Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A tak zawsze miałam zapytać, tylko okazyji nie było...

Jeżyk to ma jeżyka... czy ma mieć???? (nie mylić z miedzią, to mnie nie interesuje :wink: )

Małż obiecał, że mi kupi na nowy domek :D (na 10 rocznicę ślubu :lol: )

Aleś mi narobiła z tym Kornakiem kobieto !

2 -ka mi w oko wpadła i już rozmawaiałam za sprzedawcą z allegro (taniej mają ) czy mi taki duży wejdzie (nisko mam wlot spalin :evil: )

...że nie wspomnę o cenie - 1.000 drogą nie chodzi a taki wsiowy jest (rustykalny znaczy )

:lol: :lol: :lol: "mieszanie" to moje drugie imię 8)

W Leroyu są jeszcze tańsze niż na allegro :D

Tylko, że ja się boję jak ognia takich zakupów w dużych marketach. Ponoć gorsze jakościowo są . Nawet renomowanych firm.

Wiem, że jest tak z piecami Zębiec. Solidne piece ...byle nie kupione w markecie

A jeszcze o jeża mnałam zapytać... czy one muszą tą bardziej bleee część jedzenia dostawać :roll: :x ... mam na mysli te oseski, bo dżdżownice to i tak Teodor i banda będą dostawać :)

Noooo zależy od wrażliwości jadłodajni. Myślę, że przeżyją jak im dasz innego mięska i tłuściutką glizduchnę :lol:

:lol: :lol: :lol: "mieszanie" to moje drugie imię 8)

W Leroyu są jeszcze tańsze niż na allegro :D

Tylko, że ja się boję jak ognia takich zakupów w dużych marketach. Ponoć gorsze jakościowo są . Nawet renomowanych firm.

Wiem, że jest tak z piecami Zębiec. Solidne piece ...byle nie kupione w markecie

nie wiem, czy we wkładzie ma się co popsuć... no może wagę trzeba by sprawdzić, czy cieńsze nie są, ale to jest tak niewielka firma, że chyba nie bawi się w egzemplarze dla marketów... tym bardziej, że tylko w tym jednym jest.

A jeszcze o jeża mnałam zapytać... czy one muszą tą bardziej bleee część jedzenia dostawać :roll: :x ... mam na mysli te oseski, bo dżdżownice to i tak Teodor i banda będą dostawać :)

Noooo zależy od wrażliwości jadłodajni. Myślę, że przeżyją jak im dasz innego mięska i tłuściutką glizduchnę :lol:

gorzej zimą z tymi glizduchami :roll: ... a takie hodowlane glizduchy to też smaczne?

Bardzo mnie się podobuje taki jeżyk... aaaa... jakby go tak bez smyczy puścić, to nie wróci :-?

gorzej zimą z tymi glizduchami :roll: ... a takie hodowlane glizduchy to też smaczne?

Bardzo mnie się podobuje taki jeżyk... aaaa... jakby go tak bez smyczy puścić, to nie wróci :-?

Myślę, że on też hodowlany - to nie pogardzi takimi gliździmi brojlerami

A jak go puścisz bez smyczy ...to masz po jeżyku ( mówię po sobie :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: )

Ale można taką klateczkę z siatki zrobić jak dla króliczków miniaturowych i wystawić na powietrze. Tylko podglądać trzeba ...bo się podkopują podobno :-?

Staram się wkręcić spowrotem w te budowlane trybiki ...rozleniwiła mnie ta zima... :wink: budzę się z ręka w nocniku i trza będzie błyskawicznie decyzje podejmować. Tego wolę unknąć.

Przekopuję oczyszczalnie i kominki (wkłady ) - to w pierwszej kolejności muszę zanabyć ... zanim mi na wiosne zdrożeje ...

Zajrzyj do firmy ,,Prometeusz" z Rychwała , super zawodowcy :D

Staram się wkręcić spowrotem w te budowlane trybiki ...rozleniwiła mnie ta zima... :wink: budzę się z ręka w nocniku i trza będzie błyskawicznie decyzje podejmować. Tego wolę unknąć.

Przekopuję oczyszczalnie i kominki (wkłady ) - to w pierwszej kolejności muszę zanabyć ... zanim mi na wiosne zdrożeje ...

Zajrzyj do firmy ,,Prometeusz" z Rychwała , super zawodowcy :D

Oooo ! sąsiedzi mi się ujawnili :wink: :lol:

Witam witam ! Właśnie sprawdziłam, że nie odpisałam ci ... powiadomienie nie przyszło i nie spojrzałam do góry ... guła :oops:

Słyszałam o nich. Muszę się wybrać ...sprawdzić chociaż czy mnie na nich stać ... :roll: :wink:

:lol: widzę, że się kooleżanka utożsamia :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

a po chałupce jak drzwi pozamykane to może chyba bez przeszkód galopować :-? ... niecierpię klatek :x

Ja miałam nawet królika luzem. A że mądry był i szanował swoją panią - nic mi nie zniszczył. Nooo kabelki trza było do góry pozaczepiać bo lubił - fakt.

Podobno słodkie są . Elektryk mi mówił ...ale nie gryzłam :roll: :lol: