Yeti 24.02.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No i jak Jeżata, siedzisz od rana w szam... tfu... znaczy - w oczyszczalni? Uważaj, co byś sobie krótkich łapków nie utaplała (piec już zamówiłaś? ja właśnie jadę na rozmowę cenową ) ...ooo! Jaki uroczy temat na początek stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No i jak Jeżata, siedzisz od rana w szam... tfu... znaczy - w oczyszczalni? Uważaj, co byś sobie krótkich łapków nie utaplała (piec już zamówiłaś? ja właśnie jadę na rozmowę cenową ) ...ooo! Jaki uroczy temat na początek stronki Witam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.02.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No i jak Jeżata, siedzisz od rana w szam... tfu... znaczy - w oczyszczalni? Uważaj, co byś sobie krótkich łapków nie utaplała (piec już zamówiłaś? ja właśnie jadę na rozmowę cenową ) ...ooo! Jaki uroczy temat na początek stronki Witam z rana ja z popołudnia Kalus-urocze emblemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 aka.........zmieniłam sobie z nudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.02.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No i jak Jeżata, siedzisz od rana w szam... tfu... znaczy - w oczyszczalni? Uważaj, co byś sobie krótkich łapków nie utaplała Zaczynam się martwić... Żadnych znaków życia... ...może trzeba linę od Brazy pożyczyć? http://www.alpintech.pl/galerie/l/lina-jutowa-20-mm_165.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.02.2010 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Żyję ...żyję ... byle goooowno mnie nie "pochłonie" ... Pogoda też goooowniana ...ale dobra dla ... rachunku za telefon ( w tym miesiącu mnie zrujnuje pewnie ) Ale nic to. Sobota dniem gooownianym co oznacza rekonesans na działce i wycenę uwentualnego gooooownozjada - taki efekt mojego party line dzisiaj ...czy warto było - sobota pokaże ... Piec zamówiony Yetuś i co najważniejsze - hydraulik odetchnął z ulgą a co by się mnie pozbyć - zamówił w hurtowni na siebie ...i jestem 850,- do przodu A na koniec z rozbrajającą szczerością oświadczył : Nie odbieram od pani telefonów do końca tygodnia ... Kłamał - dzisiaj odebrał i dalej był miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 to miałas dzis OWOCNY dzień !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.02.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 to miałas dzis OWOCNY dzień !!! Staram się wkręcić spowrotem w te budowlane trybiki ...rozleniwiła mnie ta zima... budzę się z ręka w nocniku i trza będzie błyskawicznie decyzje podejmować. Tego wolę unknąć. Przekopuję oczyszczalnie i kominki (wkłady ) - to w pierwszej kolejności muszę zanabyć ... zanim mi na wiosne zdrożeje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 to wkład ma na wiosnę zdrożeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 wszystko ma zdrożec!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.02.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 wszystko ma zdrożec!! I nie ma na co czekać ! To co najdroższe - odczujemy najbrdziej i trzeba się decydować ... czasu szkoda. Jak w ubiegły rok notowałam wkład kominkowe, które miałam na oku ...araz w ciągu roku zdrozały. Przeważnie na wiosnę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Hmmmm ... to może by kupić.... wszak upatrzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.02.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Hmmmm ... to może by kupić.... wszak upatrzony Kupuj jak masz pieniąchy ... bo będziesz kląć. Co tam upatrzyłaś ? Bo ja wiszę na Tarnavie retro II 14 kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.02.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Zamiast pokazać mi łobrazek to mnie do googli pognała ... ja upatrzyłam Kornaka http://www.kornak.pl/prod/52-d.jpg tylko jak tera chłopa na taki zakup wyciągnąć , chyba podążę jeżodrożejącą strategią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.02.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Hmmm ...wieeeesz Arctica ...tys pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.02.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Żyję ...żyję ... byle goooowno mnie nie "pochłonie" ... No w to, to nie wątpię . Ale przy zgłębianiu takiego tematu wolałem ci linę podrzucić . Piszesz jednak, że sama dałaś radę i nawet jesteś już po długim wynurzeniu (telefonicznym) - czyli wszystko pod kontrolą No to teraz złap trochę oddech, bo w sobotę powtórka w cięższym wydaniu (wycena) Myślę, że i ja będę miał do końca tygodnia załatwioną sprawę kotła. Gorzej z kominkiem - mam dylemata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.02.2010 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Myślę, że i ja będę miał do końca tygodnia załatwioną sprawę kotła. Gorzej z kominkiem - mam dylemata Kocioł to już dawno masz wybrany a o co biega z kominkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.02.2010 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 25.02.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Arctica, AgaJeżyk - jak macie upatrzone rzeczy, które i tak musicie kupić w tym roku, to zróbcie to teraz. W zeszłym roku od marca - kwietnia zaczęły się podwyżki. Co prawda w ubiegłym roku euro szalało, ale z tego powodu podwyżki były dużo wyższe niż normalnie. Sporo firm na wiosnę wypuszcza nowe katalogi a w nich - wiadomo - nowe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.02.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 gg Nic z tego poległam ...ale poczytałam Arctica, AgaJeżyk - jak macie upatrzone rzeczy, które i tak musicie kupić w tym roku, to zróbcie to teraz. W zeszłym roku od marca - kwietnia zaczęły się podwyżki. Co prawda w ubiegłym roku euro szalało, ale z tego powodu podwyżki były dużo wyższe niż normalnie. Sporo firm na wiosnę wypuszcza nowe katalogi a w nich - wiadomo - nowe ceny. Aniu ! Ja to też zaobserwowałam. Wyszperałam różne moje "zbiory" i "łupy" z ubiegłego roku i wszystkie cenniki poszły w górę. Jeśli nie za wzgl. na kursy walut to prąd i paliwo, a za tym to ciurkiem rosna wszystkie ceny ... Do tego dochodzi sezon. Latem moja wełna mineralna jest ponad złotówkę droższa na metrze ... bo jest popyt. Ja ją kupiłam teraz w lutym i przechowuję u znajomego ...i jestem znowu kilka stówek do przodu (bo za magazynowanie ...flaszka i dobre słowo ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts