Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lustro !

Aleście się wszystkie rozochociły !

A ja wam powiem, że mam w domu takie "oszukaństwo" , że im dalej stanę tym jestem szczuplejsza. Ktoś mi wytłumaczył, że mam lustro jakie wiesza się w przymierzalniach. Zgroza :evil:

Wiem, że podjadałam ...przyznaję :oops: - ale to "oszukaństwo" mi baaardzo pomogło stracić kontrolę ... a dooopa rooosła ...

Kama - u mnie żarły od świtu do nocy ...a kos to zanim się rano widno zrobiło - już czatował .

Arctica - hmmm będziesz miała śmietnik przez kosa - tak pluje gadzina - fakt. Ale powiem ci, że do mnie to z kobietą swoją przybywał ...hmmm może ten tój jest coś ...no wiesz ...zdezorientowany seksualnie :wink: :lol:

Braza - lustro to mam takie szkaradne, że je w tej chałupie zostawię w diabły :lol: ...po siostrze zostało ...jak większość dupereli i nie tylko.

No to mógłby kolegę przyprowadzić.... tolerancyjna jezdem... a wiosną na dwie mordy by dawali :roll:

No tak - ale oni śpiewają żeby laski zwabić :wink:

i gorzej jak się okaże że wogóle nie będą spiewać - bo po co :lol:

Sure ...my tu o ptaszkach a ty tylko przed lustrem byś stała :lol: :lol: :lol:

Ty kup to lustro bo ewidentnie ci potrzeba :wink:

kupię, kupię - i szkło do barierki też!

jak tylko odpocznę od tego budowanie, bo teraz jak sobie pomyślę, że znowu mam cos budowlanego kupowac, to mnie brr - odrzuca! ;)

Terapeutycznie powinnaś sobie kupić jakie perfuny :lol:

Kupilam sobie - spódnicę! Ale terapia powinna jakiś czas potrwać!... ;)