KamaG 04.02.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 dziewczyny drogie a powiedzcie mi kiedy, o jakiej porze mam szanse podglądnąć ptaśki? bo ziarenka zniknęły co do jednego można powiedzieć a ptaśka żadnego nie przyłąpałam może one się stołują jak ja już do roboty palnę, albo zanim wstanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Moja "kura" to żre cały dzień, a jak mu się znudzi to śpi przy żłobie ale tylko on przyfruwa .... nie licząc sikorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No to przylazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Lustro ! Aleście się wszystkie rozochociły ! A ja wam powiem, że mam w domu takie "oszukaństwo" , że im dalej stanę tym jestem szczuplejsza. Ktoś mi wytłumaczył, że mam lustro jakie wiesza się w przymierzalniach. Zgroza Wiem, że podjadałam ...przyznaję - ale to "oszukaństwo" mi baaardzo pomogło stracić kontrolę ... a dooopa rooosła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No to przylazłam. ...tylko nie mów, że też chcesz lutro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Nie chcę, taka oryginalna jestem. Ale przydałoby mi się takie normalne do łazienki ... cierpię na brak chroniczny ... nie masz na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja nadal nie mam w małej łazience lustra, ale się przyzwyczaiłam... dobrze mi robi na samopoczucie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kama - u mnie żarły od świtu do nocy ...a kos to zanim się rano widno zrobiło - już czatował . Arctica - hmmm będziesz miała śmietnik przez kosa - tak pluje gadzina - fakt. Ale powiem ci, że do mnie to z kobietą swoją przybywał ...hmmm może ten tój jest coś ...no wiesz ...zdezorientowany seksualnie Braza - lustro to mam takie szkaradne, że je w tej chałupie zostawię w diabły ...po siostrze zostało ...jak większość dupereli i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ja nadal nie mam w małej łazience lustra, ale się przyzwyczaiłam... dobrze mi robi na samopoczucie! Nad chłopem się zlituj - niech się ogoli wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No to mógłby kolegę przyprowadzić.... tolerancyjna jezdem... a wiosną na dwie mordy by dawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Arctica, przez chwile myślałam, że Ty o moim lustrze!... http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 No to mógłby kolegę przyprowadzić.... tolerancyjna jezdem... a wiosną na dwie mordy by dawali No tak - ale oni śpiewają żeby laski zwabić i gorzej jak się okaże że wogóle nie będą spiewać - bo po co Sure ...my tu o ptaszkach a ty tylko przed lustrem byś stała Ty kup to lustro bo ewidentnie ci potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 kupię, kupię - i szkło do barierki też! jak tylko odpocznę od tego budowanie, bo teraz jak sobie pomyślę, że znowu mam cos budowlanego kupowac, to mnie brr - odrzuca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 kupię, kupię - i szkło do barierki też! jak tylko odpocznę od tego budowanie, bo teraz jak sobie pomyślę, że znowu mam cos budowlanego kupowac, to mnie brr - odrzuca! Terapeutycznie powinnaś sobie kupić jakie perfuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 kupię, kupię - i szkło do barierki też! jak tylko odpocznę od tego budowanie, bo teraz jak sobie pomyślę, że znowu mam cos budowlanego kupowac, to mnie brr - odrzuca! Terapeutycznie powinnaś sobie kupić jakie perfuny Kupilam sobie - spódnicę! Ale terapia powinna jakiś czas potrwać!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 To jeszcze dorzuć żakiet i buty ... jakby nie pomogło ... torebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Podoba mi się ten tok myślenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Podoba mi się ten tok myślenia! Nooo widzisz jaka terapia sie skroiła ? ...Tylko chłopa nie pytaj co o tym sądzi ...bo sie zdziwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Podoba mi się ten tok myślenia! Nooo widzisz jaka terapia sie skroiła ? ...Tylko chłopa nie pytaj co o tym sądzi ...bo sie zdziwisz no, spódnicę na pewno wybaczy, ustalimy, że to imieninowa! reszty nie jestem pewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Sa jeszcze: urodziny, zając wielkanocny, rocznica ślubu, rocznica pierwszej randki, rocznica pierwszej wymiany zdań .... itd, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts