AgaJeżyk 16.02.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Więcej nie piszę, bo mnie znowu szturchać będą, że zasłaniam Ty, duży taką malutką myszkę łatwo zasłonić A i szturchać też potrafisz, jak widać. A przyznam - duży - fakt Szturchliwy też troszkę ...ale tylko na forum (To taka odmiana łagodnego olbrzyma Slonko, ale jakby się komu krzywda działa to ...znasz pewnie takich ludzi ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dobry wieczór Jest tu kto? Jestem już, jestem. Bardzo latany dzień miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 (To taka odmiana łagodnego olbrzyma Slonko, ale jakby się komu krzywda działa to ...znasz pewnie takich ludzi ... ) No to niech uważa, bo ma konkurencję : FOXTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 (To taka odmiana łagodnego olbrzyma Slonko, ale jakby się komu krzywda działa to ...znasz pewnie takich ludzi ... ) No to niech uważa, bo ma konkurencję : FOXTER ...I to nie jedną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Jestem już, jestem. Bardzo latany dzień miałam. Mam nadzieję, że szczęśliwie wylądowałaś Choć nie słyszałam o latających jeżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Jestem już, jestem. Bardzo latany dzień miałam. Mam nadzieję, że szczęśliwie wylądowałaś Choć nie słyszałam o latających jeżach Teraz po dziennikach latam Zaraz do ciebie polecę - dawno nie byłam . Wiosna idzie ! Jeże z hibernacj wychodzą ...i latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 16.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witaj Kochana Jeżykowo! Czytam, że Ty zamiast szanowne ciało w Jeżykowej Chatce wyłożyć na jakiej sofie - po sądach biedna włóczysz się . Ale czuję, że będzie dobrze. Na następną rozprawę weź granat! Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie! Trzymaj się cieplutko, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.02.2010 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Dobry wieczór, ja tylko na chwilkę po podróży wpadłam, uciekam, bo jeszcze i mnie Yeti na koniec działki wyprowadzić zechce... Ciebie, to nie tylko na koniec działki wyprowadzę, ale jeszcze do drzewa przywiąże - ode mnie nie pryśniesz tak łatwo jak od Agdusi A Yetuś jaki dzisiaj grzeczny ... no noooooo Yetuuuuś ? A może ty chory jesteś coooo Szantażowany byłem. - Wiesz coś o tym? Więcej nie piszę, bo mnie znowu szturchać będą, że zasłaniam No taaaak. Chory to na pewno nie jesteś bo nastawienie masz zadziorne Ale z tym szantażem E ! Nie może być prawda. Ktoś sobie jaja robi a ty wierzysz. Taaa, no musi być, że mi się zdawało, bo jajcarz już dzisiaj w innym tonie przez gg gadał (To taka odmiana łagodnego olbrzyma Slonko, ale jakby się komu krzywda działa to ...znasz pewnie takich ludzi ... )No to niech uważa, bo ma konkurencję : FOXTER...I to nie jedną ... A to, to co zaś jest? - co mi się tu znowu amputuje? Jestem już, jestem. Bardzo latany dzień miałam.Mam nadzieję, że szczęśliwie wylądowałaś Choć nie słyszałam o latających jeżach Zaraz do ciebie polecę - dawno nie byłam . Wiosna idzie ! Jeże z hibernacj wychodzą ...i latają Lepiej kaski włóżcie, bo jak na łeb spadnie, to z czachy durszlak się zrobi (...)Czytam, że Ty zamiast szanowne ciało w Jeżykowej Chatce wyłożyć na jakiej sofie(...)Nie no... tego to chyba nie przeżyjęhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/200.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/99.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/89.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/84.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/201.gif (Iwona i Mariusz "szanowne ciało", to ma w sobie tyle energii, że jeśli Kargule jeszcze podskakiwać będą, to pewnie na kopach ze wsi wylecą ... że o "popierdującym ogniście" wsparciu lotniczym i naziemnym nie wspomnę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.02.2010 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Taaa, no musi być, że mi się zdawało, bo jajcarz już dzisiaj w innym tonie przez gg gadał Zmyłka . (To taka odmiana łagodnego olbrzyma Slonko, ale jakby się komu krzywda działa to ...znasz pewnie takich ludzi ... )No to niech uważa, bo ma konkurencję : FOXTER...I to nie jedną ... A to, to co zaś jest? - co mi się tu znowu amputuje? I tu bym uważała Yetuś ... Foxter to pikuś Jak wkurzysz Sloneczko to amputację masz pewną ...jęzora (...)Czytam, że Ty zamiast szanowne ciało w Jeżykowej Chatce wyłożyć na jakiej sofie(...)Nie no... tego to chyba nie przeżyjęhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/200.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/99.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/89.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/84.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/201.gif (Iwona i Mariusz "szanowne ciało", to ma w sobie tyle energii, że jeśli Kargule jeszcze podskakiwać będą, to pewnie na kopach ze wsi wylecą ... że o "popierdującym ogniście" wsparciu lotniczym i naziemnym nie wspomnę ) Jednak ja ci ten jęzor wyrwę. A jak mi jeszcze raz wkleisz takiego tasiemca to ci się gg zagotuje i rzeczywiście możesz tego nie przeżyć. Spać !!! O 4 nad ranem normalni ludzie śpią ( Z dooopy ci powyrywam chyba te wielkie nogi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No, no, no, jaq widzę, że coraz bardziej zadziorni niektórzy się robią. Yetuś - a za co, na miłość boską, Ty chcesz mnie przywiązywać? Ja spokojna kobieta jestem, nikomu nie wadzę, a Ty już wiązać chcesz... Dzień doberek, wcale od Agdusi nie uciekałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.02.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No ja gościnny tylko jestem A z jej zeznań co inne wynika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.02.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 zaglądłam ale uciekam, bo tu się takie rzeczy wyrabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 17.02.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No, strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.02.2010 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No ja gościnny tylko jestem A z jej zeznań co inne wynika Aha ... i z tej "gościnności" straszysz ...moich gości ? Taaa chyba nadchodzi czas zawrzeć pakt o nieagresji , bo jak tu kto na chwilę zajrzy, nie czuje klimatu i o lejku nic nie wie - rzeczywiście pomyśli, że my na noże wyskoczymy za chwilę Propozycja : 1. Będę grzeczna ( no postaram się ) 2. Yeti się uspokoi - postara się przynajmniej ... a 3. "Na noże" idziemy na gg (no głupio jakoś nie uszczypnąć cię czasem Kama , Ania - spokojnie -" Kto się czubi ten się lubi " ... i my z Yetusiem ...właśnie tak się polubiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 17.02.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Patrzę na Jeżykowo - Yetusiową miętę przez rumianek, to... Wydaje mi się że jeżykowi z avatarka Agi urosły trochę stopy Czy ktoś to zauważył? P.S. Te wasze zaloty... czy też gody zwiastują wiosnę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wiosna, wiosna, wiosna!!!! oto jak sie rodzi plotka Ale ja tu poskarżyć się przyszłam ... przez Ciebie Jeżyku śniły mi się dzisiaj glizdy ... Śniło mi się, że mam jeża, takiego jak w Twoim avatarku, tylko trochę większego... siedziała cholera na stole, majtała nogami, a ja karmiłam toto glizdami, tfu... dżdżownicami z.... torebki ... w reklamówkę tego paskudztwa nazbierałam i jeżowi przyniosłam, a jedna to chyba rosówa była, albo coś takiego bo wielka jak wężysko jakie... bleeee A to wszystko przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Eeee, no nie ma co panikować, na pewno wszyscy czują klimat i bluesa. Tak sobie gadają, że uciekają, z kokieterii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 17.02.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Aga widzę, że w Ciebie witalne, wiosenne siły wstąpiły nie mogłaś sie tej wiosny doczekać i słusznie sama ja sobie zrobiłaś w Jeżykowie na pohybel kargulom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 17.02.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Aguś - uśmiałam się zdrowo oglądając ostatnie zdjęcia, gdyż ja taką akcję koparkową miałam przedwczoraj Też nie mogłam wytrzymać...no ale my "wariaci" tak już mamy Buduj, buduj kobito, nie ma na co czekać! Aaaaa...chciałam się pochwalić, że z Twojego przepisu jedzonka dla ptaszków już dwa razy korzystałam. Co sobotę zawozimy kubeczki na sznureczkach i wieszamy na wszystkich krzakach - ptaszki wsuwają aż furczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.02.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 boratom - ja te nóżki to zawsze ciut za duże jakby miałam A wiosnę zwiastuje wszystko dookoła - szczególnie ptaki Arctica - jasne że wiosna. A sen miałaś proroczy ! Pierwsze "zwierze" jakie na wiosnę zobaczysz to będzie ...glizda Pozdrowienia dla kosa Zajrzyj też tu : http://picasaweb.google.com/Jezyk28/Drzwi?authkey=Gv1sRgCNbH64S8vcHSWQ# Nawet jak ci się nie odwidzi ...to sobie chociaz popatrzysz ... Depsia - no ja mam nadzieję bo pomyśl jak nudno będzie bez tych naszych szczypanek Madzia - siły to jeszcze adrenalina po sprawie Chyba obudzili we mnie paskudne instynkta bo mam ochotę im na złość robić ... a tego do tej pory u siebie nie obserwowałam ... Iwonka - witaj w klubie "ptasiolubów" Powiem ci w tajemnicy ...że mi do działki prąd wędruje i chyba ocipieję z radości jak mnie wezmą w pierwszej kolejności. Zaraz się rzucę na robotę jak ... świnka na chwast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts