Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

...będziemy sie raczyć żóbróweczką z sokiem jabłkowym - tzw. tatanki jak mawia Sloneczko ... mniam

jak dla mnie to... szarlotka :roll: ...

Wszystkiego najlepszego dla naczelnego Jeża :D

i polewaj.... szarlotka... mniam :)

Raczylim się wczoraj (Oleksandry było ;)), a do czekoladowego kremu w torcie, dowaliłam wiśniówki http://img186.imageshack.us/img186/7521/umieszkichlejen2.gif http://img100.imageshack.us/img100/2318/umieszeksiwdziczyei6.gif :D :D

Jeżyku Kochany, Ty wiesz co :oops: :oops: i szkoda, że masz takich Karguli :evil: po sąsiedzku, a nie nas..., a może i lepiej, bo zagłaskałabym Cię na amen :D

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dobra - to już się przyznam...

Ja taki porywczy i zazdrosny jestem, że jak się o tym hydrauliku dowiedziałem, to się na jutro z inną Aagąą umówiłem :oops: (no i szachy mam jutro yeciątkom kupić, i z tej zemsty, to nawet zaplanowałem jeszcze rodzinę w Zd. Woli odwiedzić...)

Tak, że choć bardzo chcę, to już nie mogę

Ale znajdź jakieś mniej kolczaste miejsce i wycałuj od nas Jeżyka-Samczyka :D :D :D

Ściema... Pewnie z AGPami nie chcesz jechać :cry:

Yetuś ... jak ci AGP-y opowiedzą jak wygląda hydraulik ... to ci będzie wstyd :o :wink: :lol: :lol: :lol:

I nie ściemniaj :evil: Teraz się na ciebie AGP-y poobrażają żeś towarzystwem pogardził, że o naczelnym Jeżu nie wspomnę ...

I nie wspomnę że właśnie wpakowałam do piekarnika karkówkę ... i tego będziesz żałował ...zobaczysz :wink: ...bo co jak co - ale mięcho to ja potarfię zrobić ! ( nie tylko glizdę )

Arctica- naczelny Jeż dziękuje za życzonka. Właśnie siorbie tatanki :lol:

Olusia (że tak przy imieninkach :oops: ) - buziole o dużo zdrówka ! Będzie zdrówko - podstawa...reszta od nas zależy :wink:

Wiśnióweczka ...mniam...pierwszy lakohol jaki w życiu piłam ...w siódmej klasie szkoły podstawowej na oczach rodziców :oops: Ale była afera mówię wam !

Tato z bratem mamy "rozpracowali" naleweczkę ...a mnie pozwolili wisienek pojeść :lol: :lol: :lol: Nie ma nic gorszego ! Tam był cały alkohol :o

Zanim sie zorientowali wyladowałam z tym słojem (taki wielki jak od ogórów) ...na dywanie ...

Hmmm wisnie paskudnie schodzą z dywanu ... mama do dziś wspomina z niesmakiem jak ojciec dziecko upił ...

Wiśnióweczka jest własnej roboty i to z młodej łutówki, która akurat dałam nam 1 kg owoców, poza kilkoma co szpakom zostawiliśmy ;)

To to mniód ci wyszedł z takim cukrem !

Wiśnia i zimowe jabłka to będą moje pierwsze drzewka na działce ...no może jeszcze takie małe czerwonawe gruszeczki ...rosły u babci w sadzie i były przepyszne ... Nie mam pojęcia jaka to odmiana, ale znajdę w swoim czasie :wink:

Hmmm ... smaki z dzieciństwa wracają ... :roll:

I nie ściemniaj :evil: Teraz się na ciebie AGP-y poobrażają żeś towarzystwem pogardził, że o naczelnym Jeżu nie wspomnę ...

I nie wspomnę że właśnie wpakowałam do piekarnika karkówkę ... i tego będziesz żałował ...zobaczysz :wink: ...bo co jak co - ale mięcho to ja potarfię zrobić ! ( nie tylko glizdę )

No nie no... :-?

...teraz to już się pastwisz nade mną gadzino :evil:

Niestety nie da rady :cry: , choćby i z tego jeszcze powodu, że Yetówka witaminy musi w poniedziałek zażyć i wcześnie rano musimy być zwarci i gotowi :-?

Niestety nie da rady :cry: , choćby i z tego jeszcze powodu, że Yetówka witaminy przez rurkę musi w poniedziałek zażyć i wcześnie rano musimy być zwarci i gotowi :-?

Jak takie buty - to macie u mnie z Yetówką - karkówkę ekstra. Niech no tylko jej lepiej będzie po tych "witaminach" . Pozdrowionka przekaz od nas .

Jeżykowi (jakoż koci fan wierny ) bardzo życzenia do gustu przypadły i podziękowć kazał 8)

Jeżykowi (jakoż koci fan wierny ) bardzo życzenia do gustu przypadły i podziękowć kazał 8)

Chciałem mu jeszcze raz te życzenia wysłać (skoro tak mu się spodobały), ale dzisiaj kotek jakiś taki nie w formie... :lol:

http://www.ahajokes.com/cartoon/drunk.jpg

Yetuś ... jak ci AGP-y opowiedzą jak wygląda hydraulik ... to ci będzie wstyd :o :wink: :lol: :lol: :lol:

AGP-y hydraulika widziały, ale dopóki wyceny nie dostaną, złego słowa nie powiedzą :lol: Właśnie kolejny "kanalarz" zastrzelił nas ceną :evil:

Aga, posłałam ci zdjęcia (a raczej linki do nich) i ...

DZIĘKUJEMY ZA PRZEMIŁE PRZYJĘCIE :wink: :D

AGP-y hydraulika widziały, ale dopóki wyceny nie dostaną, złego słowa nie powiedzą :lol: Właśnie kolejny "kanalarz" zastrzelił nas ceną :evil:

Aga, posłałam ci zdjęcia (a raczej linki do nich) i ...

DZIĘKUJEMY ZA PRZEMIŁE PRZYJĘCIE :wink: :D

Heloooł ... my się dopiero do dom doczłapali ... :wink:

Ale faaaajny dzien był !!!

I goście byli i my w gościach i wogóle zaj....e od samego rana ...i sznupa mi się śmieje bo cały dzień w wykwintnym towarzystwie :lol: :lol: :lol:

AGP-y - y dziękujemy za odwiedziny i czekamy na powtórkę :wink:

A do fotek to chyba się jutro dorwę ... bo jestem pod takim wrażeniem dzisiejszego dnia ... że idę na tatanki :roll: :lol:

I dwa słowa dla Piotra i Klary którzy to nas ugościli ( przez duże U ) -

jesteście niesamowici ...

Bardzo dziękujęmy za fantastyczną atmosferę i możliwość "pomieszkania z wami przez chwilę w waszych balach" ... jak ochłonę to chyba to w dzienniku opiszę (jeśli pozwolicie oczywiście )

cześć Jeżykowa :lol: ... nadrobiłem Twój dziennik ...

..... mam nadzieję, że 9 kwietnia Jeżyki będą górą :lol:

PS.

Musiałam sie zresztą zdystansować troszkę ... bo znam za dużo niecenzuralnych określeń ( było się 7 lat w wojsku - mam naleciałości ...) .......

... jeździłaś jako żołnierka w czołgu ??? :o :o :o :wink:

cześć Jeżykowa :lol: ... nadrobiłem Twój dziennik ...

..... mam nadzieję, że 9 kwietnia Jeżyki będą górą :lol:

Mam nadzieję, że tego 9-tego to będzie koniec cyrku w sądzie :-?

... PS.

Musiałam sie zresztą zdystansować troszkę ... bo znam za dużo niecenzuralnych określeń ( było się 7 lat w wojsku - mam naleciałości ...) .......

... jeździłaś jako żołnierka w czołgu ??? :o :o :o :wink:

Ta ... w latającym :wink:

MI 24 D ... codziennie nad głową ...do bólu ...

A po piętnastej do domu wracał jego "kierowca" i to nie był najszczęśliwszy czas w moim życiu ...

(Reszta na priv i to bez flaszki nie rozbierzemy :wink: :lol: )

Slonko :-? chłop w delegacji a ty mi dokuczasz ? :wink:

Pewnie, że w głowie ...też trochę :oops: ...co znaczy, że jeszcze wykazuję zdrowe oznaki i chęć do życia "całą gębą" :lol: :lol: :lol:

Sipatka - pewnie, że wesoło. Popłakać też czasem zdrowo - człowiek się oczyszcza, ale ja to w wannie przeważnie robię jak woda grzmi ...to i ryknąć se mogę głośniej i szlochnąć ...ale tu to wolę się pośmiać bo to leczy duszę jak by nie było ...

Slonko :-? chłop w delegacji a ty mi dokuczasz ? :wink:

Pewnie, że w głowie ...też trochę :oops: ...co znaczy, że jeszcze wykazuję zdrowe oznaki i chęć do życia "całą gębą" :lol: :lol: :lol:

Tak myślałam ;) No to pstrykaj, tzn. bzykaj se te fotki na zdrowie, a chłop i tak niedługo wróci http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/glaska.gif