AgaJeżyk 25.10.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 KamaG - Witam kolejnego "pchełkowca" ! Fajny ten twój kopiący duecik. Twój "najmłodszy członek rodziny" to marzenie mojego męża. Obiecałam mu, że kiedyś spełnię to kudłate marzenie - jak będzie to miało gdzie latać ... i ten czas chyba sie zbliża. Możecie pchełki przybywać - razem z kopiącymi "apartamentami dla pcheł prawdziwych" Cztery sztuki to mi przygotują glebe prosto pod wysiew trawy - zagrabi sie "aby" troszkę. Acha - krety mam swoje, ale albo leniwe albo w moim piasku glizd brak ...bo po rowach tylko buszują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.10.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Moje krety nad wyraz pracowite Teraz jeszcze im odpuszcam (tylko grabiami w głowy obrywają), ale jak bedzie już śliczny ogródek, a nie łąkowa trawa, to nie daruję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 26.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Hello@ Po 1: Gratuluję działki i domku z bali Po 2: czy jest szansa byś wrzuciał kosztorys twojej budowy? pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.10.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Moje krety nad wyraz pracowite Teraz jeszcze im odpuszcam (tylko grabiami w głowy obrywają), ale jak bedzie już śliczny ogródek, a nie łąkowa trawa, to nie daruję u mnie ich było pełno na działce, ale odkąd ogrodzone z podmurówką (30cm zagłębioną nie wiem czy to ma znaczenie) i dwa psy na stałe to się wyprowadziły na sąsiada łąkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Jeżyku - jestem pod ogromnym wrażeniem domku. Normalnie szczęka mi opadła i...leży Cudny jest - i kropka. Nie za duży, nie za mały, z fantastycznym dachem. Ekipa też Ci się udała Chyba zacznę żałować, że nie stawiam domu z bali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.10.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Mam nadzieję, że nie była to ostatnia wizyta moich "rzeźbiarzy" bo ...strasznie ich polubiłam no zawsze może drugą chatkę śmignąć , jak byś już żadnego pomysłą nie znalazła, ale lepiej może altanę, bo dem domek jest doskonały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.10.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ZYWIK - postaram sie "zapodać" koszty poszczególnych etapów bo cały kosztorys mógłby cię ...rozbawić. Muszę "odsiać" kilka pozycji bo mąż śmieje się, że jak zmoknę na budowie to sobie w koszty wrzucę ...suszarkę włosów Iwonka - mój domek w twoich górach ... to by nam obu szczęki poopadały ... Ale fajnie, że ci się podoba - widzę, że kondycja powraca KamaG - ty się nie śmiej - bo moje chłopaki twierdzą, że pierwszy dom buduje sie dla wroga, drugi dla dzieci a trzeci TO JEST TO ! Z nimi to ja mogę budować "antalkę" drugi dom i ...stajnię dla konia ( to takie ciche marzenie, którego szybko nie zrealizuję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 27.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dzięki, będę czekać na kosztorys, jestem na etapie wyboru: metody (nr1 to technika z bali) następnie projekt no i ekipa (tu posypią się pytania do Ciebie ale o tym później). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Aga to Ty z tym koniem masz jak ja od dziecka mi się śnią po nocach, raxz nawet tak realistycznie, że rano poszłam do garażu sprawdzić , ale to dawno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 27.10.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A jakie to rynny sprawiają takie przykre niespodzianki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.10.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ha ! Wcale nie takie badziewne - Galeco ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 27.10.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Będę dociekliwy . Stal czy PVC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.10.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 No stal oczywiście - jak blondynka no Myślałam o cynkowo-tytanowych RHEINZINK ale cena mnie powaliła i fatalne, świecące haki. No te jakby mi pociekły to pewnie bym sie zagotowała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 http://img248.imageshack.us/img248/9587/dsc9780.jpg a ja po prostu stwierdzam, że ten domek wygląda jak z bajki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 27.10.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja też mam galeko-stal. I nie ciekną. Chociaż po tym co napisałaś muszę sprawdzić dwa łączniki. Oni wprowadzili jakiś czas temu "nowy model" łączników i właśnie te nowe mam założone . Poza dwoma... . Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.10.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Piotrze - obejrzyj dokładnie gumowe uszczelki - nie dochodzą do samej góry i jak mokry śnieg jest za wysoko to woda sie przelewa. Myślałam czy jest sens majstrować przy nich silikonem skoro dom pracuje i nie wiem czy nie będzie trzeba coś poprawiać jak skończy osiadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.10.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Po błyskawicznej reakcji Piotra dotarło do mnie, że Wy naprawdę mnie czytacie ... A w moim dzienniku "było" ponad 1000 osób - jeśli ja dobrze interpretuję słowo wyświetleń No toooo mi teraz dało do myślenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.10.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 domek jest cudowny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Po błyskawicznej reakcji Piotra dotarło do mnie, że Wy naprawdę mnie czytacie ... a co myslałas???? przecież tak jak napisała Sure-masz domek z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 29.10.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 i mi tez się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts