braza 19.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Jeżyk, rusz zapasy inteligencji ... my się z mumiami znamy, ale wagą je przewyższam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.02.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 A bolek i lolek mieli taką fajną książkę co jak strony się otwierały to wyskakiwały postacie rety jakie to było fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.02.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 http://1.bp.blogspot.com/_b6BOXRk16tY/SvF_yWgIkuI/AAAAAAAAF-A/rAt8BT4zqaM/s400/Textury-4.jpg A ja to wyskrobałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.02.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 http://1.bp.blogspot.com/_b6BOXRk16tY/SvF_yWgIkuI/AAAAAAAAF-A/rAt8BT4zqaM/s400/Textury-4.jpg A ja to wyskrobałem.... Ale jaka prawda ! Faktycznie nie lubię mleka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.02.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Jeżyk, rusz zapasy inteligencji ... my się z mumiami znamy, ale wagą je przewyższam!! Moje zapasy inteligencji właśnie próbuja odgruzować chałupę I co się za coś zabiorę ...to mnie na bajki ciągnie A bolek i lolek mieli taką fajną książkę co jak strony się otwierały to wyskakiwały postacie rety jakie to było fajne I nie musieli nic mówić. Wszystko było oczywiste nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.02.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 I dlatego jesteśmy tacy inteligentni i często rozumiemy się bez słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Oooo, jakie piekne bajki, od Ptysia i Balbiny począwszy! Najbardziej lubiłam Bolka i Lolka i oczywiście Wilka i Zająca. Maja też była fajna, i Rumcajs... Ja to jak Braza, mumie o mnie pytają, jak się budzą - i nie dlatego, żebym sucha taka była... I nie znosiłam najbardziej idiotycznej i nudnej bajki świata - Jacka i Agatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 To już nie jest bajka Albo się mnie jeżyki nie boją, albo ten był tak zdesperowany? Było to w Osieczanach nad Rabą, prawie 7 lat temu w pewien upalny letni, weekendowy dzień, gdy zobaczyłam go jak próbuje przemknąć między ludźmi do rzeki. W biały dzień! Gdy jednak wrócił w krzaki, podeszłam tam z talerzykiem wody i... napił się http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/jez_nad_Raba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.02.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 AGA zaglądni tutajhttp://forum.muratordom.pl/piece-na-ekogroszek-z-zasobnikiem,t56356-3300.htm własnie ktoś pisał o za dużym kotle Może tam zadaj pytanie i CI pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.02.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Czekam cierpliwie kiedy ty z kopyta ruszysz. Dopiero będą uawgi Na razie grzebię kopytami w miejscu (papierologia urzędowa ) i już powoli zaczynam przypominać rozjuszonego łosia, więc jak ruszę to z impetem Oby mnie nie powstrzymali na starcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Słoneczko, super zdjęcie!! Mojej inteligencji na odgruzowanie chałupy już nie wystarcza - informuję jedynie z czystej formalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.02.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witanko, szkoda że wczoraj nie zajrzałam tu, tak bajkowo było Ja tylko Jacka i Agatki nie pamiętam, a Żwirka i Muchomorka nie trawiłam Ale muszę wam powiedzieć, że moje dzieci uwielbiają Reksia, Krecika, Wilka i Zająca, Bolka i Lolka. No a Sąsiedzi są the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Bajki bajkami ... a mnie kocioł męczy ... AGP-ON mie zaraził ...jak wirusem Uświadomiłam sobie, że za dużo czasu to nie mam a za chwilę producenci podniosą ceny i będę sobie w brodę pluć Męczę si więc od wczoraj i tony papieru zadrukowałam - teraz audiencja u hydraulika. Moc rozgryzłam ... z pomocą w/w ... mam za dużą odległość kotłowni od domu i jeśli wystapiłyby sine mrozy i większe straty ciepła ...będzie kiepsko. Slonko - ja te twoje przygoty to sobie chyba skataloguję. A jeżyki się ciebie nie boją ...bo jak tu się bać Pokrzyczysz ,pokrzyczysz a otem ...pomyziasz Braza - inteligencja mi do odgruzowania nie była potrzebna - jak się okazało.Teraz by sie przydała - do tego pieca ...to się wzięła i wyłączyła Ania - bo u mnie to chyba przeważnie jakieś ... oryginalne tematy Jak nie ptaki to bajki. W przerwie gonitwy po lesie ...z lekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Z inteligencją tak jest, wyłącza się, gdy naprawdę potrzebna. Cześć sobotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Czeeeee Brazulla Jade właśnie "na kotły" Napadłam na kilku znajomych którzy używają i będę badać organoleptycznie Ja to pogwizdana jestem. Ja już sie do czegoś dorwę to ...jak świnia do chwastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 A pomacaj sobie, zawszeć to jakaś przyjemność, nawet jak w grę jeno kocioł wchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.02.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Jeżyku, a mało ci było macania kotłów na targach ?? Daj znać co tam wymacałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.02.2010 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 ciekawe do jakiego kotła się jeżyk przylepił bo chyba go nie ugotowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.02.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Sam się ugotował.... z właścicielami kotłów... skoro jeszcze śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Czeee! Może się do kotła przytuliła i zasnęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts