Zbigniew100 03.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Dla poprawy humoru , Za każdym razem gdy to czytam muszę mieć chusteczkę pod ręką,może i Wam poprawi humor Pozwolę sobie wkleić taką "króciutką"opowiastkę-rozbawiła mnie do łez,a pasuje do pogody.pozdrawiam he, he dobre, czy to oryginał z tego forum? Z forum ale czy orginał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Neee - na zimę hibernuję ...ale latem to podobno ...mam pchły ... To ja Frontline przyniosłam, na wsi słuczaj http://p.animalia.pl/img/produkty/duze/vet/fr_spray.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Neee - na zimę hibernuję ...ale latem to podobno ...mam pchły ... To ja Frontline przyniosłam, na wsi słuczaj http://p.animalia.pl/img/produkty/duze/vet/fr_spray.jpg ...no ładnie ... zaraz mnie odrobaczą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Eeeee ... to jeno na pchły i inne gnidy, nie na robale! Jak chcesz na to drugie, to ... mogę przynieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2010 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Eeeee ... to jeno na pchły i inne gnidy, nie na robale! Jak chcesz na to drugie, to ... mogę przynieść... Nie chcę ! Niem mam robali http://img341.imageshack.us/img341/5646/006ob.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Też tak myślałam, ale skoro o odrobaczaniu wspominałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.02.2010 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Taaaaa .... "góry dobrońskie" ...takie one góry jak ja dziewica orleańska Ale ja już będę grzeczna khm khm ...bo chyba wiem gdzie to jest ... Za późno. Ja też już sporo wiem - dziennik za mną Teraz już mi się ślepia zamykają, ale wkrótce cię odwiedzę w tym twoim lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.02.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 AgaJeżyk Oglądałem twoje ptaszki. Świetne. Piękne zdjęcia. Masz cierpliwość i wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.02.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witam "kuzynkę" z rana Słonko świeci i będzie piękny dzionek http://th.interia.pl/40,befa357191426382/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja również witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Za późno. Ja też już sporo wiem - dziennik za mną Teraz już mi się ślepia zamykają, ale wkrótce cię odwiedzę w tym twoim lesie Khm khm ... noooo - wyśpij sie , wyśpij ... jak człowiek wyspany to ...spokojniejszy Do lasu możesz przyjechać ...jak oddasz lejek ... AgaJeżyk Oglądałem twoje ptaszki. Świetne. Piękne zdjęcia. Masz cierpliwość i wiedzę Aaaa dziękuję , dziękuję Zbyszku ! Z tą wiedzą to różnie ale cierpliwość trąca uporem to i efekty są Aka , KUZYN ! Powitać ,powitać ...pięęęęękne słoneczko ! I parking odśnieżają !!! Nie wierzę własnym oczom Zaraz włączę szwendacze i na ksiuty wyruszam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 u nas dziś nie sypalo - ale pług nie omieszkał mi zawalić śniegiem wjazdu... mimo to witam promiennie, bo słonko swieci! ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.02.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Aguś, "kuzyneczko", http://www.kaczuszka.net/blog/09/kartki/dziekuje1.jpg Ty wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Pozdrowienia od kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Aguś, "kuzyneczko", Ty wiesz za co Oooj ... będę szczęśliwa ...jak zobaczę dach A póki co ... nie dziamkuj jeszcze Najważniejsze, że wszystko na dobrej drodze Arctica : Dla KOSA ... buziole proszę posłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 u nas dziś nie sypalo - ale pług nie omieszkał mi zawalić śniegiem wjazdu... mimo to witam promiennie, bo słonko swieci! ;0 Maaatko ... nie zauważyłam cię dzisiaj ...kruszynko U nas też nie sypało więc jak wydarłam z domu to się włóczyłam cały dzień ...a jak wróciłam - powiało cywilizacją odśnieżone parkingi lalalalala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.02.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 odśnieżone parkingi lalalalala I u mnie to samo Pod pracą mogłam wreszcie normalnie zaparkować a nie jak przez ostatnie tygodnie - pod katem. I dziś nikt już mnie z zaspy nie wypychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dobry wiecór, jakie fajne lustro tam u góry jest! W sam raz dla mnie by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 u nas dziś nie sypalo - ale pług nie omieszkał mi zawalić śniegiem wjazdu... mimo to witam promiennie, bo słonko swieci! ;0 Maaatko ... nie zauważyłam cię dzisiaj ...kruszynko U nas też nie sypało więc jak wydarłam z domu to się włóczyłam cały dzień ...a jak wróciłam - powiało cywilizacją odśnieżone parkingi lalalalala szczęściara, ktoś Ci odśnieżył miejsce do parkowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dobry wiecór, jakie fajne lustro tam u góry jest! W sam raz dla mnie by się przydało. Właśnie miałam dopytywać, gdzie można takie kupić Aguś... czy to kosisko musi tak rozpierdzielać to jabłko na boki???? czy może krzywy zgryz ma Buziole przekazane przy kolacji.... "kura" szczęśliwa ... widać jeszcze od jeża buziaków nie dostawał Ps. kosy to samotniki? tylko on jeden przyfruwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts