AgaJeżyk 18.10.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam ! Od razu odpowiadam na pytanko - to najprawdziwszy jeżyk pigmejski.Absolutnie domowe zwierzątko. "Pokulaj" się w komentarzach troszke do góry - będziesz wszystko wiedziała ... nawet jak jedzą takie jeżyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dzięki, gapa ze mnie . Obejrzałam i.... dołączył do moich chciejstw. Muszę o nich poczytać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witaj od kilku dni zapoznaję się z Twoim domkiem i jestem pod jego urokiem Nie dość, że czyta się wyśmienicie to jeszcze jakie zapachy, a teraz pigmejski jeż afrykański - o nim poczytałam tu http://www.jezafrykanski.pl/index.php?pokaz=index Będę śledzić Twoje poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.10.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam Fantastyczna relacja z budowy! Czyta się Ciebie wręcz relaksująco, a tego mi teraz najbardziej potrzeba Mam nadzieję, że jak wrócę za 3 dni, to jeszcze nie skończysz opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.10.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Baaardzo wam dziękuję.Zaczynałam się obawiać, że za bardzo się rozpisałam.Ale to takie cudowne wspomnienia - mówię wam ! To co mnie teraz czeka nie będzie pewnie takie cudowne, ale mam to szczęście, że do dziś nikt nie doprowadził mnie do płaczu na tej budowie. Chciałabym żeby tak było dalej ... I cieszę się, że komuś funduję relaks - na zdrowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witaj Aga! chwilke mnie nie było a tu juz u Ciebie takie postępy@@ pisz , pisz ...i wklejaj foteczki bo jestem ciekawa jakie okienka wybrałaś, jaki dach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.10.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ooooj - okienek to w tym roku nie zobaczysz.Ale jak znajdę w necie to pokażę.A dach jest ! Ale cierpliwości. Jadę na wstecznym niecierpliwa kobieto ! Jak się rozjadę to wy też się pogubicie hi hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no dobra...to czekam cierpliwie i nóżkami przebieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no dobra...to czekam cierpliwie i nóżkami przebieram nóżkami jak jeżyk przebierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.10.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Zakochałam się. Chcę jeżyka!!! Nie ma sprawy : http://www.allegro.pl/item756120605_mlody_jez_pigmejski_atelerix_albiventris_wroc.html Ja sobie obiecałam, że jak wykończę chałupkę to kupuję ! zakochałam się! w domku zamierzasz trzymać???? my po budowie przy okazji sprzątania znalezlismycsła rodzinke pod deskami...uwiły tam sobie gniazdko, dzieki czemu bajzle specjalnie dal nich pozostał jeszcze przez cała zime i wosne,niestey na lato juz tam ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 była u Cie w dzienniczku i poczułam sie jakbym była tam naprawdę cudo domek rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.10.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 w domku zamierzasz trzymać???? Ciekawe czy moje stado polubi jeżyka. Kotki są akceptowane, nawet bardzo lubiane. Może z jeżykiem też się zaprzyjaźnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 20.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ale jeszcze ładniej się oblizuje - marchewka?? chyba dobra była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 20.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jeżyku - to nie fajnie. Walnij chociaż jedno zdjęcie z dziś. Ciekawość zżera mnie niemożliwie. dach ? czy jest tak cudnie załamany jak myślę ?? No nie wytrzymam tego napięcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.10.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 "Jezdem, jezdem" - Jeżyk miał dzisiaj koszmarny dzień. Włóczyłam się z tatą po "doktorach" w Poznaniu. Walczymy z raczyskiem ale żywcem się nie damy ...tyle, że sił czasem brak... Jak powklejam teraz fotki "z teraz" to cały dziennik popaskudze ... To może na Picasa wrzuce co nie co - cierpliwości ... Zaraz coś wymyślę. A tak poza tym to mam tu widzę fan klub jeżyka ! Podbił wasze serca coooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.10.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Wkleiłam 5 sztuk ... najświeższe "świeżynki". http://picasaweb.google.com/Jezyk28/HistoriaBudowyJezyka# Do wiosny pewnie nie za wiele się zmieni... no może okna wypadałoby zabezpieczyć i posprzątać - oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 20.10.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 po pierwsze dzięki za świżyki - już lepiej i pomysł dobry i sorrki za tę niecierpliwość. po drugie dla mnie jesteś doskonała po trzecie ja też palę - więc nie jesteś sama z tym nałogiem. po czwarte Bardzo dobry kolor dachu. po piąte za chwilę wiosna i wszystko zacznie się od nowa a teraz życzę zdrowia i siły do walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 cudny kolor dachówki!!! podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 A co to za dachóweczka?? Bo właśnie jesteśmy na etapie wybierania. Koniecznie musi być antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.10.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 A co to za dachóweczka?? Bo właśnie jesteśmy na etapie wybierania. Koniecznie musi być antracyt Braas romańska - cementowa w kolorze grafit.Do antracytu trochę jej brakuje, ale im "czarniejsza" tym bardziej się nagrzewa i ... widać brud. Nasza ma powłokę akrylową (nie czepia się brud) i wysoki zamek boczny (podobno to ważne) i najważniejsze - nie świeci się jak psie ...nie powiem co. Jeszcze jedna zaleta - cena ! To jest taki mercedes dachówek betonowych. Wolę mieć takiego "mercedesa" jak hulajnogę z ceramiki... A wogóle polecam. Dekarz mniej kasuje bo łatwiej się tnie a jak są odpady w transporcie to nie ma lamentu ( 1 szt - 2,60 ). Wygląda jak widzisz - ja jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts