Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Aguś - w takim razie ocipiejemy we dwie (normalnie leżę i kwiczę hyhyhyhyhyhyh) :lol: U mnie ciągną tego druta od miesiąca. Stanęli 2 tygodnie temu, gdyż stwierdzili że ziemia głęboko przemarznięta. Nie odzywali się od tego czasu i nagle, po takim czasie dzwonią i mówią, żebym załatwiła jakiegoś koparkowego z wielką łychą, bo inaczej to oni dopiero wiosną skończą :evil: No by ich trafiło na miejscu :evil: No ale dobra... dzisiaj był koparkowy. Jutro podeśle sprzęt i zobaczymy czy da się kopać. Jeśli tak, to druta dociągną do końca i tyż będę miała prąd :D

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale świetnie, koparka odkopała Jeżyka! Sobie pomyślałam, że nie przewidizałam takiej ewentualności na mojej działce - sprzęt nie wjedzie, muszę czekac na wiosnę! ;)

Ale za to syn mi odkopał pobudowlane taczki, teraz mi już odśneiżanie niestraszne, zamiast latać z każda łopatą, załaduję taczki i pojadę! :D

Fajnie, że choć przez te kargulowe historie energii nabrałaś, nie ma to jak mobilizacja do walki! Pozdrawiam i oby tak dalej! 8)

Aga zobacz co upolowałem

http://allegro.pl/item918425254_obiektyw_falcon_650_1300_sony_a900_a700_a350_a200.html

co prawda ciemny ale ......tani

Jak mogłeś mi to zrobić ? :cry:

No jak mogłeś ? ... Nie masz litości nad Jeżykiem. Wiesz, że mamy embargo na zabawki :-?

Budooooooooooowa ...na I miejscu

( U ciebie też hi hi :roll: :wink: :lol: )

Na ptaszki to troszke wyzwanie ... zanim ostrość złapiesz to kurdupel czmychnie ...ale łyknęłabym go . Baaaaardzo :wink:

Obadam go późnie, bo mało informacji. Teraz na budowę śmigam.

Ale gdzie są zdjęcia z walki z zaspą?? Dziurawa ta fotorelacja :-?

Ale ptaszysko cudne. Mówisz, że wiosna?? Jakoś nie wierzę :evil:

Masakra jakas z tym śniegiem. Buty uwalone błockiem, upiaszczone. No ale czas się przyzwyczaić. Na wsi już tylko tak będzie :D

Śmiej się :-? Ciśnienie mi tak podskoczyło, że zapomniałam o aparacie i całym świecie. Widziałam tylko to bryzgające spod kół śniegowe ciasto !