AgaJeżyk 10.02.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hej dziołszki i karlusy Chowcie sie Ale jazda Nie wytrzymam ... AGP-y sie do słownika dorwali ! To już się z nimi nie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Przypomniał mi się Malinowski i Pan Kierownik Nooo i dla jamlesa Malinowski też był ...pici - Malinowski, wczoraj byliście upici! - Nie, Panie Kierowniku, to picia była u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.02.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Aaaa widzisz ...tego dialogu to ja nie pamiętałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.02.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 No już dobrze, dobrze Szkoda, że całych zwrotów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.02.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Bo siedzą w czeluściach jakichś archiwów. Był ciąg dalszy: - i wystrychnęliście ją na dudka? - nie, wydudkałem ją na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.02.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.02.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Czy ten "koskowy domek" to nazwa własna jakiegoś lokalu?, chyba tak, bo kosy w domkach nie mieszkają Ty zdejmij te za ciasne łyżwy bo się jadowity robisz Ooo widzisz! Dobrze żeś przypomniała - tak mi się zdawało, że coś mnie uwiera Jeżyna, a co z sobotą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.02.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 cześć Jeżykowa ... dopiero teraz zauważyłem te ładne zdjątka ptaków ... teraz już rozumiem te maile .. a co ja tu Cię chwalę..... zapomniałem że dobić mnie chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.02.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Czy ten "koskowy domek" to nazwa własna jakiegoś lokalu?, chyba tak, bo kosy w domkach nie mieszkają Ty zdejmij te za ciasne łyżwy bo się jadowity robisz Ooo widzisz! Dobrze żeś przypomniała - tak mi się zdawało, że coś mnie uwiera Jeżyna, a co z sobotą? Taaaak ? Teraz to co z sobotą ? A kto lata po całym forum i mnie dooope obrabia coooooo ? Myślę, myślę i chyba tą sobotę wymyślę a wy się wybierzecie ? cześć Jeżykowa ... dopiero teraz zauważyłem te ładne zdjątka ptaków ... teraz już rozumiem te maile .. a co ja tu Cię chwalę..... zapomniałem że dobić mnie chciałaś Goooooździk - ja z ciebie nie robię ślepego ginekologa. A, że troszeczkę ...młoteczkiem ... w przypływie czułości toż w końcu czym mam Gwoździa traktować piłą łańcuchową ? No mogę jeszcze tak uwentualnie http://img8.imageshack.us/img8/495/022g.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dobry wieczór, przysłam zajrzeć czy jeżyki jeszcze za ptaszkami ganiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.02.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dobry wieczór, przysłam zajrzeć czy jeżyki jeszcze za ptaszkami ganiają. Ganiają, ganiają ...tylko na zwolnionych obrotach co w języku jeża znaczy mam doła ... i nie chce mi sie dzisiaj dokazywać ... Posiedzę sobie u siebie ... samo przejdzie ... a chyba każdy tak czasem ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dobry wieczór, przysłam zajrzeć czy jeżyki jeszcze za ptaszkami ganiają. Ganiają, ganiają ...tylko na zwolnionych obrotach co w języku jeża znaczy mam doła ... i nie chce mi sie dzisiaj dokazywać ... Posiedzę sobie u siebie ... samo przejdzie ... a chyba każdy tak czasem ma ... Aga, to tak wygląda, jak masz doła? Zwiedzając różne komentarze i czytając Twoje wpisy, pomyslałabym, że przeciwnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 10.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Ale fajny ten dialog z Malinowskim i picią Chyba sobie muszę skopiować kilka takich dobrych tekstów na wypadek chandry budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 a można posiedzieć u Ciebie ... i próbować poprawić Ci humor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.02.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dobry wieczór, przysłam zajrzeć czy jeżyki jeszcze za ptaszkami ganiają. Ganiają, ganiają ...tylko na zwolnionych obrotach co w języku jeża znaczy mam doła ... i nie chce mi sie dzisiaj dokazywać ... Posiedzę sobie u siebie ... samo przejdzie ... a chyba każdy tak czasem ma ... Aga, to tak wygląda, jak masz doła? Zwiedzając różne komentarze i czytając Twoje wpisy, pomyslałabym, że przeciwnie! Hmmm ...przecież nie pójdę do ludzi i nie zrobięhttp://img25.imageshack.us/img25/811/014w.gif wrzeszcząc, że jest mi źle... Jutro będzie mi lepiej a ...niesmak zostanie ... Spoko - posmarkam sobie i mi przejdzie. Nie masz tak czasem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.02.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 a można posiedzieć u Ciebie ... i próbować poprawić Ci humor ? ...a nie będziesz dokuczał ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 a można posiedzieć u Ciebie ... i próbować poprawić Ci humor ? ...a nie będziesz dokuczał ...? nie będę ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.02.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 a można posiedzieć u Ciebie ... i próbować poprawić Ci humor ? ...a nie będziesz dokuczał ...? nie będę ...... to posiedź ...i popróbuj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dobry wieczór, przysłam zajrzeć czy jeżyki jeszcze za ptaszkami ganiają. Ganiają, ganiają ...tylko na zwolnionych obrotach co w języku jeża znaczy mam doła ... i nie chce mi sie dzisiaj dokazywać ... Posiedzę sobie u siebie ... samo przejdzie ... a chyba każdy tak czasem ma ... Aga, to tak wygląda, jak masz doła? Zwiedzając różne komentarze i czytając Twoje wpisy, pomyslałabym, że przeciwnie! Hmmm ...przecież nie pójdę do ludzi i nie zrobięhttp://img25.imageshack.us/img25/811/014w.gif wrzeszcząc, że jest mi źle... Jutro będzie mi lepiej a ...niesmak zostanie ... Spoko - posmarkam sobie i mi przejdzie. Nie masz tak czasem ? tak mam zazwyczaj, no może z wyjątkiem baaardzo dobrych, starych znajomych bardzo rzadko - ale nie wiem, czy to dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 to posiedź ...i popróbuj ... próba pierwsza: Czasem, kiedy jesteś smutny, nikt nie widzi twojego strapienia.... Czasem, kiedy płaczesz, nikt nie widzi twoich łez... Czasem, kiedy jesteś szczęśliwy, nikt nie widzi twojego uśmiechu ... Czasem, kiedy się śmiejesz, nikt nie widzi twojej radości... Ale weź tylko pierdnij.... trafiłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts