AGP 15.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Wiem, byłam u niego tzn byliśmy z (jak on go określił )niezłym diabłem w obstawie A Yeti faktycznie nas sobie na deser zostawił i zostawił nam wszystkie ulotki ze schodami cały przegląd konkurencji chodził biedak zbierał I co Yeti wrócisz po to czy odesłać czy za rok??? Ulotki zostawił mówisz ? .... to już wszystko wieeeemy. Spoko - przylezie po nie. Przynętę zarzucił ... i sie wydało Na jedną lejek, na drugą ulotki Cały yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Aaaa i jeszcze o czymś zapomniałeś ... zaprosiłeś nas na wiosnę Dokazuj dokazuj a będziesz tydzień w ciasnych pepegach chodził lalalala http://img692.imageshack.us/img692/3979/taczyzradoci.gifNie zapomniałem. A jak się zawezmę, to i dwa wytrzymam . Poza tym jeże mają krótkie nóżki, a krzaki wysokie i działka duża - jak was na koniec wyprowadzę, to kilka dni odpocznę Spoko - przylezie po nie. Przynętę zarzucił ... i sie wydało I mój chytry plan diabli wzięli... Yuka - czeeeeeść nasza seksowna "schodziaro" Będzie czas na kawę. Yetiemu nalot wiosną zrobimy. No to wtedy ulotki odbiorę I żeby nie było, że znowu coś knuję - to Jeżyna zaprasza, ja tylko na ten nowy plan zgodę wyrażam (ochoczo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Na jedną lejek, na drugą ulotki Cały yeti Na trzecią - alarm i drzwi wejściowe Już was podglądałem, niedługo na dłużej przylezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.02.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Na jedną lejek, na drugą ulotki Cały yeti Na trzecią - alarm i drzwi wejściowe Już was podglądałem, niedługo na dłużej przylezę Nie obiecuj tylko przyłaź A wiosna na nalot się szukuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.02.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Aguś, przegapiłaś naszą myszkę? Yeti, nie zasłaniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.02.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 AGA coś ci dzisiaj wysłaliśmy - czekaj "wąglika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 AGA coś ci dzisiaj wysłaliśmy - czekaj "wąglika" Jak będzie większe od tabliczki czekolady : ZWROT DO NADAWCY Co to ? - tłumaczyć się gęsto ! Slonko - widziałam ten western z myszką podjadaczem ...zapomniałam sie pośmiać z wami ...bo wyśmiałam się ...z mężem I dostałam reprymendę, że jak będę TAK dokarmiać ptaki to on mi ten interes zlikwiduje ...bo nas myszy zjedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A Yetuś jaki dzisiaj grzeczny ... no noooooo Yetuuuuś ? A może ty chory jesteś coooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.02.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Gwarantuję, że będzie mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Gwarantuję, że będzie mniejsze Qurna ...będzie wąglik "A na grobie proszę położyć mi białe lilie i potrawkę z glizdy w sosie własnym " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.02.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Gwarantuję, że będzie mniejsze Qurna ...będzie wąglik "A na grobie proszę położyć mi białe lilie i potrawkę z glizdy w sosie własnym " Lilie? Położymy pokrzywki własnoręcznie zbierane Odbieraj i nie marudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Odbieraj i nie marudź A glizda będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.02.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Masz ode mnie http://www.gia.wroclaw.pl/inne/dzdzownica_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Mmmmmmniam - i w sosie własnym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.02.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A Yetuś jaki dzisiaj grzeczny ... no noooooo Yetuuuuś ? A może ty chory jesteś coooo Szantażowany byłem. - Wiesz coś o tym? Więcej nie piszę, bo mnie znowu szturchać będą, że zasłaniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dobry wieczór, ja tylko na chwilkę po podróży wpadłam, uciekam, bo jeszcze i mnie Yeti na koniec działki wyprowadzić zechce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dobry wieczór Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Więcej nie piszę, bo mnie znowu szturchać będą, że zasłaniam Ty, duży taką malutką myszkę łatwo zasłonić A i szturchać też potrafisz, jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A Yetuś jaki dzisiaj grzeczny ... no noooooo Yetuuuuś ? A może ty chory jesteś coooo Szantażowany byłem. - Wiesz coś o tym? Więcej nie piszę, bo mnie znowu szturchać będą, że zasłaniam No taaaak. Chory to na pewno nie jesteś bo nastawienie masz zadziorne Ale z tym szantażem E ! Nie może być prawda. Ktoś sobie jaja robi a ty wierzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dobry wieczór, ja tylko na chwilkę po podróży wpadłam, uciekam, bo jeszcze i mnie Yeti na koniec działki wyprowadzić zechce... Czeeeść Depsia. Zaraz idę do cię - zobaczyć gdzie się szwendałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts