Sloneczko 25.02.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Aguś, a myślałaś, że w naszym zwierzyńcu nie ma królika? W starym mieszkaniu był Pysio: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/Pysio_Myszka_Mruczek.JPG teraz jest Cherry (w letnie dni rezyduje w drewniaczku z wycieraczką i anteną satelitarną :): http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/Cherry2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.02.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Slonko - łogromny królas ! Mój to był taki kurdupelek- miniaturka ... Kupowaliśmy go ...jako dziewczynkę. Miała być Tosia. Z czasem okzało się, że Tosia zakochała się w naszej suni ... i trzeba było coś z tym imieniem zrobić. I tak z Tosi zrobił się Antoś ( jak nabroił to Antek ) Strasznie mądry gryzoń. Myślę, że miał zasób słów, które rozróżniał , porównywalny do małego dziecka. I doskonale wiedział, kiedy jestem na niego zła ... kiedy on był zły - to na mnie tupał ... Szkoda tylko,że one tak krótko żyją ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Śliczne te królasy Ja tak sobie dumam, że jak ogrodzimy naszą działkę, to najprawdopodobniej jakiś Tadzik zającowaty nam się ostanie ... i co z moimi kfiotkami A Antek tylko do kuwety, czy zdarzało mu się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.02.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Śliczne te królasy Ja tak sobie dumam, że jak ogrodzimy naszą działkę, to najprawdopodobniej jakiś Tadzik zającowaty nam się ostanie ... i co z moimi kfiotkami A Antek tylko do kuwety, czy zdarzało mu się ... A nigdy w życiu ! Warunek był jeden - sam sobie wybrał zaciszne miejsce za meblami i tam była jego toaleta. W klatce miał jadalnię i nigdy tam nie napaskudził. Złościł się jak mu toalete sprzątałam ...bo zapachy znikały i trzeba było szybko świeżo nasikać - zaznaczyć "moje" A kwiatki będę na przekąskę ... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.02.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Nasz niestety nie był taki czyścioszek ... chociaż był jeszcze młodziutki... może by się nauczył... a Tadzika trzeba będzie oswioć , nie ma rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.02.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Jeżuuuu, śpisz??? http://magnolia1.blox.pl/resource/jez1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.02.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Neeeee Buszuję Jaki scnariusz na niezielę ? z hydraulikiem rozmawiali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 26.02.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 hudraulik na 13 STOPwyjeżdźamy około 11 STOPpo drodze się zdzwaniamy - liczymy na odbiór STOP ODBIÓR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.02.2010 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 hudraulik na 13 STOP wyjeżdźamy około 11 STOP po drodze się zdzwaniamy - liczymy na odbiór STOP ODBIÓR... Obiór będzie - musowo Ale wyjechać byście mogli wcześniej ...ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 jak to sie stało ,że dopiero teraz pochłonęłam Twój dziennik i to jednym tchem ???? pierwszy raz widzę taki domek z bali ....CUDO !!!! Jeżżżżżuuuu jaki Ty masz dom zazdrość nie pozwala mi na zebranie myśli ale jak ochłonę napisze coś sensownego a jaka okolica!!!!! Gratuluję z całego serducha ps....o co chodzi Waszym sąsiadom ....bo jakoś nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.02.2010 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 jak to sie stało ,że dopiero teraz pochłonęłam Twój dziennik i to jednym tchem ???? pierwszy raz widzę taki domek z bali ....CUDO !!!! Jeżżżżżuuuu jaki Ty masz dom zazdrość nie pozwala mi na zebranie myśli ale jak ochłonę napisze coś sensownego a jaka okolica!!!!! Gratuluję z całego serducha ps....o co chodzi Waszym sąsiadom ....bo jakoś nie kumam Ooooo jaaaaa cię Jak ja lubię takie wpisy ... Czeeeść Ew-ka ! Dobrze, że tak "jednym tchem" znaczy ...nie dławiący jest i można przebrnąć na raz - fajnie A sąsiadom chodzi o przejazd przez moją działkę i to dokładnie w miejscu ...gdzie już stoi dom . Właśnie wymyślili sobie zmianę kwalifikacji i ...mam rozebrać wszystko. No ja nadwyraz spokojny człowiek jestem ...ale nie ręczę za ten mój "spokój" tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 27.02.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Jeżu!poradź coś.. śnieg stopniał a moja działka usłana kretowinami, hmm co robić ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.02.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Jeżu nie odpowie . Ma imprezę z AGPami i hydraulikiem. (teraz wolą hydraulika od Yetiego ) (...) moja działka usłana kretowinami, hmm co robić ???????Rozgrabić Jeśli chodzi o kreta, to jest na niego tylko jeden całkowicie skuteczny sposób - przywyknąć . Wszystko inne to działania, które w różnym stopniu kreta rozśmieszają. Jest wprawdzie szansa, że umrze ze śmiechu, ale o takim przypadku dotąd nie słyszałem... Jeśli jesteś bardzo zdeterminowana, to... hmm... - ja jestem zwolennikiem walki biologicznej. W związku z moim podejrzeniem, że posiadasz sierściucha, proponuję wykorzystać go do produkcji bomb eterycznych: piasek po kocie (i to co w piasku) magazynujemy w szczelnych torebkach foliowych (UWAGA Produkt silnie toksyczny! ). Po uskładaniu odpowiedniej ilości transportujemy ostrożnie ten niebezpieczny ładunek na działkę i wsypujemy do wszystkich świeżych kretowin. Gdybym był kretem na pewno bym tego nie wytrzymał (i psychicznie, i organoleptycznie ) Ktoś tu nawet na forum pisał, że podziałało. Na jak długo? - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.02.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Jeżu nie odpowie . Ma imprezę z AGPami i hydraulikiem. (teraz wolą hydraulika od Yetiego ) A wcele nieprawda Impreza jutro. Może jesteś chętny? Mamy dużo miejsca w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.02.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Nie ściemniać mi tu - miała być dzisiaj http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a045.gif ...a na jutro to ja już zemstę na Jeżu zaplanowałem O! Właśnie sobie przypomniałem! Kotem kreta truł Gwoździk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.02.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Marta - zgadza się - Gwoździk atakował kreta kocimi goooownami Pocieszę cię - u nas przemaszerowało chyba całe stado gęsiego bo kopce są w jednej linii ale za to jakie wulkany !!! Co do moich gooownien - jestem po pierwszej wycenie "gooownozjada" (czyt. POŚ ) Troszkę mnie cena nie zachwyca ...ale czas pokaże ...może da sie coś unegocjować - za to pomysł na roślinność wodolubną podoba nam się obu ...i to baaardzo. Już widzę zdziwienie sąsiadów na widok paproci na moich piaskach A z AGP-ami Yetuś to na jutro , na jutro. Dzisiaj z gooownozjadem Jak masz ochotę to wskocz im do bagażnika i przybywaj ! Ty ...a za co sie będziesz mścił gadzino kudłata cooooo ? Wracam do chłopa ...bo właśnie ma urodziny a że zmarzliśmy oboje bo pan był strasznie rozmowy ...będziemy sie raczyć żóbróweczką z sokiem jabłkowym - tzw. tatanki jak mawia Sloneczko ... mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 O qrcze! Właśnie zobaczyłem, że wy rzeczywiście na niedzielę się umawialiście... No dobra - mea culpa... ...to właściwie mścić się nie powinienem ...ale za moimi plecami... i to z hydraulikiem... Eee, jednak się zemszczę - najwyżej na zapas będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.02.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 O qrcze! Właśnie zobaczyłem, że wy rzeczywiście na niedzielę się umawialiście... No dobra - mea culpa... ...to właściwie mścić się nie powinienem ...ale za moimi plecami... i to z hydraulikiem... Eee, jednak się zemszczę - najwyżej na zapas będzie Się nie mścij tylko "łap okazję" i śmigaj do Jeżyków. Jeżykowi urodzinowe życzenia złożyć ...bo zaraz w poniedziałek ma imieniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.02.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ...będziemy sie raczyć żóbróweczką z sokiem jabłkowym - tzw. tatanki jak mawia Sloneczko ... mniam jak dla mnie to... szarlotka ... Wszystkiego najlepszego dla naczelnego Jeża i polewaj.... szarlotka... mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 No dobra - to już się przyznam... Ja taki porywczy i zazdrosny jestem, że jak się o tym hydrauliku dowiedziałem, to się na jutro z inną Aagąą umówiłem (no i szachy mam jutro yeciątkom kupić, i z tej zemsty, to nawet zaplanowałem jeszcze rodzinę w Zd. Woli odwiedzić...) Tak, że choć bardzo chcę, to już nie mogę Ale znajdź jakieś mniej kolczaste miejsce i wycałuj od nas Jeżyka-Samczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts