AGP 21.10.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Muszę ją jutro oberzeć gdzieś na żywo.A tak na marginesie, to gdzie powstaje Twój jeżyk? Zauważyłam samochód ze zDuńskiej Woli. Budujesz w łódzkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.10.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Neee. Mój ma rejestrację PN - Konin (taki koniec świata w śroku Polski...)A busy, które u mnie widziałaś były z Goszczanowa (okolice Sieradza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ojej, wreszcie dowiedzialam się, skąd jest PN. Ode mnie daleko i takie się rzadko widuje, więc mnie ciekawiło... Jeżyk, taki dom z bala się błyskawicznie buduje! Nawet uwzględniając, że piszesz historycznie, to i tak migiem idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A już miałam nadzieję, że gdzieś niedaleko się budujesz i wpadniemy na inspekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 22.10.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Brawo, piękny kształtny domek. Ciekawa jestem wnętrz, i wykończeniówki. I życzę bys sie nie wykonczyła wykańczaniem, bo ja mam teraz spadek formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.10.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A już miałam nadzieję, że gdzieś niedaleko się budujesz i wpadniemy na inspekcję Czy 85 kilometrów to daleko ? Inspekcja absolutnie wykonalna Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.10.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Brawo, piękny kształtny domek. Ciekawa jestem wnętrz, i wykończeniówki. I życzę bys sie nie wykonczyła wykańczaniem, bo ja mam teraz spadek formy Ha ! - i właśnie dlatego zaplanowałam sobie spokojną zimę. Ładuję akumulatory i planuję strategię na wiosnę. Mam nadzieję, że mnie mój jeżyk nie wykończy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A już miałam nadzieję, że gdzieś niedaleko się budujesz i wpadniemy na inspekcję Czy 85 kilometrów to daleko ? Inspekcja absolutnie wykonalna Zapraszam Poczułam się zaproszona. Nie zdziw się więc, jak kiedyś zapukam do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.10.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 AGP - Poczekaj jak wprawię i pukaj śmiało Ja robiłam wycieczki pod Warszawę Jest tam taka fajna wioska budowlana z domkami pokazowymi - ponad 200 kilometrów się tłukliśmy, żeby się pogapić. To co takie 80 - pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 80 to tyle, co nic. Codziennie robimy ok 60 do pracy i z powrotem... A żebyś wiedziała, że przyjadę W końcu domek z bala to moje niespełnione marzenie... ten klimat... echh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.10.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Prawdziwy klimat tworzą ludzie ...Dodasz troszkę drewna i ...serca - będzie klimat... A odwiedziny koniecznie z tymi kudłatymi mopami !Wszystkie trzy poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.10.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Nie wiesz na co się porywasz Chyba, że masz działkę do przeorania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 w domku zamierzasz trzymać???? Ciekawe czy moje stado polubi jeżyka. Kotki są akceptowane, nawet bardzo lubiane. Może z jeżykiem też się zaprzyjaźnią Raczej kotki maja odmienne zdanie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 23.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 aziniaki - witam ! Mam nadzieję, że jak "dojadę" do terażniejszości to ...czar nie pryśnie i nie będziesz znudzona. A ja z zazdrością podglądam twoje kominy. Nawlokłam 3 tony kamienia (łupek szarogłazowy) i każdy murarz patrzy na to z takim obrzydzeniem, że chyba sama sobie kominy i taras obłożę ! I za każdym razem słyszę ..."a czemu nie klinkier ?" Bo nie ! Dom NIE murowany a kominy NIE klinkier i koniec. Powiedz no mi na co jest położony twój kamień ? Zaprawa klejowa? no tak, ja też uwilbiam pytania typu "a czemu nie budujesz normalnie, murowanego domu ???" tak, kamień na moje kominy był układany na elastyczną zaprawę klejową pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.10.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Nie wiesz na co się porywasz Chyba, że masz działkę do przeorania Pewnie, że do przeorania ! Na wiosnę powinniśmy glebogryzarkę zamówić a tu taka okazja !!! I jeszcze trzy stwory uszczęśliwimy. Mogą kopać nawet przy fundamencie ...bo za wysoko obsypany a się ...ubił. Jak się postarają to jeszcze im dopłacę Widzisz ? Nie wiedziałaś, że masz psy pracujące - użytkowe co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.10.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 One nie kopią, ale icha szleńcze gonitwy są lepsze od glebogryzarki. Co do ceny - wezmę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.10.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 One nie kopią, ale icha szleńcze gonitwy są lepsze od glebogryzarki. Co do ceny - wezmę mniej Eeee takie goniące to mam za darmo Od sąsiadów pod siatką przełażą. Doskonale spulchniają ! Codziennie mam nadrapane. Mnie to takie "dogłębnie ryjące" potrzebne. Więc zabieraj te cudne mopy - mało szkodliwe będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.10.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Chcesz dogłębnie ryjące? Proszę Cię bardzo. Jutro wysyłam moje krety z działki. Zwrotów nie przyjmuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 witam, przylazłam za AGP czułam, że ma nosa do ciekawych wątków Aga poprostu jestem zachwycona, normalnie aż słów mi brakło, okolica-działka poprostu rewelka, a dom... dom... nie potrafię opisać jak bardzo mi się podoba, doskonały, marzyłam o takim długo, właśnie takim z grubych bali, stojącym wsród drzew, najlepiej brzóz, na skraju lasu... bardzo mocno kibicuję, czytając Ciebie będę mogła powyobrażać sobie że mogłam sobie taki mieć a jeżyki boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.10.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a zapomniałam, do kopania zagłaszam kandydaturę moich dwóch, właściwie to wystarczy kudłaty- obleci działkę migiem, w swoim kojcu stworzył niezły krajobraz księżycowy pomimo, że psiury siedzą tam tylko na czas bytności ekip na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts