Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo wiesz, w razie czego to do kwietnia to ja zdążę jeszcze lepszą miotłę narychtować. :D

Rychtuj i przylataj ! A ląduj od razu na działce ...bo będziem mieć wizję w terenie. A jakbyś jeszcze ogniście popierdywała mmmmm ...to byłby efekt :lol: :lol: :lol:

(tylko nie teraz ...bo Agduś za tobą ... :o )

Wcale nie straszny :wink: I wcale nie kudłaty ...no troszkę sierści na twarzy ma ...ale można przeżyć :lol:
Nie gadaj tyle, bo przez dziesięciolecia wypracowany image mi psujesz :-?

i ...lejek oddał :roll: :lol: :lol: :lol:

Jeże z okazji walentynek potuptały do restauracji na ...dobrą "glizdę"

http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/b007.gif http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/174.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/b006g.gif

...trochę żal, ale co mi tam... z jeża-samczyka fajny gość jest - niech wam służy.

(po tym glizdowym afrodyzjaku, to pewno dzisiaj farba z lejka zejdzie http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c070.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c085.gif)

A gdzie cię znowu poniosło na te targi :o Mało sie wczoraj nachodziłeś ?

Bo ja ...padłam wieczorem :-? :wink:

No coś ty - po czym tu padać? Musicie przyjechać do mnie latem na obóz kondycyjny :wink: :D

Pojechałem na spokojnie jeszcze raz pooglądać. Umówiłem się z kominkarzem i schodziarzem.

AGP-y jak tam ? Udało się wysexić psy ?

:wink: :lol: :lol: :lol:

Okaże się za 25 dni na USG

Ale się staraliśmy 8)

olaboga :o zboczeniec!!! :wink:

Taaaa, mnie od zboczeńca wyzywali :roll:

Sutenerzy i stręczyciele :evil:

W Polsce sutenerstwo (podobnie jak stręczycielstwo i kuplerstwo) jest przestępstwem, opisanym w art. 204 § 2 Kodeksu karnego, zagrożonym karą do 3 lat pozbawienia wolności (lub karą do 10 lat, jeśli osoba prostytuująca się jest małoletnia).

Bo wiesz, w razie czego to do kwietnia to ja zdążę jeszcze lepszą miotłę narychtować. :D
Rychtuj i przylataj ! A ląduj od razu na działce ...bo będziem mieć wizję w terenie. A jakbyś jeszcze ogniście popierdywała mmmmm ...to byłby efekt :lol: :lol: :lol:

(tylko nie teraz ...bo Agduś za tobą ... :o )

Nie "od razu na działce", tylko zrób sobie najpierw u mnie międzylądowanie. Powiedz tylko kiedy, to znaki poziome na łące wykoszę.

Dla Agdusi też lądowiska starczy.

Tylko u mnie popierdywacze wyłączcie, co by zwierzyny nie płoszyć :D

Yeti :-? sierściuchu ! Jak ci przyłoże tymi paragrafami to zobaczysz sutenerstwo i stręczycielstwo. To prokreacja jest ! O zachowanie gatunku chodzi ...ale właśnie...co ty wiesz o zachowaniu gatunku jak po was tylko ...ślady zostały :evil:

Ja ci tu zaraz image "zreperuję" ...poczekaj... Wszystkim powiem, że masz małe stopy a wielkie to najwyżej ...serce :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

A lejek ...taaaa ...a jekigo był koloru ? :oops: :oops: :oops: :roll: :wink:

Umówiłeś się ze "schodziarzem" ... nooo ja widziałam tą seksowną "schodziarę" ... no no ... też bym tam poleciała jeszcze raz :lol:

(koleżanka z forum kochani - baaaaardzo "smakowita" z loczkami jak aniołek :wink: )

Po lewej stronie domu, oczyma duszy widzą swoją drogę. Ich adwokat chyba nie ma takiej bujnej wyobraźni … Zrobił rekonesans i zmienił żądania na „Przywrócenie stanu sprzed rozpoczęcia budowy”

Aga przypomnij mi trochę, czego Kargule się Ciebie czepiają, jakie „Przywrócenie stanu sprzed rozpoczęcia budowy”

Aga przypomnij mi trochę, czego Kargule się Ciebie czepiają, jakie „Przywrócenie stanu sprzed rozpoczęcia budowy”

Kargule przejeżdżali przez moją działkę kiedyś tam ...zanim ją kupiłam.Właściwie to jeszcze dawniej. Jak żył ojciec Kargulowej i uprawiał jeszcze tą ziemię.

Od jakiś 10 lat człowiek nie żyje, były właściciel, który mu na to umownie pozwalał - też. A ja - no niestety - nie pozwolę, bo drogi oficjalnie tam nigdy nie było. Była sąsiedzka "uprzejmość". A i z tym różnie bywało, bo jak sie pożarli to przejazdu nie było... Ta droga przebiega dokładnie po lewej stronie domu - przy rowie. Teraz to tam nawet nie ma tyle miejsca. Zresztą o czym mowa. To część mojej działki i nie ma dyskusji - jeżdżenia nie będzie.

No to jak dla mnie sprawa jest oczywista,

na co temu sądowi trzecia rozprawa, jak w papierach jest klarowna sytuacja :evil:

i to wszystko za nasze, podatników pieniądze

za dużo wolnego czasu? mówi sie że sady są zawalone sprawami a tu tak prosta historia, a jednak tyle "zabawy"z tym mają :-? ,

Jak do tego sie jeszcze doda Twoje nerwy i kasę wydaną na adwokata no to już mamy cały "piękny" obraz tej polskiej rzeczywistości i nie będę Ci się wcale dziwiła jak już na samo słowo "sąd" będziesz dostawać mdłości 8)

Już dostaję mdłości Madzia ... za przeproszeniem ..."rzygałam jak kot" ...

Co do sądów ...masz rację i to jest przykre. Taka sprawa powinna sie zakończyć na drugim posiedzeniu. Powołać wypadałoby biegłego geodetę i koniec dyskusji. A tak mam sprawę o naruszenie ...swojej własności. A najlepiej żebym rozebrała dom na budowę którego mam pozwolenie.

Absurd jakiś ...

(...)To prokreacja jest ! O zachowanie gatunku chodzi(...)
W najlepszym razie: rekreacja i... podglądactwo.

A gatunek, to się sam zachowa - wystarczy "gatunek" przed blok wypuścić i na pewno się przedłuży :D .

...ale właśnie...co ty wiesz o zachowaniu gatunku jak po was tylko ...ślady zostały :evil:
Maskujemy się tylko i to skutecznie - skoro tak myśłisz :wink:

Ja ci tu zaraz image "zreperuję" ...poczekaj... Wszystkim powiem, że masz małe stopy a wielkie to najwyżej ...serce :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na serce, to ja bym niedługo wykorkował, jeślibyście dłużej posiedzieli - tak mnie już łapy od podwijania paluchów w butach bolały...

A lejek ...taaaa ...a jekigo był koloru ? :oops: :oops: :oops: :roll: :wink:
:o Ogniście czerwony qrna był. Po ciemku się goniliście, czy glizdy przedawkowaliście? 8)

Umówiłeś się ze "schodziarzem" ... nooo ja widziałam tą seksowną "schodziarę" ... no no ... też bym tam poleciała jeszcze raz :lol:

(koleżanka z forum kochani - baaaaardzo "smakowita" z loczkami jak aniołek :wink: )

Tym razem paskudny schodziaż będzie. Aniołka na deser, na później zostawiam :wink: . Zresztą i tak pewnie nic z tego, bo ona ma niezłego diabła w obstawie :-? - sama tylko wabi, a później jego wysyła :evil:

Aguś - obiecałam kiedyś, że pokażę Ci moje ptaszki :wink: Ale tym piernikom ciężko dobre zdjęcie zrobić :roll:

Sikorka modra - pojawiają się ostatnio często:

http://img695.imageshack.us/img695/6052/uciociagi15.jpg

Sikorka bogatka :

- młodziki http://img203.imageshack.us/img203/1336/uciociagi25.jpg - będzie piekło http://img708.imageshack.us/img708/2287/uciociagi23.jpg

Kosy i nie tylko - wcinają banany. Pojawiły się sójki, czyżyki, wróble i nowe ptaszki - nazw wszystkich jeszcze nie znam, jak upoluję fotograficznie to się pochwalę.

Sędzina patrzy na Jeże przychylnym okiem :lol: ale na Jeża - dusiciela nie będzie już tak spoglądać :wink: Myślę, że sędzina musiała wyznaczyć termin kolejnego posiedzenia (już wspominałam - u nas też sprawa oczywista była, ale...)

boratom - odliczyły ci sie największe głodomory :lol:

Na bank masz jeszcze dzwońce - takie zielono-oliwkowe z żółtym paseczkiem na skrzydle.

A co do sędziny ... do niej już też cierpliwośc się kończy ...ale chyba dusić nie będę :roll: :lol:

Yeti - następnym razem dostaniesz jeszcze kilka balonów i podyndasz sobie pod sufitem ...jak te tam

http://www.acala.pl/aaa/targi97.jpg

Aaaa i jeszcze o czymś zapomniałeś ... zaprosiłeś nas na wiosnę :wink:

Dokazuj dokazuj a będziesz tydzień w ciasnych pepegach chodził lalalala http://img692.imageshack.us/img692/3979/taczyzradoci.gif

Cześć Jeżyku :D

Przywitać się przyszłam :D

Gdybyś powiedziała, że to Ty masz takiego cudownego stwora w avatarze od razu bym Cię skojarzyła... :oops:

A co do reszty co tu wypisujecie :oops: :oops: :oops:

Zaraz poczytam o kargulowych sporach, z grubsza już wiem o co kaman i następnym razem ja też kciukasy obiecuję...

i kawę jak za szybko nie uciekniecie (dzwoniłam do Yetiego na koniec dnia ale już Was nie było :cry: a tak zaszokowana byłam spotkaniem nieoczekiwanym, że nawet nie zaproponowałam trochę powierzchni płaskiej coby nogi odpoczęły :oops: )

Wiem, byłam u niego :lol: tzn byliśmy z (jak on go określił :roll:)niezłym diabłem w obstawie :wink: :lol: :lol: :lol:

A Yeti faktycznie nas sobie na deser zostawił i zostawił nam wszystkie ulotki ze schodami :roll: cały przegląd konkurencji :lol: :o chodził biedak zbierał :wink: I co Yeti wrócisz po to czy odesłać :wink: :wink: :wink: czy za rok??? :lol: :lol: :lol:

Wiem, byłam u niego :lol: tzn byliśmy z (jak on go określił :roll:)niezłym diabłem w obstawie :wink: :lol: :lol: :lol:

A Yeti faktycznie nas sobie na deser zostawił i zostawił nam wszystkie ulotki ze schodami :roll: cały przegląd konkurencji :lol: :o chodził biedak zbierał :wink: I co Yeti wrócisz po to czy odesłać :wink: :wink: :wink: czy za rok??? :lol: :lol: :lol:

Ulotki zostawił mówisz ? .... to już wszystko wieeeemy.

Spoko - przylezie po nie. Przynętę zarzucił ...

i sie wydało :wink: :lol: :lol: :lol: