sipatka 18.02.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 A pamiętacie takie dwa smoki Telesfora i Teodora? Albo psa Pankracego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Reksio rulez!!!! I Bolek i Lolek!!! Ja urodzona za późnego Gomułki Gomułka był I-ym sekretarzem do 1970 roku...żeby ci nie było przykro - to rok mojego przyjścia na ten dziwny świat ...pszczólki mai (ją lubiłam chyba najbardziej - najmniej Koralgola - bo ciągle ryczał ) A ja w przedszkolu śpiewałam kolędę "i Józef Stalin"... zamiast "stary", co pamiętam Tak to było Nooo przelicytowałaś nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 A pamiętacie takie dwa smoki Telesfora i Teodora? Albo psa Pankracego? Nie spojrzałaś do góry co? To zajrzyj tu http://dobranocki.eu/ , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 To jesteś Agusia jeden roczek ode mnie młodsza ta piosenka .... lat minęło jak jeden dzień to już było śpiewane czy jeszcze troszkę poczekać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Boże ! Zaczarowany ołówek, jak ja chciałam go mieć ...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 To jesteś Agusia jeden roczek ode mnie młodsza ta piosenka .... lat minęło jak jeden dzień to już było śpiewane czy jeszcze troszkę poczekać trzeba Jeszcze troszkę ... wrzesień. Waga jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Boże ! Zaczarowany ołówek, jak ja chciałam go mieć ...................... No kto nie chciał ?! (Dzisiaj też by się przydał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 AAAAAAAAAAA to już rozumiem twoje rady odnośnie moich nerw jak postronki wyważona dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mnie już przybyła jednyneczka do czwóreczki bo jestem wodniczek OOOOOOo proszę wodnik szuwarek - w rumcajsie był bodajże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 AAAAAAAAAAA to już rozumiem twoje rady odnośnie moich nerw jak postronki wyważona dziewczynka Staram się ...czasem nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Fajnie tobie czasem nie wychodzi a mnie czasem wychodzi ostatnio coraz częściej milczę bo bym słowami niektórych pozabijała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Mnie już przybyła jednyneczka do czwóreczki bo jestem wodniczek OOOOOOo proszę wodnik szuwarek - w rumcajsie był bodajże? Podobno dobry znak dla mnie. I jeszcze Bliźnięta Może coś w tym jest - bo faktycznie się dogaduję z tymi stworami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Prądu ni ma, wody ni ma, okien ni ma, komina ni ma, hydraulika ni ma i WIOSNY NI MA No trzeba duuuuuużo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Szkoda, że sie wcześniej nie zgadałyśmy. Byłam na targach w Łodzi z AGP-ami i Yetusiem. Mogłyśmy się tam spotkać. Fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.02.2010 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Prądu ni ma, wody ni ma, okien ni ma, komina ni ma, hydraulika ni ma i WIOSNY NI MA No trzeba duuuuuużo cierpliwości Nooo to u mnie lepiej - są kominy i hudraulik i woda - reszta to samo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Faktycznie szkoda, to może jak się będziesz jeszcze wybierała to daj znaka się spotkamy a daleko domek od łodzi budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.02.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Widzę Aguś, że ruszyłaś z kopyta... (maleńki jeżyk ruszający z kopyta - ale tak mi się skojarzyło... ) TAK TRZYMAĆ!!! Podziwiam i na razie po cichu zazdroszczę PS. Dzięki raz jeszcze za wszelkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 A Gąskę Balbinkę ktoś pamięta to tak zaraz za Jackiem i Agatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.02.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Faktycznie szkoda, to może jak się będziesz jeszcze wybierała to daj znaka się spotkamy a daleko domek od łodzi budujesz? Godzinka drogi autostradą. Będzie jakaś stówka - blisko. Widzę Aguś, że ruszyłaś z kopyta... (maleńki jeżyk ruszający z kopyta - ale tak mi się skojarzyło... ) TAK TRZYMAĆ!!! Podziwiam i na razie po cichu zazdroszczę PS. Dzięki raz jeszcze za wszelkie uwagi Czekam cierpliwie kiedy ty z kopyta ruszysz. Dopiero będą uawgi A Gąskę Balbinkę ktoś pamięta to tak zaraz za Jackiem i Agatką Proszę ! Następna romantyczka przyszła na bajkę Rocznik podobny Gosiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.02.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Godzinka drogi hmmm no to rzut beretem właściwie A co do Balbinki to mój tatko jak chciał mi "podokuczać" to wchodził do mojego pokoju i pytał jak Ptyś Czeszcz balbina czo lobisz? i sobie odpowiadał cienkim głosikiem - cukierki sadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts