AgaJeżyk 12.02.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dzięki wszystkim za oręż tak okazały Kolejna "mobilizacja" w kwietniu...chyba, że ja ich własnoręcznie wcześniej poduszę boratom - z tym głaskaniem to dzisiaj problemu nie mam - chłop w domu Już mi lepiej idę polatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 12.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Aga, ja dopiero teraz czytam, więc kciuków nie trzymałam bo zapomniałam , ale bardzo sie cieszę że jesteście prawie zadowoleni no i jak to się mówi ~temida nie rychliwa, ale sprawiedliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.02.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Aga, ja dopiero teraz czytam, więc kciuków nie trzymałam bo zapomniałam , ale bardzo sie cieszę że jesteście prawie zadowoleni no i jak to się mówi ~temida nie rychliwa, ale sprawiedliwa Madzia ... z tą temidą to ja dopiero teraz wiem czemu ona nierychliwa a nasze sądy do d...y - subtelnie mówiąc. Już mnie nic w sądach nie zdziwi ...a brak wiedzy podstawowej z zagadnień, których dotyka proces to ...normalka. Zgroza - wierz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.02.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dzięki wszystkim za oręż tak okazały Kolejna "mobilizacja" w kwietniu... Jeszcze nie pokazaliśmy na co nas stać - przyprowadź ich na tą wizję do lasu ...opowiem im bajkę o czerwonym kapturku... http://dlamnieciekawe.blox.pl/resource/sex_mieszany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.02.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Yeti - ja wiedziałam, że z tobą to ...khm khm jest cos nie tak...ale nie mówiłeś, że masz też zdezorientowane zwierzęta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 olaboga zboczeniec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Moje suki tak się dominują, to znaczy córeczka na mamusi jeździ - a mamusia.. w tym czasie szczeka na wyimaginowanego wroga. Czasem jednak warknie Najpierw się złościłam, ale już się śmieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.02.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Yeti - ja wiedziałam, że z tobą to ...khm khm jest cos nie tak...ale nie mówiłeś, że masz też zdezorientowane zwierzęta ... Powinnaś się domyślić: jaki pan taki kram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.02.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Yeti - ja wiedziałam, że z tobą to ...khm khm jest cos nie tak...ale nie mówiłeś, że masz też zdezorientowane zwierzęta ... Powinnaś się domyślić: jaki pan taki kram Cie zamymłam na śmierć ...jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.02.2010 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Masz Agusiu naszą zmutowaną myszkę, o której pisałam wcześniej, a która kradła okruchy ptakom. Wsadziłam na youtube http://www.youtube.com/watch?v=2pHddoMxUmE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.02.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Cie zamymłam na śmierć ...jutro ...nie do końca wiem, co to może dla mnie oznaczać... ...ale... co mi tam... jak żyć, to na całego - choćby nawet krótko, ale za to z fantazją! MYMŁAJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.02.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 koty (a jest ich sporo:( ) od sąsiadki okupują mój karmik i miejsce pod nim..... sorki miłośncy kotów, choć sama nia jestem, ale ona nawet wskakują na karmik i dlatego raz na jakis czas muszę przepędzić je napuszczaniem mojej owczarzycy...... Jeżyku-oczywiście w IV możesz na nasze kcikukasy liczyć!!!! i cieszę się z pozytywnego obrotu spraw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.02.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 MYMŁAJ!!! Jak miałam zamymłać ...takiego milusiego stwora ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.02.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 koty (a jest ich sporo:( ) od sąsiadki okupują mój karmik i miejsce pod nim..... sorki miłośncy kotów, choć sama nia jestem, ale ona nawet wskakują na karmik i dlatego raz na jakis czas muszę przepędzić je napuszczaniem mojej owczarzycy...... Jeżyku-oczywiście w IV możesz na nasze kcikukasy liczyć!!!! i cieszę się z pozytywnego obrotu spraw! Usprawiedliwiam cię Akuś - nie miej wyrzutów. Oby się tylko krew nie polała ...wypuszczaj psiura i ... niech kotki wracają do siebie - na obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.02.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 no i ich nie mam, bo zdaję sobie sprawę, że tu chodzi tylko i wyłacznie o nastraszenie...zanim moje psiury dolecą to koty już są za siatka....trochę drogi maja do pokonanie, bo ja celowo karmniczek z dala od domu zawiesiłam, aby nie straszyć ptaków..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.02.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Słodkich walentynek http://gfx.dlastudenta.pl/photos/walentynki/ciekawostki/walentynki_multikino_arkady.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 MYMŁAJ!!! Jak miałam zamymłać ...takiego milusiego stwora ?! Hmmm, czyżby nie taki Yeti straszny jak go malują(?)... ...a może to tylko z okazji Walentynek jeże kolce po sobie kładą...? http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_2_104.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_204.gif Superek, że się mogliśmy spotkać - polecam się na przyszłość! Jadę na targową poprawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.02.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 http://republika.pl/blog_mh_829716/1631935/tr/walentynka.jpg i dziękuję za przemiłe towarzystwo wczorajszego dnia na targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.02.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Hmmm, czyżby nie taki Yeti straszny jak go malują(?)... ...a może to tylko z okazji Walentynek jeże kolce po sobie kładą...? Superek, że się mogliśmy spotkać - polecam się na przyszłość! Jadę na targową poprawkę Wcale nie straszny I wcale nie kudłaty ...no troszkę sierści na twarzy ma ...ale można przeżyć i ...lejek oddał Jeże z okazji walentynek potuptały do restauracji na ...dobrą "glizdę" A gdzie cię znowu poniosło na te targi Mało sie wczoraj nachodziłeś ? Bo ja ...padłam wieczorem AGP-y jak tam ? Udało się wysexić psy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Bo wiesz, w razie czego to do kwietnia to ja zdążę jeszcze lepszą miotłę narychtować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts