KamaG 05.02.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 witam z rana jak coś nie tak z siedzeniem to... zawsze można: http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201001/1265299961_by_kubiczkos_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Sa jeszcze: urodziny, zając wielkanocny, rocznica ślubu, rocznica pierwszej randki, rocznica pierwszej wymiany zdań .... itd, itp i jeszcze pierwszy poniedziałek w tym tygodniu.... i wtorek... i środa... też pierwsza w tym tygodniu przecież Kama... doopy na plecach to jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.02.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 witam z rana jak coś nie tak z siedzeniem to... zawsze można: http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201001/1265299961_by_kubiczkos_500.jpg Reklama bielizny wyszczuplającej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Hmmm może to jakaś odmiana ...wielbłąda ? My się smiejemy ... a ona tam wodę gromadzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.02.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nie tylko wodę, ale i pożywienie pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Nie tylko wodę, ale i pożywienie pewnie A może to plecak taki ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 oj, no przecież jest wytłumaczone co to zaszło operacja podniesienia pośladków udała się nie ma co doszukiwać się ukrytego dna nie ma to jak dobry chirurg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.02.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć dziewczyny i .... chłopaki Ale u was wesoło dawno się tak nie uśmiałam. I tak odnośnie ptaszków i słonka; wczoraj zasuwam do pracusi, słonko grzeje cieplutko sople kapią a z drzewa nieopodal ptasie trele do mnie dolatują Czy to już znaczy że wiosna niedaleko? Doopa na plecach powalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć dziewczyny i .... chłopaki Ale u was wesoło dawno się tak nie uśmiałam. I tak odnośnie ptaszków i słonka; wczoraj zasuwam do pracusi, słonko grzeje cieplutko sople kapią a z drzewa nieopodal ptasie trele do mnie dolatują Czy to już znaczy że wiosna niedaleko? Doopa na plecach powalająca Ktoś za tobą gwizdał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.02.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć dziewczyny i .... chłopaki Ale u was wesoło dawno się tak nie uśmiałam. I tak odnośnie ptaszków i słonka; wczoraj zasuwam do pracusi, słonko grzeje cieplutko sople kapią a z drzewa nieopodal ptasie trele do mnie dolatują Czy to już znaczy że wiosna niedaleko? Doopa na plecach powalająca Tak właśnie ! Nadchoooooodzi wiosna ! I to nic, że za oknem jej nie widać. Ptaki mają swój zegar i zaczynją trelać jak tylko dzień wydłuży sie w sposób widoczny (tak koło godziny). Oby tylko skowronki nie przyleciały pod koniec lutego ... jak to już bywało ...bo się baaardzo zdziwią w tym roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.02.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć dziewczyny i .... chłopaki Ale u was wesoło dawno się tak nie uśmiałam. I tak odnośnie ptaszków i słonka; wczoraj zasuwam do pracusi, słonko grzeje cieplutko sople kapią a z drzewa nieopodal ptasie trele do mnie dolatują Czy to już znaczy że wiosna niedaleko? Doopa na plecach powalająca Ktoś za tobą gwizdał. Eeeeeeeeeee chyba niekoniecznie za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jassssoooo ... te podniesione pośladki mnie wyprały ... nie chciałabym znać chirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.02.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Aguś, dziewczyny i chLopaki (musiałam to dpisać, bo w ost.chwili zobaczyłam, że i Zbigniew tu gości ) -co to za zwierzak lub inny ptak pochłania jabłuszka przygotowane dla kosa w całości??? rano wykładam a po południu jak juz wrócę wszystko, dosłownie wymiecione i nie tak jak było jeszcze kilka dni temu, ze resztki pozostawały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.02.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ... wbijam się TU ... aby NIKT nie rozsiewał plotek, że mam KOGOŚ w ...nosie cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Aguś, dziewczyny i chLopaki (musiałam to dpisać, bo w ost.chwili zobaczyłam, że i Zbigniew tu gości ) -co to za zwierzak lub inny ptak pochłania jabłuszka przygotowane dla kosa w całości??? rano wykładam a po południu jak juz wrócę wszystko, dosłownie wymiecione i nie tak jak było jeszcze kilka dni temu, ze resztki pozostawały.... No jak to kto..... moja psica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.02.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Aguś, dziewczyny i chLopaki (musiałam to dpisać, bo w ost.chwili zobaczyłam, że i Zbigniew tu gości ) -co to za zwierzak lub inny ptak pochłania jabłuszka przygotowane dla kosa w całości??? rano wykładam a po południu jak juz wrócę wszystko, dosłownie wymiecione i nie tak jak było jeszcze kilka dni temu, ze resztki pozostawały.... No jak to kto..... moja psica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Aguś, dziewczyny i chLopaki (musiałam to dpisać, bo w ost.chwili zobaczyłam, że i Zbigniew tu gości ) -co to za zwierzak lub inny ptak pochłania jabłuszka przygotowane dla kosa w całości??? rano wykładam a po południu jak juz wrócę wszystko, dosłownie wymiecione i nie tak jak było jeszcze kilka dni temu, ze resztki pozostawały.... No jak to kto..... moja psica Twoja psica zjada jabłka?? No niee.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ło matko, jaka doopa na plecach! Swoja drogą - jak to możliwe, żeby mieć taka duża górną połowę i takie w sumie wąskie podwozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Aguś, dziewczyny i chLopaki (musiałam to dpisać, bo w ost.chwili zobaczyłam, że i Zbigniew tu gości ) -co to za zwierzak lub inny ptak pochłania jabłuszka przygotowane dla kosa w całości??? rano wykładam a po południu jak juz wrócę wszystko, dosłownie wymiecione i nie tak jak było jeszcze kilka dni temu, ze resztki pozostawały.... No jak to kto..... moja psica Twoja psica zjada jabłka?? No niee.. Psica je wszystko co ktoś inny mógłby zjeść... płatki owsiane też wylizała... i od razu zaznaczam, wcale jej nie głodzę , tak już ma... jabłka, gruszki z koszyczka, maliny prosto z krzaczka... i uwielbia ogórki kwaszone ... i kapustę...też kwaszoną, i marchewkę... obojętnie jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ło matko, jaka doopa na plecach! Swoja drogą - jak to możliwe, żeby mieć taka duża górną połowę i takie w sumie wąskie podwozie? Nie mogłam się powstrzymać... pomyślcie jakie dłuuuuugie stringi na taki kuper trzeba by założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts