AgaJeżyk 08.02.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Jeżyku dziękuję za wiosnę... dotarło Jutro będę wabić , ciekawe czy kosik skuma o co biega Kos to cię za potencjalnego rywala weźmie Będziesz miała kosowojnę ...ale kosica pewnie przyleci jak usłyszy. Szykuj się na randkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.02.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 aaaa... to trza by czuprynkę zapastować... na kosio-czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.02.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Aguś, nie płacz. Jeśli chcesz pomacac serenissme to usmiechnij się a przeslę Ci szarą. Miałam tez ten środkowy rudy kolor ale juz komuś z FM wysłałam. Ja bym kasy na taką podłogę nie żałowała, meble możesz kiedys zmienic a z podłoga to trudniej. Właśnie byłam u Anetki w Dzienniku I widziałam podłogę z szarej Serenissimy. Pięknie wygląda: http://forum.muratordom.pl/pod-zielonym-dachem,t176244.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.02.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 AGA wybierasz sie do Łodzi na TARGI BUDOWLANE? Blisko masz przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.02.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 W ostatnim odcinku Mai w ogrodzie było o tym jak wiewiórki śpią sobie w budkach... takich jak lęgowe dla ptaków... tylko z większym otworkiem ... gdzie ja aktualnie ogladasz????uwielbiam jej programy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.02.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jeżyku dziękuję za wiosnę... dotarło Jutro będę wabić , ciekawe czy kosik skuma o co biega Kos to cię za potencjalnego rywala weźmie Będziesz miała kosowojnę ...ale kosica pewnie przyleci jak usłyszy. Szykuj się na randkę o jaki wabieniu Wy tu gadacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Slonko - zastanawiałam sie czy nie pomęczyc anetkę o kawałek ale najpierw poszukam sama. Jak nie znjdę w Poznaniu (u nas nie ma ) - to bedę się do niej baaaardzo ładnie uśmiechać . Kolor u niej jest super. Mnie też sie podoba taki szaro-patynowy odcień, ale nie wiem czy to przy ciemniejących balach nie wyglądałoby z czasem ...dziwnie. Ale pomacać byłoby warto. Ja chciałabym żeby nie były takie gładziutkie ...wiesz o co chodzi ? AGP-y - przyznam, że nie myślałam o targach bo ja 12 lutego na wojne wyruszam Kargule do sądu wloką. To juz trzecia sprawa i mam nadzieję, że ostatnia. Nraeszcie powołali biegłego geodetę sądowego - może ukręcą łeb sprawie. Już mi cierpliwości brakuje na ten cyrk ... A wy się wybieracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 o jaki wabieniu Wy tu gadacie? Daj adres mailowy - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 W ostatnim odcinku Mai w ogrodzie było o tym jak wiewiórki śpią sobie w budkach... takich jak lęgowe dla ptaków... tylko z większym otworkiem ... gdzie ja aktualnie ogladasz????uwielbiam jej programy!!!!! na TVN Pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 AGP-y - przyznam, że nie myślałam o targach bo ja 12 lutego na wojne wyruszam Kargule do sądu wloką. To juz trzecia sprawa i mam nadzieję, że ostatnia. Nraeszcie powołali biegłego geodetę sądowego - może ukręcą łeb sprawie. Już mi cierpliwości brakuje na ten cyrk ... A wy się wybieracie ? My będziemy na pewno. Daleko nie mamy Jeżyku, trzymamy kciuki za bitwę i całą wojnę. Pokonasz ich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.02.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 AGP-y [/b]- przyznam, że nie myślałam o targach bo ja 12 lutego na wojne wyruszam Kargule do sądu wloką. To juz trzecia sprawa i mam nadzieję, że ostatnia. Nraeszcie powołali biegłego geodetę sądowego - może ukręcą łeb sprawie. Już mi cierpliwości brakuje na ten cyrk ... A wy się wybieracie ? Jasna sprawa Może będą piece, tynki i inne niezbędne rzeczy. Worto oglądność nowości i trendy. ZAPRASZAMY Będzie okazja się spotkać a poza tym wisimy ci kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 o jaki wabieniu Wy tu gadacie? Daj adres mailowy - zobaczysz poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.02.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 W ostatnim odcinku Mai w ogrodzie było o tym jak wiewiórki śpią sobie w budkach... takich jak lęgowe dla ptaków... tylko z większym otworkiem ... gdzie ja aktualnie ogladasz????uwielbiam jej programy!!!!! na TVN Pogoda wiecej szczególów mogę prosic...kiedy i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jasna sprawa Może będą piece, tynki i inne niezbędne rzeczy. Worto oglądność nowości i trendy. ZAPRASZAMY Będzie okazja się spotkać a poza tym wisimy ci kawę Cholercia ...na te piece to powinnam sie wypuścić ... hmmm zacznę kombinować Ale mi klina zabili no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.02.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jasna sprawa Może będą piece, tynki i inne niezbędne rzeczy. Worto oglądność nowości i trendy. ZAPRASZAMY Będzie okazja się spotkać a poza tym wisimy ci kawę Cholercia ...na te piece to powinnam sie wypuścić ... hmmm zacznę kombinować Ale mi klina zabili no Przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 AGP-y ... myślę ...myślę ... Chłopa muszę dorwać ...telefonu nie odbiera Coś może wymyślę - czasu potrzeba... Hmmmm ...no rozochociłam się no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 http://img382.imageshack.us/img382/5872/limaki9lp.jpg http://zinnia.w.interia.pl/dianthus_car.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ło mamuniu, Jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ło mamuniu, Jamles spełniłem życzenie jeżyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ło mamuniu, Jamles spełniłem życzenie jeżyka Jaaaaamles http://img62.imageshack.us/img62/7779/006m.gif ...ty nie słoń jesteś ino ...mamut .... gatunek wymarły ... ...i prawdziwy gentelmen http://img130.imageshack.us/img130/3923/trzepierzsami.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts