Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś, nie płacz. Jeśli chcesz pomacac serenissme to usmiechnij się a przeslę Ci szarą.

Miałam tez ten środkowy rudy kolor ale juz komuś z FM wysłałam.

Ja bym kasy na taką podłogę nie żałowała, meble możesz kiedys zmienic a z podłoga to trudniej. :wink:

Właśnie byłam u Anetki w Dzienniku :) I widziałam podłogę z szarej Serenissimy. Pięknie wygląda: http://forum.muratordom.pl/pod-zielonym-dachem,t176244.htm

Jeżyku dziękuję za wiosnę... dotarło :p

Jutro będę wabić :D , ciekawe czy kosik skuma o co biega :lol:

Kos to cię za potencjalnego rywala weźmie :lol: :lol: :lol:

Będziesz miała kosowojnę ...ale kosica pewnie przyleci jak usłyszy.

Szykuj się na randkę :wink:

o jaki wabieniu Wy tu gadacie? :roll:

Slonko - zastanawiałam sie czy nie pomęczyc anetkę o kawałek ale najpierw poszukam sama. Jak nie znjdę w Poznaniu (u nas nie ma ) - to bedę się do niej baaaardzo ładnie uśmiechać :lol: :lol: :lol: . Kolor u niej jest super. Mnie też sie podoba taki szaro-patynowy odcień, ale nie wiem czy to przy ciemniejących balach nie wyglądałoby z czasem ...dziwnie. Ale pomacać byłoby warto. Ja chciałabym żeby nie były takie gładziutkie ...wiesz o co chodzi ?

AGP-y - przyznam, że nie myślałam o targach bo ja 12 lutego na wojne wyruszam :wink: :lol: :lol: :lol: Kargule do sądu wloką. To juz trzecia sprawa i mam nadzieję, że ostatnia. Nraeszcie powołali biegłego geodetę sądowego - może ukręcą łeb sprawie. Już mi cierpliwości brakuje na ten cyrk ... :-? :evil:

A wy się wybieracie ?

AGP-y - przyznam, że nie myślałam o targach bo ja 12 lutego na wojne wyruszam :wink: :lol: :lol: :lol: Kargule do sądu wloką. To juz trzecia sprawa i mam nadzieję, że ostatnia. Nraeszcie powołali biegłego geodetę sądowego - może ukręcą łeb sprawie. Już mi cierpliwości brakuje na ten cyrk ... :-? :evil:

A wy się wybieracie ?

My będziemy na pewno. Daleko nie mamy :wink:

Jeżyku, trzymamy kciuki za bitwę i całą wojnę. Pokonasz ich!! :)

AGP-y [/b]- przyznam, że nie myślałam o targach bo ja 12 lutego na wojne wyruszam :wink: :lol: :lol: :lol: Kargule do sądu wloką. To juz trzecia sprawa i mam nadzieję, że ostatnia. Nraeszcie powołali biegłego geodetę sądowego - może ukręcą łeb sprawie. Już mi cierpliwości brakuje na ten cyrk ... :-? :evil:

A wy się wybieracie ?

Jasna sprawa

Może będą piece, tynki i inne niezbędne rzeczy. Worto oglądność nowości i trendy.

ZAPRASZAMY

Będzie okazja się spotkać a poza tym wisimy ci kawę :)

W ostatnim odcinku Mai w ogrodzie było o tym jak wiewiórki śpią sobie w budkach... takich jak lęgowe dla ptaków... tylko z większym otworkiem :-? ...

gdzie ja aktualnie ogladasz????uwielbiam jej programy!!!!!

na TVN Pogoda :)

wiecej szczególów mogę prosic...kiedy i o ktorej?

Jasna sprawa

Może będą piece, tynki i inne niezbędne rzeczy. Worto oglądność nowości i trendy.

ZAPRASZAMY

Będzie okazja się spotkać a poza tym wisimy ci kawę :)

Cholercia ...na te piece to powinnam sie wypuścić ... hmmm zacznę kombinować :wink:

Ale mi klina zabili no :-? :wink:

Przyjeżdżaj :wink: