braza 06.02.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Fantastyczne te płytki! Jeżyku, gdzie je namierzyłaś??? Moja kocia właśnie mi wyjada ... podsmażany chleb Czy to normalne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.02.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Fantastyczne te płytki! Jeżyku, gdzie je namierzyłaś??? Moja kocia właśnie mi wyjada ... podsmażany chleb Czy to normalne???? To nie ja - to Gafinka w wątku http://forum.muratordom.pl/plytki-gresowe-imitujace-drewno-pomocy,t77764-60.htm i widziała je w sklepie na żywo Wszystkie płytki wypatrzyłam w TTW Opex - akurat chyba większość w Arcer i Yeti - albo włoscy albo hiszpańscy producenci bo mi się już potentegowało. Te co ceny nie widać są od 109 do 130 złotych za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.02.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Płytki na pewno są włoskie. Jak kto ma tanie euro, może kupić każdy wyrób Serenissimy w sklepie internetowym w Niemczech: http://www.fliesen-schonauer.de/catalog/index.php?manufacturers_id=7625&osCsid=38f4791a9be9057c71da91c0aa41c76c W Polsce, poza Allegro, mają je Opexy: http://www.opex.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 07.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Jeżyku co zajrzę do Ciebie to w głowie mętlik, aleście mi tymi kaflami namieszały. Cudne!!! Niestety w salonie popełniłam błąd i kafle mam delikatnie mówiąc... takie se. Moje wnętrze zaczęło się zmieniać wraz z zamieszkaniem w tym domu. Też dokarmiam ptaszory ale słonecznikiem. Uwielbiają !!! I słoninką, jabłuszek nie mogę dać bo moja (jak ja nazwałaś sznupka ) piesica uwielbia jabłka i je kradnie. Normalnie wynosi je mój wielki kałkaźnik z piwnicy za...ogonek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.02.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Madzia - Czeeeeść Jabłka możesz ponabijać na suche gałązki na drzewach albo rzucić za ogrodzenie ...jak masz - bo nie wiem nawet Mam prośbę - dobrze, że jesteś. Pamiętasz jak chlopcy montowali schody? Na czym polegał pic, że dom osiada a schody pracują osobno ? Tam u góry one nie są równo z podłogą poddasza ? Czy maja coś sprytnego "po drodze" zrobione, że się nie wichrują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Niedziela jest, więc darowałam Ci dzwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 07.02.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Dolna część schodów (od spocznika w dół) jest przymocowana na dwóch nogach. I jak dom osiada to podcina się te nogi. Od spocznika w górę biegi są luźno oparte o strop. Jak dom osiada biegi idą do góry, zdarza się że bieg się blokuje i wtedy..... bierze się młot 5 kg i ....wali się od spodu aż wskoczą na swoje miejsce i będą luźne. I to jest tajemnica poliszynela . To ja te jabłka lepiej na gałęzi wysoko osadzę bo boję się że Dianka za tymi jabłkami wycieczki przez płot będzie robiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anila2005 07.02.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam. Działka w kwiatach- cudna była, ale domek wyrósł równie piękny, fajny dziennik,pozdrawiam i jeszcze wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.02.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 są piękne, też o nich czytałam ciekawe, czy na żywo prezentująsię równie "naturalnie drewnopodobnie" ten sprzedawca ma również b.ładne płytki podłogowe imitujące kamień, jakich szukam, jednak bałabym się kupować na podstawie zdjeć - często w rzeczywistosci wygląd płytek odbiega od wyglądu ze zdjęcia ...i to jest ból ...że nie można "pomacać" ... A ten kamień to zaraz muszę obejrzeć Aguś, nie płacz. Jeśli chcesz pomacac serenissme to usmiechnij się a przeslę Ci szarą. Miałam tez ten środkowy rudy kolor ale juz komuś z FM wysłałam. Ja bym kasy na taką podłogę nie żałowała, meble możesz kiedys zmienic a z podłoga to trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Aguś, dziewczyny i chLopaki (musiałam to dpisać, bo w ost.chwili zobaczyłam, że i Zbigniew tu gości ) -co to za zwierzak lub inny ptak pochłania jabłuszka przygotowane dla kosa w całości??? rano wykładam a po południu jak juz wrócę wszystko, dosłownie wymiecione i nie tak jak było jeszcze kilka dni temu, ze resztki pozostawały.... No jak to kto..... moja psica Twoja psica zjada jabłka?? No niee.. Psica je wszystko co ktoś inny mógłby zjeść... płatki owsiane też wylizała... i od razu zaznaczam, wcale jej nie głodzę , tak już ma... jabłka, gruszki z koszyczka, maliny prosto z krzaczka... i uwielbia ogórki kwaszone ... i kapustę...też kwaszoną, i marchewkę... obojętnie jaką wiem już wiem ninanananana przybyło mi parę kosów do wykarmienia i są to samce http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a060.gif będę miała na wiosnę piękny świergot w ogrodzie nananana dzisiaj przydybałam od rańca....męża wysłałam, aby jabłka podłożył i jak tylko skrył się za domkiem kosy się zleciały ( o wróblach i sikorkach nie wspomnę )w try miga śladu po jabłkach nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A te jabłka to gdzie umieścić? Za ogonki przywiązać do gałęzi, czy położyć gdzieś wyżej i niech czekają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Czeeee! Kurczę, fajne płytki tutaj oglądacie, dziewczynki! Ale ja jak na razie wierna jestem w moim wyborze - Tubądzin, kolekcja Majolika, takie małe kamieniopodobne, piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.02.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Fajnie macie z tymi ptaszkami. Ja na działeczce nikogo nie dokarmiam bo bym ptaszki zawiodła. za rzadko tam bywamy i bardzo nieregularnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 07.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A ja mam taki nowy gadżecik do autka http://img519.imageshack.us/img519/140/agatkauciotki.jpg Dziewczyny - zrobić zdjęcia ptakom, to trzeba mieć anielską cierpliwość! http://img46.imageshack.us/img46/6717/agatkauciotki00.jpg Wiem... Wiem... Nie powinny resztek ze stołu dostawać i już nie dostają - akurat wtedy nic nie miałam, a żal mi było biednych głodomorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Fajowski taki gadżecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.02.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam śpiewająco ...i wracam do góry ... poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.02.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Witam. Działka w kwiatach- cudna była, ale domek wyrósł równie piękny, fajny dziennik,pozdrawiam i jeszcze wpadnę Cześć anila2005 ...zapraszam częściej khm khm raczej wleć tu jak ptaszek ...to wpadanie to mi sie ...z niekontrolowanym rozmnażaniem skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.02.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A te jabłka to gdzie umieścić? Za ogonki przywiązać do gałęzi, czy położyć gdzieś wyżej i niech czekają? Na gałązkę naciukaj na drzewie - zawsze się jakiś kikutek znajdzie Za ogonek - bryndza. Moje spadały ... Sipatka - dobrze że nie dokarmiasz jak nie możesz tego systematycznie robić ...krzywda byłaby tylko - nie pożytek ... boratom ......... no proooooszę cię ...tylko nie placek Już kasza z woreczka lepsza - chociaz nie wątpię, że rąbały ten placek zajadle żarłoki ! Ten gadżecik baaardzo fajny. Tylko jak stopnieje śnieg ...zostaną po tym gadżeciku takie khm khm "pamiątki" Odstaw ten samochód dalej co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 No to sobie jutro pociukam ... a gatunek jabłek to ważny jest, czy ptaszkom wsio ryba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.02.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 W naszym karmniku na parapecie (na poddaszu) żerowała dziś... mysz. Córka nakręciła filmik, jak targa ząbkami zmrożone okruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts