Sloneczko 27.02.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 ...będziemy sie raczyć żóbróweczką z sokiem jabłkowym - tzw. tatanki jak mawia Sloneczko ... mniam jak dla mnie to... szarlotka ... Wszystkiego najlepszego dla naczelnego Jeża i polewaj.... szarlotka... mniam Raczylim się wczoraj (Oleksandry było ), a do czekoladowego kremu w torcie, dowaliłam wiśniówki http://img186.imageshack.us/img186/7521/umieszkichlejen2.gif http://img100.imageshack.us/img100/2318/umieszeksiwdziczyei6.gif Jeżyku Kochany, Ty wiesz co i szkoda, że masz takich Karguli po sąsiedzku, a nie nas..., a może i lepiej, bo zagłaskałabym Cię na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.02.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 No dobra - to już się przyznam... Ja taki porywczy i zazdrosny jestem, że jak się o tym hydrauliku dowiedziałem, to się na jutro z inną Aagąą umówiłem (no i szachy mam jutro yeciątkom kupić, i z tej zemsty, to nawet zaplanowałem jeszcze rodzinę w Zd. Woli odwiedzić...) Tak, że choć bardzo chcę, to już nie mogę Ale znajdź jakieś mniej kolczaste miejsce i wycałuj od nas Jeżyka-Samczyka Ściema... Pewnie z AGPami nie chcesz jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 No co wy...?...z AGPami...? ...z AGPami, to ja zawsze i na każdej ławce!!! http://www.kozaczek.pl/avatars/1192880321.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.02.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Yetuś ... jak ci AGP-y opowiedzą jak wygląda hydraulik ... to ci będzie wstyd I nie ściemniaj Teraz się na ciebie AGP-y poobrażają żeś towarzystwem pogardził, że o naczelnym Jeżu nie wspomnę ... I nie wspomnę że właśnie wpakowałam do piekarnika karkówkę ... i tego będziesz żałował ...zobaczysz ...bo co jak co - ale mięcho to ja potarfię zrobić ! ( nie tylko glizdę ) Arctica- naczelny Jeż dziękuje za życzonka. Właśnie siorbie tatanki Olusia (że tak przy imieninkach ) - buziole o dużo zdrówka ! Będzie zdrówko - podstawa...reszta od nas zależy Wiśnióweczka ...mniam...pierwszy lakohol jaki w życiu piłam ...w siódmej klasie szkoły podstawowej na oczach rodziców Ale była afera mówię wam ! Tato z bratem mamy "rozpracowali" naleweczkę ...a mnie pozwolili wisienek pojeść Nie ma nic gorszego ! Tam był cały alkohol Zanim sie zorientowali wyladowałam z tym słojem (taki wielki jak od ogórów) ...na dywanie ... Hmmm wisnie paskudnie schodzą z dywanu ... mama do dziś wspomina z niesmakiem jak ojciec dziecko upił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Wiśnióweczka jest własnej roboty i to z młodej łutówki, która akurat dałam nam 1 kg owoców, poza kilkoma co szpakom zostawiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.02.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Wiśnióweczka jest własnej roboty i to z młodej łutówki, która akurat dałam nam 1 kg owoców, poza kilkoma co szpakom zostawiliśmy To to mniód ci wyszedł z takim cukrem ! Wiśnia i zimowe jabłka to będą moje pierwsze drzewka na działce ...no może jeszcze takie małe czerwonawe gruszeczki ...rosły u babci w sadzie i były przepyszne ... Nie mam pojęcia jaka to odmiana, ale znajdę w swoim czasie Hmmm ... smaki z dzieciństwa wracają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.02.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 I nie ściemniaj Teraz się na ciebie AGP-y poobrażają żeś towarzystwem pogardził, że o naczelnym Jeżu nie wspomnę ... I nie wspomnę że właśnie wpakowałam do piekarnika karkówkę ... i tego będziesz żałował ...zobaczysz ...bo co jak co - ale mięcho to ja potarfię zrobić ! ( nie tylko glizdę )No nie no... ...teraz to już się pastwisz nade mną gadzino Niestety nie da rady , choćby i z tego jeszcze powodu, że Yetówka witaminy musi w poniedziałek zażyć i wcześnie rano musimy być zwarci i gotowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.02.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Niestety nie da rady , choćby i z tego jeszcze powodu, że Yetówka witaminy przez rurkę musi w poniedziałek zażyć i wcześnie rano musimy być zwarci i gotowi Jak takie buty - to macie u mnie z Yetówką - karkówkę ekstra. Niech no tylko jej lepiej będzie po tych "witaminach" . Pozdrowionka przekaz od nas . Jeżykowi (jakoż koci fan wierny ) bardzo życzenia do gustu przypadły i podziękowć kazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 cześć Kolczasta ... ja też fan kotów jezdem ... aczkolwiek jeszcze 17 lat temu było zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.02.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Jeżykowi (jakoż koci fan wierny ) bardzo życzenia do gustu przypadły i podziękowć kazał Chciałem mu jeszcze raz te życzenia wysłać (skoro tak mu się spodobały), ale dzisiaj kotek jakiś taki nie w formie... http://www.ahajokes.com/cartoon/drunk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Yetuś ... jak ci AGP-y opowiedzą jak wygląda hydraulik ... to ci będzie wstyd AGP-y hydraulika widziały, ale dopóki wyceny nie dostaną, złego słowa nie powiedzą Właśnie kolejny "kanalarz" zastrzelił nas ceną Aga, posłałam ci zdjęcia (a raczej linki do nich) i ... DZIĘKUJEMY ZA PRZEMIŁE PRZYJĘCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.02.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Yetuś ... jak ci AGP-y opowiedzą jak wygląda hydraulik ... to ci będzie wstyd AGP-y hydraulika widziały, ale dopóki wyceny nie dostaną, złego słowa nie powiedzą Właśnie kolejny "kanalarz" zastrzelił nas ceną Aga, posłałam ci zdjęcia (a raczej linki do nich) i ... DZIĘKUJEMY ZA PRZEMIŁE PRZYJĘCIE Heloooł ... my się dopiero do dom doczłapali ... Ale faaaajny dzien był !!! I goście byli i my w gościach i wogóle zaj....e od samego rana ...i sznupa mi się śmieje bo cały dzień w wykwintnym towarzystwie AGP-y - y dziękujemy za odwiedziny i czekamy na powtórkę A do fotek to chyba się jutro dorwę ... bo jestem pod takim wrażeniem dzisiejszego dnia ... że idę na tatanki I dwa słowa dla Piotra i Klary którzy to nas ugościli ( przez duże U ) - jesteście niesamowici ... Bardzo dziękujęmy za fantastyczną atmosferę i możliwość "pomieszkania z wami przez chwilę w waszych balach" ... jak ochłonę to chyba to w dzienniku opiszę (jeśli pozwolicie oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.03.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 cześć Jeżykowa ... nadrobiłem Twój dziennik ... ..... mam nadzieję, że 9 kwietnia Jeżyki będą górą PS. Musiałam sie zresztą zdystansować troszkę ... bo znam za dużo niecenzuralnych określeń ( było się 7 lat w wojsku - mam naleciałości ...) ....... ... jeździłaś jako żołnierka w czołgu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.03.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 cześć Jeżykowa ... nadrobiłem Twój dziennik ... ..... mam nadzieję, że 9 kwietnia Jeżyki będą górą Mam nadzieję, że tego 9-tego to będzie koniec cyrku w sądzie ... PS. Musiałam sie zresztą zdystansować troszkę ... bo znam za dużo niecenzuralnych określeń ( było się 7 lat w wojsku - mam naleciałości ...) ....... ... jeździłaś jako żołnierka w czołgu ??? Ta ... w latającym MI 24 D ... codziennie nad głową ...do bólu ... A po piętnastej do domu wracał jego "kierowca" i to nie był najszczęśliwszy czas w moim życiu ... (Reszta na priv i to bez flaszki nie rozbierzemy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.03.2010 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Aguś, a odkąd to fotki się "bzyka" (co w głowie, to w mowie?) http://img156.imageshack.us/img156/3412/umieszekzamylonyok9.gif http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/diabelek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Wesoło tu u was. I odwiedziny i obalanie i bzykanie no no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.03.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Slonko chłop w delegacji a ty mi dokuczasz ? Pewnie, że w głowie ...też trochę ...co znaczy, że jeszcze wykazuję zdrowe oznaki i chęć do życia "całą gębą" Sipatka - pewnie, że wesoło. Popłakać też czasem zdrowo - człowiek się oczyszcza, ale ja to w wannie przeważnie robię jak woda grzmi ...to i ryknąć se mogę głośniej i szlochnąć ...ale tu to wolę się pośmiać bo to leczy duszę jak by nie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.03.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Slonko chłop w delegacji a ty mi dokuczasz ? Pewnie, że w głowie ...też trochę ...co znaczy, że jeszcze wykazuję zdrowe oznaki i chęć do życia "całą gębą" Tak myślałam No to pstrykaj, tzn. bzykaj se te fotki na zdrowie, a chłop i tak niedługo wróci http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/glaska.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.03.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień dobry . http://www.humor.logocjoner.pl/gify/b1200432595478d25d36d5df.gif Wstawać. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień dobry . http://www.humor.logocjoner.pl/gify/b1200432595478d25d36d5df.gif Wstawać. !!! W środku nocy ... sumienia nie masz ? http://img31.imageshack.us/img31/1562/ziewa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts