DPS 18.02.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Łaaał, Yeti chyba zazdrosny będzie o koparkowego. Dzień doberek, nowe szczypanki som do podśmiechujek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Łaaał, Yeti chyba zazdrosny będzie o koparkowego. Dzień doberek, nowe szczypanki som do podśmiechujek? Nie ma .... chyba się poobrażał na mnie http://img504.imageshack.us/img504/4626/smotek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dzień dobry Napisałam do was wielkiego posta i jak go wyslałam to dopiero zobaczyłam, że umieściłam go w waszym dzienniku więc szybko się wykasowałam. Opowiadałam o tym że ja również od dzisiaj mam swojego Kargula i to na dodatek jest człowiek, który sprzedał nam ziemię.... ehhhh szkoda gadać drugi raz pisać to mnie nerwy poniosą więc jakby cuś to zapraszam do mnie acha i powodzenia z tymi waszymi .......... trzymajta się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 http://www.dobranocka.eu/cwirek.jpg Dzieci (Yeti też ), pora na dobranoc: http://dobranocki.eu/ , http://www.dobranocka.eu/ http://www.dobranocka.eu/filemon.jpg :``) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ooooo.... wlóbelek Elemelek.... i Filemon... i Pafnucy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ooooo.... wlóbelek Elemelek.... i Filemon... i Pafnucy Wróbel Ćwirek Nie obejrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Fajna "wycieczka" ... właśnie sobie uświadomiłam, że dzieci nie chcą oglądać dzisiaj takich bajek ... Szkoda. To były mądre bajki ... A ile jeszcze jest takich do których potrafię zanucić melodię a za ch...ę nie pamiętam co to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wiosna się zbliża!!! Już widać sarny na łąkach!! Zima długo nie potrwa! http://img28.imageshack.us/img28/1273/sarny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 psiakostka, ale podwójnej wiosny nie planowałam, post mi się zdublował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Chciałas powiedzeć Sure ...że ledwo widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.02.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Chciałas powiedzeć Sure ...że ledwo widać ... Aga, Ty pesymistko - skup się na tym, co dobre, głowy im widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Chciałas powiedzeć Sure ...że ledwo widać ... Aga, Ty pesymistko - skup się na tym, co dobre, głowy im widać! Nie jestem pesymistką Jestem optymistką z większym bagażem przykrych doświadczeń Pewnie dlatego zawsze mówię do połowy pusta ...nie pełna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Chciałas powiedzeć Sure ...że ledwo widać ... Aga, Ty pesymistko - skup się na tym, co dobre, głowy im widać! Nie jestem pesymistką Jestem optymistką z większym bagażem przykrych doświadczeń Pewnie dlatego zawsze mówię do połowy pusta ...nie pełna ... Podobno stara definicja pesymisty brzmi, że to jest "dobrze poinformowany optymista"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Sprostowanie: ten czarny kot z Filemonem to Bonifacy!! Cześć Jeżykowe Towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Sprostowanie: ten czarny kot z Filemonem to Bonifacy!! Cześć Jeżykowe Towarzystwo Cześć Brazulla Wygląda na to, że też wychowałaś się na Filemonie i Bonifacym boś prawie urażona tą pomyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Właściwie to przyjęłam to jak osobistą obrazę Filemon, Bonifacy, Wróbelek Cwirek, Jacek i Agatka ... stara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 A Reksio ? Zapomniałyście o poczciwym pilnowaczu podwórka przemądrym Reksiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Właściwie to przyjęłam to jak osobistą obrazę Filemon, Bonifacy, Wróbelek Cwirek, Jacek i Agatka ... stara jestem Nie może być ! Ty też ? A Reksio ? Zapomniałyście o poczciwym pilnowaczu podwórka przemądrym Reksiku? Oooo następna - urodzona za późnego Gierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Reksio rulez!!!! I Bolek i Lolek!!! Ja urodzona za późnego Gomułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.02.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Ja urodzona za późnego Gomułki A ja w przedszkolu śpiewałam kolędę "i Józef Stalin"... zamiast "stary", co pamiętam Tak to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts