Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

KamaG - Witam kolejnego "pchełkowca" !

Fajny ten twój kopiący duecik.

Twój "najmłodszy członek rodziny" to marzenie mojego męża.

Obiecałam mu, że kiedyś spełnię to kudłate marzenie - jak będzie to miało gdzie latać ... i ten czas chyba sie zbliża.

Możecie pchełki przybywać - razem z kopiącymi "apartamentami dla pcheł prawdziwych" :wink:

Cztery sztuki to mi przygotują glebe prosto pod wysiew trawy - zagrabi sie "aby" troszkę.

Acha - krety mam swoje, ale albo leniwe albo w moim piasku glizd brak ...bo po rowach tylko buszują ...

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moje krety nad wyraz pracowite Teraz jeszcze im odpuszcam (tylko grabiami w głowy obrywają), ale jak bedzie już śliczny ogródek, a nie łąkowa trawa, to nie daruję

u mnie ich było pełno na działce, ale odkąd ogrodzone z podmurówką (30cm zagłębioną nie wiem czy to ma znaczenie) i dwa psy na stałe to się wyprowadziły na sąsiada łąkę :lol:

ZYWIK - postaram sie "zapodać" koszty poszczególnych etapów bo cały kosztorys mógłby cię ...rozbawić. Muszę "odsiać" kilka pozycji bo mąż śmieje się, że jak zmoknę na budowie to sobie w koszty wrzucę ...suszarkę włosów :wink:

Iwonka - mój domek w twoich górach ... to by nam obu szczęki poopadały ...

Ale fajnie, że ci się podoba - widzę, że kondycja powraca :p

KamaG - ty się nie śmiej - bo moje chłopaki twierdzą, że pierwszy dom buduje sie dla wroga, drugi dla dzieci a trzeci TO JEST TO !

Z nimi to ja mogę budować "antalkę" drugi dom i ...stajnię dla konia ( to takie ciche marzenie, którego szybko nie zrealizuję).