Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeżyk, rusz zapasy inteligencji ... my się z mumiami znamy, ale wagą je przewyższam!!

Moje zapasy inteligencji właśnie próbuja odgruzować chałupę :-?

I co się za coś zabiorę ...to mnie na bajki ciągnie :lol:

A bolek i lolek mieli taką fajną książkę co jak strony się otwierały to wyskakiwały postacie rety jakie to było fajne :lol:

I nie musieli nic mówić. Wszystko było oczywiste nie?

Oooo, jakie piekne bajki, od Ptysia i Balbiny począwszy! :D

Najbardziej lubiłam Bolka i Lolka i oczywiście Wilka i Zająca. 8)

Maja też była fajna, i Rumcajs... :roll:

Ja to jak Braza, mumie o mnie pytają, jak się budzą - i nie dlatego, żebym sucha taka była... :-? :lol:

I nie znosiłam najbardziej idiotycznej i nudnej bajki świata - Jacka i Agatki! :lol:

To już nie jest bajka ;) Albo się mnie jeżyki nie boją, albo ten był tak zdesperowany? :o

Było to w Osieczanach nad Rabą, prawie 7 lat temu w pewien upalny letni, weekendowy dzień, gdy zobaczyłam go jak próbuje przemknąć między ludźmi do rzeki. W biały dzień! Gdy jednak wrócił w krzaki, podeszłam tam z talerzykiem wody i... napił się :)

http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/jez_nad_Raba.jpg

Bajki bajkami ... a mnie kocioł męczy ...

AGP-ON mie zaraził ...jak wirusem :o :wink:

Uświadomiłam sobie, że za dużo czasu to nie mam a za chwilę producenci podniosą ceny i będę sobie w brodę pluć :-?

Męczę si więc od wczoraj i tony papieru zadrukowałam - teraz audiencja u hydraulika.

Moc rozgryzłam ... z pomocą w/w ... mam za dużą odległość kotłowni od domu i jeśli wystapiłyby sine mrozy i większe straty ciepła ...będzie kiepsko.

Slonko - ja te twoje przygoty to sobie chyba skataloguję.

A jeżyki się ciebie nie boją ...bo jak tu się bać :wink: Pokrzyczysz ,pokrzyczysz a otem ...pomyziasz :wink: :lol:

Braza - inteligencja mi do odgruzowania nie była potrzebna - jak się okazało.Teraz by sie przydała - do tego pieca ...to się wzięła i wyłączyła :evil:

Ania - bo u mnie to chyba przeważnie jakieś ... oryginalne tematy :lol:

Jak nie ptaki to bajki. W przerwie gonitwy po lesie ...z lekiem :wink: 8)