stołować w karmniku, mam nadzieję, bo powoli jakieś ślady dziobów na smalczyku pozostawionym wcześniej widać :D , ostro za to buszują po kompoście -po całej masie odbitych stóp sądzę :lol:

A nie było czasem troszke odwilży ?

Kompost fermentuje i przy dużym mrozie zamarznie, ale jak mróz da odporu to wszystko w nim zaczyna żyć ... robalki też - może za tym tak buszowały ? Albo wyrzuciłaś coś smakowitego :wink:

Jak sie zorientują "gdzie dają dobrze zjeść" to będziesz miała zgraję - jak Aka :lol:

Jak sie zorientują "gdzie dają dobrze zjeść" to będziesz miała zgraję - jak Aka :lol:

hehe dziecko moje żeńskie przeziebione i wczoraj z młodym pół dnia w oknie siedzieli i gdy tylko przyszłam z pracy powitali mnie okrzykiem:Ty wiesz mamo ile my mamy teraz ptaków???? :p

i tak naprawdę naroiło sie ich cała masa...doszło do całeg ostada kilka sikorek a od wczoraj buszuje rownież bażant :D

KamaG-przekonaja sie, przekonaja agus dobrzepisze...u mnie pod drzewkiem i w karmiku szybko poszło, jednak na balkonie dopiero po 2 dniach zaczęły rzadzić...musiały obadac teren :p

A nie było czasem troszke odwilży ?

Kompost fermentuje i przy dużym mrozie zamarznie, ale jak mróz da odporu to wszystko w nim zaczyna żyć ... robalki też - może za tym tak buszowały ? Albo wyrzuciłaś coś smakowitego :wink:

było ze dwa dni w dzień na + więc chociaż śnieg leży wciąż to może cuśtam się rusza pod, i rzeczywiście poszły na kompost resztki po owocach i ziemia z kwiatka w której się ślimaki akwariowe zalęgły :o z resztą kwiatka :-? , korzenie zezarły ślimaki :evil:

to może je teraz ptoszki zezarły za karę :roll: